Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Eliov stii care-i faza? decat sa se duca fiecare sa manance la el acasa, sa piarda timpul o ora sau chiar mai mult si sa intarzie cu terminarea lucrarilor la mine...prefer sa le incropesc eu ceva; stiu ca stau la masa 20 min si apoi se apuca de lucru.
nu am ce face vreau sa se termine santierul cat mai repede, sa ma pot ocupa apoi de curatenie, pregatirea hainelor pt bebe, mobilier pt camera lui, perdea, etc. dar intai sa vad eu lucrarile finalizate..stii tu cum au tendinta astia sa o taraganeze cat mai mult timp..

31+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Era sa uit pozele sunt pe webshots...

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"

http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Ramo sa-ti traiasca sotul sa fiti fericiti pana la adanci batraneti ca-n basme...Te pup si sa aveti parte de tot ce e mai bun....
Spiridusul ramane ora 17 joi 02.10.2008 intre pizza hut si steak house...daca nu poti nu-i bai inteleg ca si eu am repaos la pat dar parca parca as manca un potol gretzos de pe la mc donald sau orice junk food si ziceai ceva de clatiteeeee

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"

http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Fetelor am trimis cartea in Mailul comun. Sper sa o fi atasat corect si sa se descarce. Nu am timp sa verific pentru ca pauza asta as vrea sa o flosesc pentru info. despre control
In special Filantropistele cred asteapta nerabdatoare citeva mici detalii.

1. Deci colul nu a inregistrat modificari , inchis fara nici un semn de nastere . Bebe e in pozitie dar nu e coborit (folosesc termeni uzuali ca sa scriu mai repede , ca aia neuzuali necesita timp). Controlale saptamainale urmatoare vor fi exclusiv tuseuri. Luat secretie col pt.streptococul B si alte infectii. Nu ma intrebati ca nu mi-am notat dar sap. viitoare am buletinul.

2.Acum in privinta contractiilor mi s-a spus exact ce stiti si voi : nu sunt dureroase nu trebuie intrat in poanica ci doar monitorizat. Administrat nospa si daca nu cedeaza sau constat ca au un ritm constant , o succesiune clara la anumite intervale , sa pun mina pe tel. si sa sun. Aceste contractii nedureroase stiti si voi pregatesc uterul pt. contractiile de la nastere.
La mine nu e cazul.Marti a fost dezastru de contractii- si pe stinga , si pe dreapta , si in fata in zona buricul se intarea burta ca o caramida - dar nici una durereroasa si nici la intervale regulate.Iar la servici lucrarile cadeau pe mine.
Am descris aceste contractii si am fost asigurata ca totul e ok.

3.La Filantropia au trusa lor pentru epi cei de la anestezie si ginecul meu m-a asigurat ca si daca nu au in acel moment , din intimplare , spre stoc , are el una de rezerva . Corina - ginecul nu face epi by defalult Corina ! Deci nu o foloseste cum imi era mie teama ca procedura automata indiferent de circumstante ci doar daca se impune. Numai atunci se va decide si daca va fi verticala sau orizontala. Oricum gravidutele care au nascut cu el il lauda pt. modul in care face epi. , lungime - minima si metoda de coasere foarte putin incomodanta.

4. Sfat : e mai bine sa avem deja toaleta facuta de acasa cu exceptia fetelor care au un exces de foliculita .Eu am exces de foliculita dar incerc o epilare completa cu 2 saptamani inainte de DPN. Dupa care tratez foliculita cu Baneocin unguent.De regula la mine isi face efectul in 1-2 saptamani .

5. Deja m-a avertizat sa am bagajul facut . L-am expus in mare si a fost ok. M-am ghidat in principal pe cel trimis in webshots de Mav.

6.Saptamina viitoare nu pot merge sa vizitez Filantropia pt. ca am programare la 18,50 dar vom incerca in sapt. viitoare.
Atunci voi lua amnunte despre camera si bebe . Cum sunt noile salaoane , ce regim au , cum si de cind se pot face programari.

Deja pusesem o sumedenie de intrebari si timpul trece intr-un ritm ametitor.

Mi-a dat o serie de analize . Le am la bunica. Diseara incerc sa conving laptopul sa mearga - uneori reusesc - sa vad daca ma pot conecta la net si vi le scriu. Sa stit ca nu sunt mult. Detalii pt. secretii abia sapt. viitoare miercuri.

Alexa.......am avut onoarea farului din Alexandria.

Oricum ce vreau sa va spun ref. la tuseu - dar retineti este cazul meu , este unul particular , deci nu generalizati :
1.Nu a durat mult.
2.Masa nu a fost inalta ci din aceea joasa - am vazut prima data mese din acelea in filmele englezesti .Statura mesei a diminuat mult din penibilul pe care il resinteam alta data . Adica nu m-am mai simtit ca alta data aruncata din avion cu picioarele in sus .
3.Nu a folosit departatoate nici pentru secretii , nici pentru tuseu.
4.In timpul controlului docul. a fost scurt , direct - adica fara timpi morti intre diversele prelevari de probe si f. sobru adica fara discutii in timpul controlului , nu a stat in cabinet cit m-am dezbract si imbracat si in nici un caz nu mi-a facut observatie ca stau prea jos , prea sus ori ca sunt incordata.Desi eram incordata ca haina uda lasata la minus 20 grade pe sirma.
Manevra nu a fost una brutala. Si credeti-ma stiu sa fac diferente sub aspectul brutalitatii !

In concluzie trag sperante ca va fi bine. Daca am omis ceva si imiaduc aminte , revin cu un mesaj suplimentar.

S-a terminat pauza de masa. Revin cind reusesc sa termin lucrarile. Sper sa termin azi ceva mai devreme pentru ca neaparat vreau sa va raspund nominal. Am mai promis odata chestia asta si nu am reusit sa ma tin de promisiune motiv pentru care acum trebuie sa ma revansez.

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Eli nu e nunta mea, noi cununam. si abia am gasit ceva de imbracat care nu e chiar potrivit pentru o nasa dar...la cata elefantul sunt e greu sa gasesti ceva elegant.

apropo de asta daca vrei sa vedeti o balena cu picioare am pus si eu cateva poze in contul comun.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Buna fetelor,

Azi e ziua sotiorului meu implineste 29 de ani.
Ieri dupa amiaza a venit carucioru bebelinei.L-am desfacut si nu ne mai saturam sa ne uitam la el...glumim spunand ca i-am luat limuzina.Problema a fost cand a trebuit sa-l strangem sa-l aranjam la loc in cutie, dar ne-am descurcat.Singura mea nelamurire...tre sa citesc carticica, e cea legata de scoica care se pune in masina, are baza pt. masina dar din ce am vazut in poze se aseaza cu spatele la sensul de mers...e ok, pt. cand sofeaza ta-su si eu stau cu ea in spate, dar cand sofez eu si ea sta in spate, trebuie s-o vad...

Ramo 28+

Puiutul meu scump

La multi ani sotului si petrecere frumoasa!

In privinta scaunului de masina, eu stiu ca pentru bebelusi asta e pozitia recomandata, cu spatele la directia de mers. Aici am vazut niste oglinzi mai micute care se fixeaza in spatele masinii, cu fata la bebelus si in felul asta il poti vedea. Cand conduci tu e mai greut, ca te uiti prin oglinda retrovizoare in oglinda mica si asa il vezi pe bebelus..dar decat deloc, merge si asa.
In Romania nu stiu unde ai putea sa gasesti oglinda asa, presupun ca la magazinele cu articole auto.

33+ Victor-Nicolas

Bebe in burtica

Bubu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirtha, multumim pt detalii. Cred ca si eu o sa am parte de tuseu la urmatorul control, dar stau calma ca pana acum a fost bine. Eu ma dezbrac dupa paravan, in timp de docul se converseaza cu sotul, imi pun halat si papuci de la ei....asa, printre discutiile lor, parca nu ma mai simt penibil ca ma dezbrac. Cateodata intru si eu in discutii de dupa paravan ...
Vazut pozici noi cu gravidute care mai de care mai frumoase si mai radioase. Sper sa-mi mai creasca si mie burtica, ca o am mica in comparatie cu ce vad pe la voi.

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ramo, sa-ti traiasca sotiorul! In ceea ce priveste scoica, asa este...trebuie pusa cu spatele la directia de mers a masinii. Exista si la noi niste oglinzi , am vazut la targ, ca sa-l vezi pe bebe.

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Amalia,!De cand m-a doctorul,ma cam stresasem,dar am si citit azi pe net ca acum in ultima parte a sarcinii se iau in medie 450 grame pe saptamana,deci s-ar justifica "cresterea " mea...Eu sunt si micutza de statura si de-asta cred ca a zis ca se vor vedea altfel kg in plus dupa nastere.Prioritatea mea este sa nasc o printesa sanatoasa si frumoasa !
Felicitari burticilor cu vesti bune de la doc si asteptam vesti bune de la cele care merg azi!
Cat despre intalnirea de la Plaza,nu promit nimic...cd voi fi sigura va voi anunta.

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Spiridusul cred ca o putem pune in lista si pe malinas

completez eu lista

LISTA INTALNIRE PLAZA JOI 02.10.2008 ora 17, zona dintre pizza hut si steak house (e ok?)
1.Andutza
2.Monicus
3.Spiridus
4. Malinas
dati si voi cu copy paste la lista, ca sa stim cate suntem....

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

neata.
[b]LISTA INTALNIRE PLAZA JOI 02.10.2008 ora 17, zona dintre pizza hut si steak house (e ok?)
1.Andutza
2.Monicus
3.Spiridus
dati si voi cu copy paste la lista, ca sa stim cate suntem....
eu nu garantez 100% pt ca deocamdata sunt la minim cu miscare/efort, si trebuie sa vin cu puiul mic....
si parca nu v-as pune pe voi sa alergati dupa el pe acolo...
am contractii nedurereoase, dar mari dureri de spate
daca vad ca sunt ok, ma arunc intr-un taxi si vin...moama...clatiteeeee

haidetzi , gagici, care mai vrea? care se mai inscrie?

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 27+
AMR 13 saptamani

Mergi la inceput