Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 20
curea spune:
Multumesc Lysbeth, acum daca nu intrec prea mult masura si nu te superi pe mine, ai idee daca si sambata este deschis acest magazin, tu ai fost in timpul spatamanii?
Eu inca mai intru in hainele mele dar incet incet burtica mea isi face simtita prezenta. Si ma documentez unde as putea gasi hainute mai deosebite. Nu va mai zic ca in noiembrie si decembrie tre sa merg la o nunta si un botez...deci trebuie sa caut si o rochita mai eleganta.... grea alegere.
curea spune:
Sivie8, am uitat sa iti raspund eu ma dau deobicei dimineata si seara dupa dus. Acum fac doar seara dus caci dimineata este frig si mi-e teama sa nu mai racesc, cand era mai cald faceam de 2 ori dus dar asta este....
Voi incerca si eu gama cremelor pt. gravide dar mai incolo...
Ma bate gandul sa ma duc sa incerc masaul si gimnastica pt gravide dar asta mai incolo sa trecem de 20 de spatamani si sa avem acordul doctoritei.
lysbeth spune:
Curea, au program si sambata, de la ora 10 la 16 parca. Duminica e inchis. Numai ca aceasta fabrica nu are intotdeauna si haine pt noi expuse...Dar in fiecare saptamana stocul se schimba...Eu ma duc saptamanal si imi iau cate ceva
12+
alina_27 spune:
Buna dragele mele!
Pisik - La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si tu si bebe strumph 
Dyanna si Ally - imi pare tare rau pentru voi. Capul sus si cu DD inainte! Sper sa treceti cat mai usor peste necazul asta si sa priviti cu optimism spre viitor. 

Desi v-am citit in fiecare zi n-am mai intrat pentru ca nu am prea multe noutati.....Azi merg la eco si abia astept sa-l vad pe bebe cum face tumbe. Aaaaaaaa si ma incearca si raceala..offf la mine la serviciu toata lumea este racita....ce pot sa fac? Sper doar sa treaca cu lamaie si cu miere 
.
Voua vi se vede burtica la 11 saptamani? a inceput sa se vada ceva?
Alina
10+
alina.n spune:
Aris bine ai revenit
chiar ma intrebam dc nu ai mai parut pe aici,cum a fost concediul?
Alina_27 si eu tot 11 sapt am iar burtica de la bb deabia se vede simt ca a crescut uterul in special dimineata cand ma trezesc il simt ca o mica mingiuta jos ,insa eu de vreo luna parca sunt un mic balon pt ca presupun,de la mancare, tot timpul am burtica mare zici ca sunt in luna 5 ![]()
Alina
11+
alina_27 spune:
Da Alina, ai dreptate si eu ma simt exact la fel....burtica nu se vede desi in zona uterului si eu simt o migiuta tare.....
Cat despre balonare si eu sunt la fel.....parca sunt in 5 luni tot timpul. Medicul mi-a zis ca nu e de la mancare ci este un simptom specific sarcinii.......si mi-a zis sa ma obisnuiesc si sa nu ma mai plang de-acum. Mai tarziu va fi si mai " rau" ![]()
.
Eu abia astept sa fie asa de " rau" cum zic toti medicii...![]()
Alina
10+
Leeloo21 spune:
buna ziua burtici![]()
azi am mai apucat sa intru si eu pe internet..sm fost plecata mai tot timpul de acasa zilele astea..plus..mi-am facut un pat nou,am si vopsit prin casa un perete..sa mai aducem niste culoare in viata noastra..iar azi am fost la ikea si i-am luat patut lu' bebe
..unu foarte dragut ce se asorteaza cu mobila noastra din lemn deschis..145 ron..ce-l mai ieftin ce-i drept..dar este foarte bun si frumusel..perfect pt ce avem noi nevoie si la fel si bebe..saltea asternute si alte treburi n-am luat..vine timpul si pt ele
..am sa incerc sa recuperez din ce ati mai povestit voi aici..bebele meu este bine anatos..familia lui la fel..am facut analiza de urina si din pacate E.Coli este tot prezent..dar..simptome de cistita nu am..ma tratez in continuare cu ceaiuri..
pupici pe burtici,
Cristina
cu bebe mic 14+
nasterea in apa http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120185&whichpage=1
simina_kin spune:
PISIK 

. LA MULTI ANI DRAGUTA , MULTA SANATATE SI FETITA SANATOASA SI FRUMOASA....SI UN BUCHET DE 

DE LA MINE

.
DISEARA SPER SA URMEZI PASII ASA
: 

simina_kin spune:
DYANNA SI ALLY IMI PARE NESPUS DE RAU
CA TREBUIE SA TRECETI SI VOI PRIN SUFERINTA ASTA. STIU CE INSEAMNA. EU AM REUSIT SI-AM DEPASIT MOMENTUL , DAR MA MAI APUCA TRISTETEA UNEORI. NU PUTEM UITA ASA USOR.
MAI STIE CINEVA CEVA DE ELILOV??????? EU AM INTRAT MEREU SI AM CITIT CE ATI SCRIS , DA PE EA NU AM MAI VAZUTO!!.
VAD CA TOATE SUNTETI RACITE , SI EU SUNT , LA GRADINITA SUNT INCONJURATA DE COPII RACITI....ASA CA NU SCAP PREA REPEDE. ANUL TRECUT AM AJUNS SA MA INTERNEZE CU BRONHO-PNEUMONIE FACUTA TOT LA GRADINITA....ASTA ESTE
PISIK..REFERITOR LA VIDEO, AM INCERCAT SA DESCHID PAGINA AIA SI NU A MERS, APOI LA 12JUM AM PLECAT LA MUNCA , IAR LA 4 TREBUIA SA DAU UN RASPUNS CUIVA, SI-AM ALES O AGENTIE. SPER SA NU TE SUPERI SA NU TI-AM RASPUNS , DA N-AM AVUT CAND.
MULTUMESC SI TIE DMC , DA AM REZOLVAT ACUM......MAI TREBUIE SA GASESC COFETARIA PT TORT (VAI DE MINE CE PRETURI AU ASTIA LA MARTIPAN...60LEI/KG?!!
Pisik06 spune:
Simina, m-ai dat pe spate cu mesajul tau. Super urare si succesiune a evenimentelor
. O sa incerc sa o urmaresc cat mai fidel posibil.
15+