Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

PAI ASA SA FACI DRAGUTA CA SA SARBATORITI CUM TREBUIE.

EU N-AM MAI SCRIS CA NU PREA AVEAM CE. AM DEJA 10 ZILE DE LA CHIURETAJ SI EU TOT SANGEREZ , AVEAM PROGRAMAQRE LA CABINETUL DOCTORULUI PT POIMAINE SI-AM SUNAT SA O INTREB PE ASIT CE SA FAC , CA MI-E RUSINE , SI MI-A ZIS CA-I MUSAI SA MA DUC CA AU TRECUT ATATEA ZILE SI NU-I BINE SA SANGEREZ ATAT!!! ALTA BELEA....DA SPER SA ZICA CA-I BINE SI CA SE CURATA LOCUL...(ASTA MI-A ZIS DOC LA TEL ACUM 5 ZILE..CA-I NORMAL SA-MI CURGA CA A FOST SARC DE 4 LUNI)...DA AU MAI TRECUT 5 ZILE DE ATUNCI SI TOT NU S-A OPRIT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

simina, pe elilov am vazut-o postand pe tema legislativa deci ma gandesc ca e ok. asa sper sa fii si tu.

voiam sa spun fetelor cu sarcina mai putin avansata ca si eu am fost balonata inca de cand aveam 6 saptamani. burtica in adevaratul sens al cuvantului a inceput sa fie vizibila din saptamana 13/14 cand de la o zi la alta crestea mai mare. continui sa fiu balonata in fiecare seara.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Deci nu sunt singura cu burtoiul mare inainte de vreme
Sunt curioasa oare cat o sa mai creasca

Alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

alina, daca e sa tin cont de toate femeile din luna a 8a si a 9a pe care le-am vazut si pe care continui sa le vad cand astept la rand la ginecolog, crede-ma ca o sa creasca MARE.

e un miracol. ma bucur ca sunt femeie si am privilegiul sa il pot trai (asta banuiesc ca nu o mai spun in sala de travaliu )

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Va multumesc mult fetelor ptr sustinerea voastra...m-ati facut sa plang de emotie!ALLY si SIMINA sper sa ne intalnim la o alta odisee, simt ca data viitoare va fi bine si vom deveni si noi mamici
Va doresc multa putere sa treceti peste pierderea astaMulta,multa sanatate tuturor gravidutelor si puiutilor...o sa mai trag cu ochiul pe la voi si abia astept sa punem majoretele ptr fiecare in parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

CAPITOL NOU

Maria 18+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina - ...eh nu a fost chiar concediu, am fost in vizita la socrii si acolo parca toata lumea avea ca unic scop in viatza sa ma indoape pe mine cu mancare.toti erau shocati ca sunt slaba... dar trebuie sa spun ca am noroc si nu m-a bombardat nimeni cu babisme.
cu burtica vizibila si eu sunt la fel, de pe la 8 saptamani a inceput sa se ingroashe talia mea...in principal cred ca balonarea a fost de vina...dar imediat dupa ce am intrat in 13 saptamani s-a evidentziat clar. si eu am senzatia ca arat tot de vreo 5 luni datorita balonarii...dar nu cred ca e asa pt ca toti care ma vedeau imi ziceau ca nu se vede deloc si ca nici nu zici ca sunt gravida...si eu care fac tot ce imi sta in putere sa se vada mai bine...port numai chestii mulate sau dinalea cu pliuri pe burta ca sa o faca mai mare

apropos, la voi fetelor cum arata burtik? eu cand am mai vazut in trecut femei gravide in luni mici aveau un fel de burtica mica si doar jos asa ca un pepene galben undeva imediat sub buric...burta mea a crescut destul de uniform...adica arata ca o burta de 7 luni in miniatura...nu e doar jos

14+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Dyanna, Ally imi tare pare rau ca a trebuit sa treceti prin suferinta asta. Stiu si eu ce inseamna. Sunt alaturi de voi .

Pisik La multi ani! si sarcina usoara in continuare.

Novus am vazut ca vii la Tm la 4D. La care dr. mergi?

Am vazut ca si voi "suferiti" de balonare. Seara mai ales chiar ma simt ca un balon. Dimineata insa e mai bine.
Azi am donat sange pt triplu test, iar pe vineri o sa aflu rezultatul. Atunci merg si la eco. De abia astept sa-l vad pe bebe ca mi-e tare dor de el.
Multa sanatate tuturor burticilor.
Va doresc o saptamana cat mai usoara.

ZoRi 15+ cu

Mergi la inceput