Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Miky felicitari pentru bebelina! 2 kg, mare mititica !

Leelo ce putin a mai ramas ! Sa fiti sanatosi si sa te bucuri de linistea dinaintea nasterii (am aflat ce inseamna asta dua ce a venit pe lume BB1)

Babyzapi si Diana e bine ca va exteriorizati. Nu sunt psiholog dar stiu din experienta(trag niste certuri cu soata- adica eu tip si el tace - plang si apoi sunt ca noua )

VonHelen mai usor cu traba. O sa termini tu pana vine bb !

Mariana28 imi pare rau ca nu te simti bine, dar stai cumintica si trece!

Andreyutza nunta ? Si pe noi nu ne chemi? Avem la rochii... si nu avem unde le imbraca ! Asteptam poze

Ramo2007 La multi ani sotului si sa va iubiti mult !

Mirtha mail comun ? si acolo cum ajung ?
Ma bucur ca esti bine si ca te-a linistit doc. Se simte optimismul in "vocea" ta.

Fetelor ce s-a intamplat cu Diamicha ? Ii simt lipsa

Va pupic pe toate si doar vesti bune

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Am vorbit cu Dandusa la telefon - toti sunt bine, si ea si Crinuta si sotul - Crinuta tipa din toti rarunchii "mamaaaaaa...mamaaaaa...mamaaaaa" desi era chiar langa ea, si sotul dormea...tragem concluzia ca se simtea f bine. Ea inca nu are net, asteapta sa vina RDS-ul de 3 saptamani sa ii puna si ei net...si tot degeaba. Cum se va rezolva problema, o sa intre si ea sa va spuna mai multe!

Leeloo
33 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mirtha multumim pt formatul electronic al cartii. S-a atasat e totul ok, l-am scos deja la imprimanta. Si multumim pt detaliile amanuntite despre cum a fost controlul, se pare ca ti-ai mancata toata pauza cu scrisul.

Ramo La Multi Ani sotului. Sa fiti fericiti impreuna si sa va bucurati de bebelus impreuna!

Andreyutza si eu tot la nunta ta ma gandeam. Nu te mai gandi ca esti mare si plinuta ! Asta e farmecul femeilor gravide.

Leeloo multumim pt vestile despre Dandusa.

Isabela fericita 31+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

vreau si eu parola de la contul comul sa descarc si eu cartea pls

34+
Man-Dat Christian
AMR 3 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Vreau si eu cartea va rog...
Multumesc....

Sorana 32+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Cata_Miky ai PM

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Na , ca la Medical City paravanul din dreptul mesei este intr-un loc iar scaunul unde trebuie puse hainele este in coltul opus - camera 8 am fost eu acum , dar nu are intodeauna consultatii in aceeasi camera.(data tecut a fost la camera nr.1)

Si iti imaginezi ca nu puteam sa ma plimb cu ...chestiunea in vint in conditiile in care cabinetul nu era dotat cu acel capot alb netransparent din hirtie creponata.

Asa ca decit sa fac ture cu dinsa flutirind intre paravan si scaunul pe care trebuia sa las hainele ...am ales varianta cea mai economicoasa.

Cu multa placere pentru info.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Mirtha, multumim pt detalii. Cred ca si eu o sa am parte de tuseu la urmatorul control, dar stau calma ca pana acum a fost bine. Eu ma dezbrac dupa paravan, in timp de docul se converseaza cu sotul, imi pun halat si papuci de la ei....asa, printre discutiile lor, parca nu ma mai simt penibil ca ma dezbrac. Cateodata intru si eu in discutii de dupa paravan ...
Vazut pozici noi cu gravidute care mai de care mai frumoase si mai radioase. Sper sa-mi mai creasca si mie burtica, ca o am mica in comparatie cu ce vad pe la voi.

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Pauza scurta de la lucru... cu surpriza: am uitat ca azi e zi de salariu; a venit sefa acasa la mine si mi-a adus banii!
Tare m-a bine-dispus gestul acesta, sa-i dea Dzeu inmiit!

Am admirat repejor cele mai noi poze cu burtici din contul comun. Nu-mi mai bat capul cum sa-mi fac si eu album acolo, desi parca n-as mai pune burta asa la vedere... Aseara mi-a facut Sebi www.flickr.com/photos/12628432@N06/" target="_blank">poze, pot sa concurez cu oricine se crede elefantica din grupul nostru.

Ah, sper sa reusesc sa mai intru pe seara, sa va raspund (Diana, Cherie, etc), acum tre sa ma intorc la lucrarile mele (am sanse bune sa termin sambata seara si de luni... sau ma rog, poate de la 1 oct sa intru in concediuuuuuu)...

35+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Pentru mailul comun trebuie sa a PM activat. Daca il ai -nu am apucat sa observ - iti remit adresa si parola.
Multumesc pt. felicitari.
Am terminat lucrarile si ma pregatesc sa scriu ca mesaj raspuns si citeva aspecte ref. la optimism si la dubla personalitate.

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA

Mirtha mail comun ? si acolo cum ajung ?
Ma bucur ca esti bine si ca te-a linistit doc. Se simte optimismul in "vocea" ta.
Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mirtha 35 + Eva

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Cu multa placere. Sper sa fi surprins amanuntele care va intereseaza si pe voi si care sa va fie utile.
Asta sa fie baiul pauza mea - oricum imi place adrenalina iar o pauza nu costa mare lucru.
Am terminat intre timp lucrarile - erau citeva cu deadline - am micat un strugure iar acum cu o mina pe calculator si una pe farfurie, savurez cu gura pina la urechi o grefa alba.

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Mirtha multumim pt formatul electronic al cartii. S-a atasat e totul ok, l-am scos deja la imprimanta. Si multumim pt detaliile amanuntite despre cum a fost controlul, se pare ca ti-ai mancata toata pauza cu scrisul.

Primul nostru

Mirtha 35 + Eva

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput