Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
cocufan spune:
'neata!
vai catinuta, esti o fericita! abia astept momentul. noi suntem in saptamana 15/16, asa ca mai am de asteptat vreo doua saptamani.
voiam sa va spun ca uleiul de migdale este extraordinar. nu are nici un miros si intra in piele bine. zici ca am o piele de catifea
. pe ambalaj scria ca este recomandat in special gravidelor dar numai o data pe saptamana.
era o intrebare...da, multe femei folosesc uleiul de masline pentru hidratare si e chiar foarte bun pentru cele norocoase care suporta mirosul. este uleiul extravirgin din comert.
15+
ally_8204 spune:
Buna dimineata.Imi pare rau pentru pierderea ta Diana si te inteleg pentru ca si eu trec prin aceeasi durere. Miercurea trecuta ma-m prezentat la un control pentru o mica pata maro pe chilot.Am fost internata si dupa un tratament intensiv de mentinere a sarcinii ,vineri dimineata bebelusul meu nu a mai vrut sa stea la mine in burtica.Dupa cateva ore de contractii si apoi sangerare s-a eliminat si a lasat un pustiu imens in sufletul nostru.Va rog sa ma stergeti din listuta. Ma rog la Sfanta Fecioara sa-l ia in brate pe copilasul nostru pentru ca noi nu am putut.O sa ma rog pentru voi toate ca Dumnezeu sa va aiba in paza si pe voi si pe bebelusii vostrii.
doranna spune:
buna!
si eu am racit...
m-am trezit in timpul noptii pt ca nu mai puteam sa respir si cu greu am reusit sa adorm pe la 4
spunea cineva ca ia oscillococcinum si, desi stiu ca pe prospect scrie ca este recomandat si femeilor insarcinate, vreau sa intreb daca i-a fost recomandat de catre medicul ginecolog.
pentru desfundat nasul ce ati folosit? cineva imi recomanda apa cu sare, dar n-am incercat (inca)
ciresica, am uitat sa-ti raspund, merg la dr.ples la medlife, atat pentru echografii, cat si pentru consultatii.
papa, sa aveti o zi buna!
dorana
13+
Dodo-pui spune:
Buna burtici cu samburici,
o saptamana frumoasa si plina de bucurii va doresc.
Pentru ingerasi sa-i aiba DD in paza.
Eu am reusit performanta sa r=acesc si sa ma supere gatul
,in rest Bogdi abia asteapta sa ajunga la gradi(saptamana aceasta e dupa amiaza) iar eu sunt sef bucatar[;) caci doar sunt singura in bi=ucatarie al mea 1/2 e la servici.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
cocufan spune:
Doamne ally, mi se rupe sufletul...va doresc din tot sufletul tarie si putere sa puteti depasi acest moment
alina.n spune:
Buna dimineata burtici 
Fetele care au pierdut sarcina imi pare tare rau,cunosc din proprie experienta ce inseamna asta dar cu mult curaj si optimism sunt sigura ca veti reusi intr-un final!

Pisik06 La multi ani!!!

Noi suntem binisor am avut de joi o durere teribila la buric,acum vad ca s-a mai calmat,nu stiu ce a fost dar cica nu este de la sarcina ci de la intestine.
In rest in sapt 15 suntem programati pt triplu test , am inceput sa luam centrum materna pe care il suportam foarte bine,mai am de luat si 2 sapt de utrogestan si apoi scap![]()
Va pupic!
Alina
11+
petrean spune:
Neatza fetelor, noua ne-a mai trecut raceala, Andrei a dormit bine cu ajutorul Karvolului
si eu am dormit putin mai linistita. La multi ani Pisik, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta
Bogdana
15+
Andrei Luca -15.12.2006
lysbeth spune:
imi pare tare rau fetelor pt pierderi:(
moonnvas mercic pt informatii. Cu ce doctor a nascut prietena ta? M-am mai linishtit un picutz>:D<
catinuta, abia astept sa simt si eu puiutzul de alien. In 2 zile fac intru si eu in saptamana 14...in cele mai pesimiste previziuni ar mai fi 2-3 saptamani de asteptari.
Despre mine ce sa va zic: am fost sa imi caut hainute ca nah... in curand va fi complicat cu textilele:p. Vreau sa zic, ca n-am gasit nik. Numai haine sac urate, culori deprimante si prin urmare m-a apucat plansul. Nu shtiu ce o sa ma fac mai incolo. O singura bluzita mi-am gasit foarte dragutza ca design. Este modelul clasic mulata pe sani si de sub larga. Ce e socant e pretul: 15 ron. De ce e asa de ieftina? Sa va explic: pt cine shtie zona, pe uancului nr 46 e fosta fabrica zefir. Acolo isi au sediul cateva fabrici de textile care printre alte sunt si furnizori pt firme gen nissa, zarra si altele. gasiti acolo expuse hainele din firmele cu pricina la pret de fabrica. Asa ca o bluza pe care o gasesti cu 5-60 de ron o poti gasi cu 15-25 de ron in fabrica. In alta ordine de idei depresia e in floare. Ma gandesc incontinuu ca de 2 luni jumate viata mea s-a schimbat. Sunt o leguma in devenire, mi-e ori somn, ori greata, ori ma apuca plansul. Nu mai merg nicaieri, nu mai am niciun fel de activitate si nici macar sex nu mai facem asa de des sa nu pateasca micutul alien ceva. Si cand ma gandesc ca n-a trecut decat o treime din perioada ma apuca bocitul si mai rau.
12+