Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 7
Pisik06 spune:
Neatza!
Am schimbat si noi semnatura! Burtica tot nu prea se vede, dar sper ca mai are timp
15+ 
simina_kin spune:
Buna dimineata fetele!!!!
Imi era dor de voi....da nu mi-a mers netul cam 5 zile , sunt prinsa cu gradinita , cu casa si pregatirile de nunta...ooooffff
Tare greu mai este , nu credeam ca-i asa , si eu le-am rezolvat pe toate (cred ca o sa-mi vina cnx-ul o groaza)![]()
. Mai am de gasit foto-video si comanda pt tort...in rest am rez tot.
Apropooo....va invit cu drag la nunta...1 noiembrie...daca vrea vreuna din voi...sa ma contact pe mess....
In rest...nu am apucat sa citesc ce ati mai facut , am vazut ca Pisik are fetita ...Sa-ti traiasca draguta, sa te bucuri de ea!!!!
Eu ma simt bine, fizic , psihic...mmmmm..ma mai apuca supararea ca nu mai pot vb cu voi despre sarcina.... da asta este.
A miscat bb la vreuna??????
Va 

pe toate
Pisik06 spune:
Draga Simina,
Multumesc mult pt felicitari
. Ma bucur ca ai avansat cu pregatirile de nunta. Iti pot face o recomandare pt foto, daca te intereseaza, da-mi pm.
Pupici
15+ 
dyana27 spune:
neatza burtici
. eu sunt iar dupa o noapte obositoare- vai ce le invidiez pe cele care dorm
. visez tot timpul si ma fatai pe toate partile, oricum ma trezesc foarte obosita.
simina ma bucur ca mai treci pe la noi
. lasaaaaaa- pune mana si alearga, sa vezi la nunta ce satisfactie ai cand iese totul perfect
. eu am avut nunta anul trecut, imi aduc aminte ce nebunie a fost, dar in final a meritat tot stresul si zapaceala dinainte. important e ca la nunta sa lasi grijile deoparte, sa lasi pe altii sa se ocupe si tu sa te bucuri cat mai mult de fiecare moment.
diana
12+
ADA1974 spune:
Simina, bine ai revenit. Pentru tort, cauta o cofetarie care ori sa ti-l livreze la restaurant, ori sa fie aproape de restaurant. Asteptam poze de la eveniment. Si cand poti sa incerci din nou cu bb, intreaba medicul si ia din timp niste acid folic (am citit ca e bun, si trebuie luat inainte de concepere). Fericire si numai bine.
'neata fetele.
ada
13+ si
ana-gabriela 3ani + 7 luni
dyana27 spune:
mai fetelor, pe mine ma turbeaza lumea asta din jur cu superstitii si babisme. nu pune mana pe animal ca iese copilu paros
- pai eu am pisicuta, inseamna ca o sa scot o maimutica
![]()
![]()
nu un copil. voi ati cumprat lucrusoare pentru bebe? cau eu vreau cand vin cu el acasa sa nu-mi lipseasca nimic. trebuie luate din timp sa ai totul pregatit, ca nu umbla nimeni in 3 zile sa cumpere tot, doar pentru ca cica nu e bine sa cumperi inainte. eu n-am cumprat nimic pana la 12 saptamani, pentru teama cu care am stat, sa fie totul bine cu bebe, dar acum cand stiu ca suntem foarte bine, abia astept sa incep ----- sa cumpere mami acolo tot ce-i trebuie la iepuras

diana
12+
doranna spune:
buna!
n-am mai ajuns la dr.
cand m-am trezit dimineata si am vazut ce-i afara, am zis ca eu nu pot sa ies la 7 fara ceva din casa
as vrea sa va mai intreb ceva: a mai oprit careva acidul folic dupa 11 sapt? mie asa mi-a zis dr., dar vad ca unele dintre voi iau si la 14 sapt. eu acum iau numai centrum materna.
va las...
aveti grija de voi si de bebei si sa auzim de bine
dorana
13
p.s. astazi am schimbat semnatura ![]()
silvi8 spune:
simina, mult succes cu pregatirile de nunta. imi aduc aminte cum e ca si eu am facut toate singura, sotul meu fiind proaspat angajat la firma unde lucreaza si acum si neputandu-se invoi deloc...iar acum sunt iar oarecum in pregatiri caci pe 18 oct are nunta fratele meu.
dyana, eu nu cred in nici una din superstitiile pe care le-am auzit in special de la socra mea... sa nu mananci picior de pasare ca n-o sa fie copilul atasat de tine, sa nu mananci cap ca are sa spuna tot din casa, sa nu pui mana pe animale ca iese paros, sa nu te uiti la oameni urati sau cu deficiente (nu stiu exact de ce)si alte prostii...chiar sunt prostii. si nici superstitia cu cumparatul inainte nu este valabila.
noi n-am luat inca lucruri dar ne-am apucat de renovat si decorat camera lu bb. iar tati i-a cumparat un elicopter![]()
oricum am de gand sa cumpar totul inainte cel mai probabil in decembrie cand sunt magazinele pline si am si eu bani mai multi (acum am bagat destul de mult cu renovarea)
pupici la burtici!
silvi
14 +
VINE BEBE
POZE
zsuzsu spune:
buna dimineata fete
simina- ma bucur ca esti mai bine, si bafta la pregatirile de nunta.las ca nu iti strica acum o ocupatie in plus- sa nu te gandesti asa de mult
si cand iti da medicul liber te asteptam cu un nou bb mic in burtica
fetelor in leg cu superstitiile sunt o prostie dupa parerea mea- scuze pt cine crede in ele
eu am luat si la primul copil tot dinainte- sotul meu nu se prea descurca inca nici acum la cumparaturi de haine sau chestii necesare
si cu celelalte la fel
eu am la parinti un caine si la fel m-am jucat cu el in per sarcinii si am mirosit flori, am mancat si peste si pui si de toate si feciorul meu nu are absolut nimic
asa ca cine vrea sa creada in ele e ok, dar se lipseste de niste lucruri care oricum nu iti fac rau![]()
13+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
lysbeth spune:
silvi, eu cand era insarcinata cu fetita m-am uitat la sora sotului meu care avea vreo 9 ani pe atunci. dar eram extrem de obsedata de fata ei. ce pot sa spun? coincidenta sau nu fetita mea a iesit identica. probabil si genele si-au spus cuvantul dar chiar sa fie copie fidela...
Iar despre animale ce pot sa spun? Am avut si la prima sarcina doua matze, da fetita nu e maimuta decat psihic ca-i mai zvapaiata asa de felul ei:D
11+