Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(86)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
simona_1402 spune:
Otilia , Dea, preiau eu coronita de inconstienta in legatura cu bagajul de spital. Nu am absolut nimic ... nici pt mine nici pt bebe... Situatia este cu atat mai rea la mine cu cat, sa va aduc aminte... incepand cu 15 oct, adica peste 3 sapt!!!!!! eu am verde de de la doc pt nastere!!! si oricat m-as chinui mai mult de 6 sapt nu mai duc. Nici nu am cum sa ma ocup de bagaj, stau in pat si nu pot sa ies sa vad nimic, parca nici de pe net nu prea imi vine sa iau... eu sunt Toma Necredinciosul, pana nu pipai eu cu mana mea parca nu imi vne sa cumpar... Mama nu se poate ocupa pe moment de bagajele mele, tata e inca in spital, nu stie cum sa se mai imparta...
Si ca inconstienta sa fie maxima... nu am ales nume pentru bebe... ne este si foarte greu... este a treia oara cand tot alegem din numele de baieti... le-am promis alor mei ca in seara asta ii bag in sedinta... Si, intrucat avem un nume de familie cat se poate de romanesc (Craciun), se cam exclud din start numele cu rezonanta exotica, nu se potrivesc... Si mai suntem si amandoi adeptii unui singur nume pentru copil, cu atat mai tare trebuie sa fim f atenti la ce alegem, sa i se potriveasca.
Sotzul nu prea ma poate ajuta, nu are timp deloc, alearga toata ziua cu jobul actual, in interviuri pentru altele.... stiti voi fetele care sunteti cap de familie cum este perioada asta....
Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
31+
AMR cel mult 9 pana la
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Amalia spune:
Elilov bravoooo...s-a facut bebe Dimitreie baiat mare! Sa fiti sanatosi amandoi si sa stea cumintel acolo pana la termen! La cat mai putine dureri de spate!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+
Luca Gabriel
simona_1402 spune:
Aaaaa, si vreau tot rahi... daca nu cumva mi se va recomanda altfel ... m-am chinuit prea tare sarcina asta, am strans din dinti cat am putut... ca sa nu-mi vad si sa nu-mi aud puiul inca din primele secunde... chiar si pentru perioada scurta cat va sta in sala de operatii... va fi suficient pentru mine. Dupa antecedentele mele pot sa zic ca nu mai imi este teama nici de operatie, nici de durerile de dupa, m-am obisnuit, precum magarul din poveste
Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
31+
AMR cel mult 9 pana la
vrabiuta spune:
neata!
w-girl - asa carucior mi-as lua si eu! desi cel pe care il am e nemtzesc, foarte fain, rezistent si mare... mi-au sclipit ochii la bugaboo.
otilia - ia uite, deja suntem trei fara bagaj de spital. eu ma simt pregatita sa nasc oricand am o salopeta pentru bb si o suzeta ... hainele de bb sunt inca la mama, dar sanatoasa sa fie bb-lina ca restul vin de la sine. am cumparat cand am nascut-o pe dra lia o multime de haine si un COS MARE de medicamente pt bb (de parca m-as fi mutat in varful muntelui sau nu ar fi farmacie non-stop la 2 min de casa). 90% din medicamente le-am aruncat dupa un timp.
ma duc sa strang jucarii, maine vine zugravul pentru camera liei... am primit de la "locatar" comanda de pereti cu flori, s-a uitat bietul zugrav la mine cam stresat. dar florile vor fi desenate de viitorul meu cumnat (foarte talentat) si la coloratul lor va participa si dra lia (si ea talentataaaa ). sunt tare curioasa ce va iesi la final. peste doua saptamani mergem la ikea sa luam patuturile noi, draperii, covor si accesorii, iar apoi la mr. bricolage pentru butoni si manere cu fluturi si flori pentru dulapul cel nou. si mai am si un shooting sambata dimineata pe 4 oct, ca sa fie weekendul mai relaxant
. sper sa rezist...
o zi frumoasa tuturor!
impresii de calatorie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Neatza!
Dea, bine ai revenit, iubita, sa le ridici putin moralul suratelor!
Stai linistita, n-ai pierdut nimic, totul a fost la vedere, suntem prea doamne sa ne paruim pt o divergenta de idei. Nici macar nu-s convinsa ca asta a fost, ci mai degraba... o simpla neintelegere; poate o problema de comunicare... Poate ca n-am stiut eu sa ma fac inteleasa -si asta din lipsa de timp- ca deocamdata am alte prioritati, tre' sa-mi termin proiectul de la serviciu (si asa de abia stau pe scaun) si n-am timp sa filozofez prea mult...
Eu, personal, iau ce-i bun/folositor pt mine din ceea ce se discuta pe forum. Nu-mi place sa ma cert cu lumea (nici macar atunci cand sunt convinsa de ceva anume), consider ca ar fi o risipa de timp/energie (desi, normal ca nu-mi place nici sa fiu calcata pe coada).
Revin putin asupra ideeii cu cititul/pregatitul pt bb, pt ce va urma dupa nastere (Mirtha, am inteles ca esti pusa la punct cu info, nu ma adresez tie). De ce sustin in continuare asta??
Pai, de ce sa-mi consum energia si sa atrag lucruri negative, lamentandu-ma de pe acum cat de dureroasa va fi nasterea?! Nu-mi foloseste la nimic!
Nasterea, in fond, e doar o etapa din viata puiutilor nostri. Ei deja exista si traiesc in/prin noi, nu mai suntem singure si de acum suntem responsabile sa gandim/sa alegem cum e mai bine pt noi (mama, bb... si tata).
Nasterea n-ar trebui privita ca un capat de drum, ci mai degraba ca inceputul vietii cu bb alaturi -afara din burtica- sau si mai bine zis... e un prag, dar nu-i sfarsitul, ci de abia inceputul aventurii!
(Poate-s eu mai... ciudata... da' cel putin prima nastere am vrut s-o traiesc "pe viu", cat se poate de intens, ma interesa ca si experienta de viata! ...Iar acum... nu voi alege eu modalitatea prin care voi naste, ci ma voi lasa pe mana dr... care cu siguranta este mai... competent decat mine, in privinta asta!)
Fiecare dintre noi, va face asa cum considera ca e mai bine pt ea si copilul ei, dar va rog eu mult, nu alegeti in functie de teama de durere!
Asadar, haideti sa fim curajoase si sa ne intampinam bebelusii cu zambetul pe buze!Tre' sa ma intorc la munca.......
35+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
elilov3 spune:
Mirtha bravo ma bucur ca totul e ok ..cat despre inspectorat am scis mai inainte am rezolvat..ma rog au rezolvat
..mi-au zis decat sa aduc certif de nastere dupa ce nasc pt concediu crestere copil ..yuuiiiii
dea sa stapaniti sanatoase lucrusoarele
mav iubita nu mai arata poze la fete vrei sa plece la spital gat timorate ...vad ele pe pielea lor
..huoo nu dati cu pietre glumesc
vrajitoarea cred ca tu iei coronita la prima natere
gata eu am citit asa in treacat...ce sa va spun puneti biciul primesc tot..numai sa scap de nenorocita asta de durere...nici o sansa stiu de la pavel 33+
Dimitrie
BraveGirl spune:
Neatza gagici!
Mirtha, te asteptam cu detalii.
Mav . Si eu gandesc la fel ca tine, doar ca, cateodata ma apuca si pe mine teama.
Referitor la bagaj, pt bebe am doar lucrusoare si pt mine mi-am lat ieri un pachet de tampoane speciale de la Prenatal ...ca mai, sunt pregatita.
==========
Corina 30+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
cherieactiv spune:
ceau fetele!
sunt aici..nu intru pt ca :
1. nu am timp,sunt la munca de la 7 dimi pana la 12 noaptea..plus ca nu am menajera(din principiu nu vreau ) si tre sa ma org si cu casa..facut mancare spalat calcat etc...deci ma culc la 2 dimineata..a trebuit sa reduc drastic personalul si asta e..pt moment, nu prea am alta alegere...ca daca stau acasa ...banca cere,furnizorii cer,salariatii cer..,berlusconi cere...dar sunt happy..si asa...daca as incepe sa plang..inseamna ca as fi moarta..,.my end..
2.am fost si oarecum suparata pt divergenta mirtha-mav!!!am simtit ca nu s-a trecut la ;greutati;...si asta m-a bucurat ...nu e cazul la burtici de 35 sapt...dar mi-a parut rau...
imi pare f rau ca nu pot sa citesc din urma...dar sunt alaturi de voi si eu..pe ici pe colo...ca pana acum..pa
Cherie 27+
Sasha...