Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(86)
Raspunsuri - Pagina 12
simona_1402 spune:
Mav, ce burticaaaaa!!!! Am avut si eu la Radu exact asa! Eram internata in spital si serveam masa pe burtica, intindeam un prosopel si statea farfuria lejer... Sper sa nu te supere previziunea mea in privinta termenului, iti mai dau 3 saptamani.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
31+ 
AMR cel mult 9 pana la 
BraveGirl spune:

Daca mai puneti poze cu asa burtici eu ma crizez....pai ce fac eu cu pepenasul meu? De abia astept sa ajung la eco. Nu mi-a mai crescut burta, asa ca ma crizez.
==========
Corina
30+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
futuremother spune:
heeeelp, vreau si eu cartea si nu stiu sa o descarc .... va rog spuneti- mi cum
merci
32+
si mamica de 
AMR 8 sapt
simona_1402 spune:
Corina, de data asta nici burtica mea nu mai e ca altadata... Si mie mi se pare ca nu a mai crescut deloc. Tocmai ce m-am cantarit si am constatat ca am mai mult de o luna de cand nu am pus nimic pe mine.... ba mai mult, din cele 7 kg pierdute in primele 3 luni am recuperat 6 pana acum... nu ca as plange dupa ele.... Dar la eco bebe a iesit in grafic, asa ca nu ma mai stresez. Sa fie el sanatos chiar daca e mai mic, ca ii dau eu pe urma sa pape....
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
31+ 
AMR cel mult 9 pana la 
simona_1402 spune:
Mirtha, ce bebelina studioasa ai... si-a pus lacat la portita sa nu iasa... ii place la servici se pare...
Vreau si eu datele de la mailul comun, plizzzz
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
31+ 
AMR cel mult 9 pana la 
Mirtha spune:
In mailul comun daunluadezi atasul(download attachment).
Apesi pe comanda asta si se descarca in PC tau cel mai probabil in Documents.
Sper sa fi reusit sa fiu explicita.
| Citat: |
| citat din mesajul lui futuremother heeeelp, vreau si eu cartea si nu stiu sa o descarc .... va rog spuneti- mi cum merci 32+ si mamica de ![]() AMR 8 sapt |
Mirtha
35 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 5 SAPTAMANI
babyzapi spune:
Wow Mav esti insarcinata bine
Ai o burtica super! De invidiat...asta e chiar prima data cand vad poze cu tine. Esti o gravidutza frumoasa! Pup
Isabela
fericita 31+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
mav spune:
Simona, cum sa ma supar?! Partea haioasa este ca asistenta dr mele vroia sa-mi fac urmatoarea programare la consult abia pe 14-20 oct!
I-am zis ca nu mai rezist inca o luna (desi mi-am propus sa fiu cat mai senina si sa nu fac deloc excese de zel)... si am insistat pt o programare peste doua saptamani, tocmai bine, nu?!![]()
Apropos de mancatul pe burta... Bine-nteles ca daca nu-mi acopar burta, ma fac ca purcica... dar efectiv nu mai ajung bine la masa.... Sa mananc deasupra farfuriei ar fi o adevarata aventura.![]()
Acu' vreo 2 zile, am luat pranzul in oras, cu sotul... Daca nu eram intr-un loc public si... de fitze... pe bune daca nu mi-as fi pus farfuria pe burta, ca ma dureau toate alea... din cauza pozitiei incomode.![]()
...Si la calculator mi-e greu sa mai stau... pe de-o parte burta & suturile si pe de alta... uratii de H...
Corina... daca te incalzeste cu ceva... la prima sarcina am avut o burtica mult mai micaaaaa... O salopeta pe care am purtat-o la Seb pana la 40s, acum imi intra pe mine abia pana la buric (adica platcuta aia din fata, care imi acoperea si sanii, acu' intra pana la buric).
Tu priveste partea buna a lucrurilor... Tu o sa arati manechin foarte repede dupa nastere, iar mie o sa-mi atarne pieile de la burta (bine barem ca inca n-am facut vergeturi pe burta... ci numai pe fund si pe coapse; ma astept la d-astea si pe sani, la furia laptelui
)....
35+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
bebecris spune:
fetelor am ajuns si eu de la dr....
totul suna cam asa....colul f scurt...sarcina este deja prea jos...trebuie sa stau cuminte ca sa apuc 37 saptamani...peste 2 saptamani ma duc la eco, iar pe 16 octombrie ma duc la control din nou cand vom stabili ce si cum..se pare ca voi naste natural..daca bebe este f mare atunci se impune cezariana...dr a zis ca este mult mai usor pt mine sa nasc natural...
acum sunt la serv am venit sa-mi iau lucrurile si sa prtedau stafeta...
32+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!