Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 19
curea spune:
Buna fetelor,
Nu am retinut numele mamicii care recoamnada uleiul de masline pentru piele, am mai repetat acest lucru si eu il folosesc si nu am nici un fel de problema la miros. Greata am la gustul carnii si cand trebuie sa gatesc carne.
La multi ani pisik06, sa fiti sanatosi si feiriciti.
Lysbeth cand ai descris locul unde ai gasit bluzita cred ca ai tastat gresit este vorba de soseaua iancului?, pe acolo sunt magazine de acest gen?
Sanatate la toate mamicile.
Tot in acest capitol era o mamica care intreba daca oscilococin este indicat in tratamentul racelii la gravida, eu am intrebat si medicul ostretician si farmacistele si este singurul permis, pt usturimea in gat mi-au recomandat hemogene nu scriu daca am scris corect.
Sanatate maxima feleor racite.... si eu sunt spre sfarsitul racelii m-am rugat la bunul Dumnezeu sa nu fac febra.
lysbeth spune:
Scuze ai dreptate: e Sos. Iancului nr 46. Este chiar in incinta fostei fabrici Zefir
12+
silvi8 spune:
si eu am inceput sa ma dau cu ulei de masline dar cam uit. voi cum va dati...in fiecare seara?
silvi
14 +
VINE BEBE
POZE
Dodo-pui spune:

Multi ani traiasca,multi ani traisca
La multi ani!
Cine sa traiasca,cine sa traiasca
La multi ani!
Pisik sa traiasca
si samburele din burtica sa triasca
La multi ani!

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Pisik06 spune:
Fetelor,
Revin cu multumirile pentru toate cele care mi-au urat astazi asa frumos (Dodo-pui mi-a facut chiar si cantecel
).
Va doresc din suflet tot ceea ce mi-ati dorit si voi mie, sa dea Dumnezeu sa fim sanatoase si noi si bebeii nostri, sa ii aducem pe lume sanatosi si sa petrecem cele mai frumoase sarbatori Pascale alaturi de ei
15+ 
silvia4 spune:
La multi ani Pisik! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara pana la sfarsit!
Fetelor, eu am o raceala crunta! M-a secat de toate puterile, parca nu mi-a fost nciodata asa de rau! Nu ma pot ridica din pat pt ca imi vine sa lesin...Surprinzator, nu am febra si asta e foarte bine, ca puiutul meu nu e afectat. Nu inteleg atunci de ce mi-e asa de rau, pt ca de obicei de la febra ti-e rau..Sper sa ma lase mai repede, sunt asa de alba la fata de parca sunt stafie!!!
va pup si sa aveti grija s ava feriti de virusi! Bagati multa lamaie!
aris26 spune:
salutare! ce fac burticile??
eu am cam lipsit aici pe forum, am fost plecati din tara. prima calatorie cu avionul a lui bb. a fost ok...mai putin decolarea, nu m-a durut nimic dar avut o senzatie cam nashpa...asa de presiune.
am avut mult de citit din urma si bineinteles ca am uitat cui si ce trebuia sa spun sau sa urez. scuzele de rigoare
pisik - la multi ani!
fetelor, care ati povestit de magazinul cu haine de gravide frumose(bluza cu mesaj pe piept) vreau si eu o adresa ceva...pliz
cred ca si eu sunt in prag de raceala, mai ales ca ieri stateam la 35 de grade si azi...brrrr. probabil o sa incerc lamaie si miere, dar poate si un oscilo. eu asta iau pt raceala de vreun an si a mers de fiecare data.
pupici tuturor
14+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
ADA1974 spune:

la multi ani, pisik, sa fiti sanatoase si sa va vedeti cu bine la anul.
Sper sa dea DD, sa nu mai auzim vesti triste, asa rau ma intristez, ca nici nu-mi vine sa mai scriu.

ada
13+ si
ana-gabriela 3ani + 7 luni

LA MUUUUUUUUUULTI ANI!