Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
Pisik06 spune:
Nici eu nu cred in superstitii. Deloc. Doar ca ai mei cred numai intr-una: cea cu cumparaturile. Si uite asa, cu mama, sotul, socrii, bunica si inca cativa, nu am nicio sansa sa iau ceva dinainte. Le-am cedat pana la urma, daca au si ei damblaua asta, ce sa fac? Dar am de gand sa fac o lista f riguroasa, cu magazin, articol, cu cod si pret si sa dea necuratul sa nu gasesc ce am "comandat", ca jar mananca toti
Asa ii tot amenint, doar doar ii sperii si se razgandesc![]()
15+ 
lysbeth spune:
pisic asta am facut si eu la prima sarcina. Mi-am luat doar un singur rand de hainute pt bb cand am pregatit bagajul pt maternitate.
Chestia cu listuta e super ideea. Ma apuc deja de scris:D. Primul lucru pe care il vreau este un patut de copil din Ikea. Ce e super la patut? Ca se poate mari odata cu varsta copilului. de la 1 metru lungime ajunge pana la 1,8 metri. E super practiv pana pe la 10 ani.
11+
simina_kin spune:
Draguta ti-am trimis PM..
..

| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Draga Simina, Multumesc mult pt felicitari . Ma bucur ca ai avansat cu pregatirile de nunta. Iti pot face o recomandare pt foto, daca te intereseaza, da-mi pm.Pupici ![]() 15+ ![]() |
cocufan spune:
salutare fetele!
vad ca nu doar eu ma lupt cu superstitiile celor dragi de altfel. pe mine ma inebunesc ca nu e bine sa porti lantisor la gat, nu e bine brose (imi plac mie mult), ca e, ca nu e...m-au innebunit si la unele am fost chiar nevoita sa cedez.
ma gandesc ca de o fi sa aiba un semn cat de mic, or sa sara toti cu gura pe mine chiar daca poate fi doar o coincidenta...
15+
cocufan spune:
ma gandesc ca toate v-ati pus intrebarea unde veti naste. eu inca oscilez intre clinica privata si cea de stat.
voi pt ce ati optat?
15+
ionica spune:
Buna dimineata fetele!
Ce mai faceti ?
au inceput burticile sa se vada ?
Va urez zi frumoasa, eu ma chinui in continuare cu raul de sarcina.
Bye
Sophia 2ani
+12
Pisik06 spune:
Lysbeth, asta cu lantisorul si brosele chiar nu o stiam. Eu nu ma mai despart de un lantisor de aur cumparat la schimb pe verigheta bunicului si de o cruce de la soacra mea, am senzatia ca ma protejeaza. La fel niste cercei de la mama. Ce patut ai vazut in Ikea, ca mie toate mi s-au parut tare mici. Cat costa?
Eu am o dilema cu vopsitul: nu stiu daca sa ma fac cu Casting, fara amoniac si suvite blonde, ca nu afecteaza radacina...M-as face, sa fiu si eu draguta de ziua mea, dar parca am asa o teama....
15+ 
dyana27 spune:
cocufan eu o sa merg la municipal sa nasc. acolo este ginecologul meu, si in plus surioara mea e neonatolog acolo
. depinde de buget, clinicile particulare sunt foarte elegante, curate, esti tratata absolut minunat acolo, dar si dai un ban cam multicel. si oricum eu sper sa rezerv apartamentul cand nasc, sa pot sa stau cu sora mea acolo- ca iubitelu' ar sta el, da la ce sa ma ajute??? ca suntem la primul bebe, deci decat cu 2 incepatori, mai bine eu cu un profesionist![]()
diana
12+
silvia4 spune:
Mie mi-a zis doctorita ca imi da prenatal cu 2 luni inainte de data posibila a nasterii.Mai devreme nu da, pt ca trebuie sa lase o marja de eroare, in cazul in care nasc mai tarziu. Si asa e, trebuie sa ai minim 42 de zile dupa nastere ca sa beneficiezi de aia 8 milioane.
Nici eu nu dorm bine, adorm pe la 1-2 si ma trezesc noaptea speriata, ma ia grijile si nu mai pot sa adorm. Imi fac fel si fel de socoteli, totul legat de bebe. probabil ca sunt asa din cauza problemelor pe care le am, cu contractiile. Incerc sa fiu calma si optimista, pt ca stiu ca e important pt bebe, dau uneori, si in special noaptea, ma ia frica...
Eu abia astept sa incep sa cumpar hainute si o sa incep cum o sa aflu daca e baiat sau fetita. am vazut deja niste bady-uri frumoase cu texte haioase si poate o sa le mai gasesc si peste 2 saptamani cand sper sa stiu ce e!
Chestia asta cu cumparatul hainelor inainte nu e neaparat o superstitie, doar ca in cazul in care doamne fereste pierzi sarcina sau bebe are probleme la nastere, refacerea ta ar fi mult mai grea daca ai fi inconjurata de lucrusoare de copil...dar eu nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva, nici nu se pune problema, chiar daca am sarcina cu risc! O sa fac tot ce trebuie pt bebitzul meu si o sa fie bine!
Va
Sa aveti o zi frumoasa!
Silvia
14+
lysbeth spune:
Pisik, este vorba de un patut de lemn extensibil. este pana in 6 milioane din cate imi amintesc. L-am vazut acu 3 saptamani cand am fost cu o prietena dea mea la cumparaturi. Ea are o fetita de aproape 2 ani si una pe drum. pare solutia perfecta pt copii. Iti recomand sa te duci sa-l vezi. Mie mi-a placut tare mult
11+