Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(86)
Raspunsuri - Pagina 4
wndyctygirl spune:
Buna dimineatza...luati si imbuibati-va cu cornuri americane pline de hormoni...altceva n-am de oferit, sorryyyyyyyyyy...da le dau cu toata dragostea, asa ca sper sa va placa...
doua cuvinte inainte sa ma retrag spre vastele apartamante...
Diana nu prea m-ai contrazis iubito....tocmai iti explicam ca exploatez la maxim avantajele progresului( si gnypiralul tau se numara printre ele) daca e cazul...insa d ela un punct incolo tre sa fim constiente ca nu putem controla ce se intampla...si faptul ca ne ambalam nu face decat sa favorizeze probleme ulterioare si angoase distructive...
Ce star trek nene?????pai caruciorul e ultima moda in Hollywood , figuri, deh, da' nu de-aia l-am achizitionat, ci pentru ca e facut in Olanda,( si n-are decat 9 kile, ha ha ha)...ca mie nu-mi plac neam creatiile americane...nici macar ORBIT-ul Corinei...nu ma unge pe sufletel asa cum as vrea dar fiecare are gusturi diferite ..pe care le accept in totalitate!Ia uita-te...
http://bugaboo.com/
Basinetul de schlafen de pana la 3 luni a fost superieftin( n-o fi cel mai bun....dar...nimic nu e...singura mea teama sinistra -pana acum- e omoratul copilului in somn si incerc si io sa minimizez potentialul-desi nimic nu e safe.....suta la suta)...
Scaunul de masina e piesa principala in America...nu te lasa sa iesi din spital fara...puteam sa ma infig la chestii mai scumpe( Peg Perego de ex) dar m-am luat dupa opiniile altor mame si m-am oprit la Graco-ul in cauza....e foaRTE SAFE SI FFFFFFFFFFFFFFFFFOARTE USOR!!!!
Bravegirl te iert de data astaaaaaaaaaaaaaa....tzt tzt tzt...nu-mi vine sa cred ce fata buna sunt...pe bune acum, daca ai nevoie de ceva, anytime...sper sa iti placa Orbit-ul, mie mi s-a parut cam greutz si combinatia/oferta de culori foarte slaba...
Oti sa crezi tu ca esti singura fara bagaj...V-AM ZIS SA NU VA MAIINFIGETI LA CORONITZELE MELE DE PREMIU I, NU?n-am bagaj, n-am experientza, n-am nici macar chef sa ma gandesc la planul de spital....asa ca intoarce-te la popcorn si mangaie-te pe burtica....exista cineva muuuuuuuuuuuuuult mai inconstient ca tine...
Andy stai tutzi linistita ca ai tot timpul de cumparaturi...si nu te mai stressa cu casa ..si banii...ia ezemplu de la mine, pana acum 2 saptamani imi smulgeam parul din cap din motive financiare( criza care vine, io fara venit, soatza cu remuneratie mica)...acum sunt senina...ce-o fi o fi...nu pot sa schimb nimic oricum....si m-am saturat sa ma stressez...un codru de paine mi-o da si mie Al de Sus....
Hai gata ca nu mai pot....bubay...sa fitzi cumintzi...
32+ cu
Z_IULIA spune:
Buna dimineata !
Wndyctygirl esti mortala! Ai un stil ca uit de tot si toate cand citesc ce scri si-mi apare zambetul pe fata. Imi place optimismul tau si se pare ca e molipsitor
O zi buna va doresc !
Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008
wndyctygirl spune:
Iulia esti o dragutza....o dulce...multumesc frumos de complimente....m-am inrosit toata...asa cum am mai spus, comteaza foaaarte mult "audientza"...si merci pentru adaugarea pe lista de preteni...da habar n-am cum fonctioneaza...
32+ cu
monicus spune:
Simona_1402, multumesc de informatii. Intr-adevar ce spui este adevarat, Important este sa fie bine papusica noastra....
Multumiri
Spiridusul sa inteleg ca vrei sa vii la intalnire...
Atunci te voi trece pe lista..
monicus, andutza 02, micky, malinas si spiridusul.
Suntem 5 gravidutze cares-au aratat interesate de intalnirea de la Plaza.
Sa stabilim de acum ora???
Sunteti de acord....
Eu propun dupa amiaza, ora 17.00???.. pentru ca eu inca lucrez. Nu am intrat in prenatal.
Ce spuneti?
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 27+
AMR 13 saptamani
madutza spune:
Otilia, nu esti singura care nu are bagaj de spital. Eu ma apuc de cumparaturi pt spital d-abia dupa 15 oct. Tu lucrezi schimbul 2, sau de dimineata pana aseara? Nu stiu inca ce fel de anestezie imi face, nu am discutat.
wndcity, chiar ca SF obiectele pe care le-ai achizitionat. Probabil o sa ajunga si pe la noi peste 5 ani...Si intra mai des, taie si bilete, ca esti tare haioasa si cand te citesc dimineata, incep tare bine dispusa ziua.
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 30+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
Amalia spune:
Neata burticute!
Wndyctygirl citesc mesajele tale de ieri incoace si rad de numai! Ai un optimism si un haz molipsitor! Pacat ca nu intrii mai des pe aici!
M-am uitat si eu pe site-urile cu nasterile...eram deja constienta de ce se poate intampla de la sarcina cu David, cand si atunci am googalit pe net cat am putut..deh, sunt curioasa din fire si prefer sa stiu ce mi s-ar putea intampla in caz ca, ma simt mai stapana pe situatie asa. Nu ca as face cine stie ce minuni, dar psihic, ma ajuta!
Cu teama de rigoare, pe care o are orice femeie cred, am incredere ca va fi bine si merg cu acelasi gand ca la prima nastere...respectiv, este numai o zi din viata mea...buna-rea, trec eu si peste ea. Cat priveste pragul de durere...si eu sunt o buba coapta de fel, dar cand ma gadesc la travaliul trecut, imi amintesc ca aveam in gand numai sa-i fie bine copilului..sa nu-i fac rau lui cumva cu starile mele...sa se nasca el sanatos, ca eu imi revin! Si totul trece! Daca n-as avea fobie de ace in coloana, m-as gandi la epidurala..daca se putea face in vena, eram prima care o facea...asa, stau cuminte si-mi vad de treaba.
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel
madutza spune:
uite un site unde sunt evaluate carucioare: http://strollers.baby-gaga.com/peg-perego-a3.php
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 30+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
elilov3 spune:
neata fetele
va salut si va pup pe toate scriu repede ca iar ma doare spatele cica ne ingrsam cu 450 de grame in ultimele 7 saptamani de sarcina si din cauza asta preiunea pe coloana....in sfarsit sunt cu cititul la pag 18 la capitolul trecut....uff
Mirtha am reusit si pe celalalt front yupiiiiiiiii
dea te-am visat azi noapte..unde m-am gandit la tine aseara
babizapy
flory bine ai revenit chiar m-am gandit la tine acum cateva zile....ma bucur ca bb e ok la mai mare si sanatate multa
referitor la clisma...iti face daca manaci cu 12 ore inainte de operatie daca nu nu...cat despre legat asa este m-au luat cu fiori cand am vazt ca ma leaga..am zis gata pana aici mi-a fost...oricum la ce dureri aveam si in halul in care ma simteam am zis orice numai sa scap
33+Dimitrie
va pupik si sper sa recuperez tot ce ati scris nu stiu cum..dar na mai stau in pat mai vin la calc.....
Mirtha spune:
Dragi burticute am ajuns tirziu aseara din Bucuresti - undeva in jurul ore 23. Ne-am oprit in Slatina pentru ca drumul era foarte aglomerat si eram deja obositi - in Bucuresti traficul a fost un calvar, numai ca la bunica sotului nu avem net - am eu net la purtator dar nu intodeauna am semnal si nu intotdeauna laptopul vrea sa mearga. Noi avem bunica din aceea clasica , nu din categoria "multemedia" !
Deci va imaginati ca spre disperarea soatei am tot incercat aseara sa ma conectez , sa scriu acolo macar 2 vorbe din care sa rezulte ca suntem ok. Aiurea laptopul nu a avut el chef de mine si basta.
Acum am intrat doar 2 minute sa va supun ca totul este ok ! La control - tuseu vagina asa cum am banuit - toate sunt la locul lor.
Amanunte - si sunt citeva - in pauza de masa din jurul orei 1.
Va multumesc tare mult pentru incurajari si pentru sustinerea voastra deosebita !
Hai ca ard sa se faca ora 1 !
Le urez burticilor care merg azi la gineci sa vina cu vesti din cele mai bune iar cele care au fost ieri sper din tot sufletul ca v-ati intors cu vesti bune !
Eli te-am pus pe lista de seara de ceva timp incoace, spune-mi te rog ca ca la inspectorat s-au mai lamurit lucrurile !
Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 5 SAPTAMANI
Amalia spune:
Mirtha ma bucur ca esti bine! Asteptam amanunte dupa-amiaza!
Flori multa sanatate si sa stii ca nu te-am uitat!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel