Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
novus spune:
Buna seara fetelor !!!
Am citit ce ati scris si vad ca majortiatea nu puteti dormi noaptea deci eu trebuie sa ma consider norocoasa ca dorm neintoarsa pana la 5-6 cand fac vizita la baie cu ochii inchisi si lumina stinsa si apoi adorm din nou pana la...7 cand suna alarma si ii dau amanare de 5 ori si abia apoi ma ridic din pat ![]()
![]()
Azi noapte nu stiu inca sigur daca am visat sau nu, dar cred ca am simtit miscarile.... sau am visat 
Cum se simte ?? ca ma tot gandesc daca nu imi dau seama ca misca ?
In rest,toate bune, maine plec din nou de data asta la Herculane cu colegii mei si ma intorc luni direct la munca (duminica ne oprim la nasi ca e ziua baiatului lor si trebuie sarbatorit)
Deci va pup si aveti grija de voi !!!!!
17+
petrean spune:
ciresica tu ai intrebat dr dc iti da 80 zile prenanatl?intreb, pentru ca dr meu de exemplu isi lasa cateva zile marja de eroare pt eventualitatea ca nasc mai tarziu..daca nu ramai cu cele 42 zile pierzi dreptul la indemnizatie...eu voi intra in prenatal la inceputul lui ianuarie...si va trebui sa merg intre 16 dec-15 ianuarie cate zile vor f lucratoare la servici
va fi cosmar dupa doi ani de stat aksa 2 sapt la lucru...fiind in luna a6/7..asta dc nu-mi da ginecologul risc maternal![]()
Bogdana
15+
novus spune:
Si apropos de concediu prenatal, eu nu vreau sa raman acasa deoarece vreau sa-mi aiu tot concediul dupa + concediu odihna si apoi sotul concediu paternal
pe hartie evident !
17+
Ciresica5 spune:
Petrean, nu am discutat inca nimic cu doctorul, asa imi facusem eu planul. Dupa data de 5 ianuarienu mai vreau sa ma mai duc la servici. Sper sa rezist si pana atunci!
Stiam ca sunt obligatorii cele 42 de zile pentru postnatal, dar nu stiam ca pierzi indemnizatia daca nu sunt 42. Asta e chiar nasol...
Atunci o sa iau concediu medical inainte de prenatal. Asa se poate?
Va pup si va doresc o noapte buna, lunga, linistita si fara insomnii!
14 + cu 
silvi8 spune:
neata!
am si eu o intrebare: cele 162 de zile sau cate sunt ele sunt zile lucratoare sau calendaristice? ca eu nu stiu cum sa socotesc...
silvi
14 +
VINE BEBE
POZE
miruna22 spune:
am reusit sa racesc!!!! si eu si sotul, adica am luat de la el!

help, ce sa fac sa scap??
9+
sau
nu conteaza, sanatos sa fie
silvi8 spune:
aalina, multam de lamurire imi era lene sa caut in ordonanta...
miruna, imi pare rau ca ai racit. prea multe nu ai ce sa faci: ceaiuri cu lamaie si miere din belsug, multe lamai si in general citrice ca au vitamina c mai mult, inhalatii seara (se gaseste inhalant la orice farmacie), infofoleala ca sa transpiri...si daca ai dureri de cap sau dantura (in cazul in care te-a tras curentul)piafen.
silvi
14 +
VINE BEBE
POZE
bubulina1 spune:
Miruna, sanatate multa! Eu iti recomand oscilococcinum care este ok in sarcina, fiind un medicament homeopat. Eu am luat si m-am simtit mai bine.
Bubulina
Speranta moare ultima!