Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Fenomenalll! am un tzantzar in dormitor, m-a muskat de deshtul aratator si de glezna, mi-a stricat somnul si-asa cam dificil in seara asta (mi se infunda nasul, cica ar fi normala uscaciunea narilor in sarcina, e adevarat?)

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss
Sunt suparata rau, ca m-am enervat tare azi din cauza serviciului sotului, s-a certat cu managerul lui, ca cica ala i-a zis ca ii lipseste entuziasmul ptr serviciu ptr ca i-a cerut intr-o zi sa stea mai mult la serviciu (el tocmai iesea pe usa), la care sotul meu a zis OK si s-a intors la biroul lui. PAi ce puii mei vroia sa zica," Yupii, ce ma bucur ca nu pot pleca acasa!" ca doar nu i-a comentat deloc..ce sa mai zic, ca in fiecare zi face ore suplimentare si nu e platit overtime deloc, nici el, nici altii. Niste nesimtiti, presimt ca ii cauta nod in papura ca vrea sa isi ia paternity leave si la aia nu le convine si incearca sa-l dea afara......

Crisss 22+

Foarte tare, crisspoliss!! am crezut k numai in Romania patronu' e caine capitalist! da uite k se intampla si la case mai americane! tzin pumnii sa ii bage pe gat hartia cu cererea de paternal, sa faca ala icter de necaz si sa nu aiba ce sa-i faca! nu cunosc legislatzia de la voi, insa sper k al tau isi poate apara drepturile si k nu-i poate face ala cine-stie ce shicane. Mor de astia care nu mai stiu cum sa se imbogatzeasca si calca pur si simplu peste noi, cei mici.

Mama-mama, ce ura pasionala imi poarta si mie shefuuuu' (adev e k l-am anuntzat de sarcina mea intr-un moment extrem de "nostim": in 14 aprilie m-am angajat la astia, in 14 iunie mi-au facut CIM pe perioada nedeterminata, iar pe 22 iunie am depus la HR hartiutza k sunt pregnant! Cred k e convins k m-am angajat gata "insamantzata" si k stiam asta, cand, de fapt, perioada ultimului CM a fost 10-15 aprilie, adica exact inainte de angajare, asa k, logic, minunea mi s-a intamplat cam la 2 sapt dupa angajare. K varianta, oi fi avut CM peste sarcina (CM peste sarcina?? atat de abundent cat a fost??), in cel mai "rau" caz, insa chiar si asa habar n-am avut de aparitzia lui bb pana la finalul lui aprilie - inceputul lui mai (nu am stat sa urmaresc "cu ochii pe ceas" cand si cum imi vine, k aveam alte cele pe cap, k proaspat angajat).

crisspoliss, tzine-ne la curent cu faza asta cu sotul tau shi seful lui, eu una chiar sunt morbid interesata de evolutia lucrurilor (crd k ma mananca limba sa bag un shir de blesteme si parca era cam singurel shefu meu ptintre targeturile blestemelor, sa facem loc shi altora, pe sistemul "jigodii fara frontiere"...)

Gata, m-am mai descarcat, parca mi-a revenit shi somnul putin, sper sa fi decedat tzantzaru' din dormitor k am pus in priza "zeama de tzantzari", asa k noapte buna burtici & bebici!

PS Roxanaz, sa nu ma certzi iar k bantui noaptea, eu am cele mai bune intentzii cand ma bag la culcush, insa iata k se mai intampla chestii...

Mergi la inceput

Tzinem pumnii, Cris30, sa revii pe micile monitoare cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

pt Cris 30!!!

22S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Imi pare rau sa aud si de Cris. Tinem pumnii sa fie totul bine.
Miere sa ne mai tii la curent. Multumim.
Dark, eu nu imi fac prea multe griji cu kg pt ca efectiv nu am ce face. Singurul lucru care as putea face ar fi gimnastica ceva, dar sunt asa de franta, ca nici sa am grija cum trebuie de baiat nu pot:(((
Eu zic ca mananc acceptabil, la prima sarcina mai rodeam cate ceva si seara/noaptea, acum dupa 6 pm sunt bine.
Venitul la servici ma omoara cu zile, si ma tot gandesc cum sper eu sa stau pana la sfarsit. Abia astept vacanta de Craciun sa ma odihnesc nitel. E drept ca am si fost aglomerata in ultimele saptamani, dar trezitul de dimineata ….:(((
Asta e. Sanatosi sa fim cu totii.
Eu nu am facut nici un fel de curs si zau ca m-am descurcat bine. Acuma stau sa ma gandesc ce imi amintesc despre diversificare si alte alea...

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Ira Liza, aici sunt toti patronii(aproape toti) super nesimtiti, mai ales daca lucrezi in IT( software). Ai mei sunt ok, chiar de treaba, le place mult de mine si ma ajuta de fiecare data, dar sotul lucreaza ptr un patron israelian care e si ceva rang in armata lor, si ii tine ca la cazarma, cu pistolul la tampla. Degeaba baga el hartia cu paternity leave, ca daca vor sa-l dea afara nu are ce face, ca aici nu-s legi ca in Romania care sa te protejeze ( in software aici nu exista sindicate acre sa ii protejeze sau sa ii dea in judecata pe patroni). In fine, sotul mi-a zis ca o sa solicite azi la sfarasitul zilei concediul, ca sa le faca in ciuda...plus ca o sa le zica ca in fiecare marti timp de 2 luni nu o sa stea peste orar la serviciu ca vine cu mine la parentig class
Pe mine m-a muscat o insecta super nasoala in weekend de degetul mic de la mana dreapta, am urlat ca apucata ca asa m-a durut, zici ca m-a ars..pesmne era o albina, si mi s-a umfalt urat de tot, dar acuma mi-a mai trecut, desi inca ma doare.

Crisss 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

De-abia astept ziua recunostintei sa mananc curcan, desi stiu ca tot eu o sa trebuiasca sa-l fac si pe ala...ce sa mai zic de Craciun, ca atunci imi iau si eu CM-ul...vreau vacanta!!!!!!!!!!!!
Fetelor, nu va mai faceti griji de greutate, serios, eu ma stresam ca nu am luat deloc, si cum v-am zis, doctorul a zis ca NU CONTEAZA, daca bebele e ok, atunci totul e bine.

Crisss 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Cris30, tinem pumnii sa fie bine cu tine si bb. Asteptam vesti bune in continuare.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200524+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzica spune:

Aryia,

pe mine, faptul ca ai pus laptele in frigider pentru a-l incalzi, m-a incurajat: deci, nu sunt singura care fac/spun "lucruri traznite"
Sunt ingrijorata ca spun anumite lucruri si apoi NU imi amintesc de ele... SOtul meu e putin speriat ... ma tot intreaba cum am fost la celelalte sarcini ..Cand ii raspund ca nu am fost asa, intra in panica: daca bb e cel zapacit???
E stresat ca, copilul va fi uituc sau cam prostut
CU baietelul cel mic, am fost super: tot timpul pe faza, iute, activa.
Si acum sunt activa, caci n-am incotro... dar mi seeee ruuuuuuupeeeeeeeeeeee
In fine...sa speram ca totul va fi bine si ca, pe 6 oct. cand vom face eco, vom afla si noi, in sfarsit ce avem: baiat sau fetita...
Ultima data a avut cordonul intre picioare

Mergi la inceput

Neatza, burtici & bebici!

Despre creierul femeii insarcinate:
http://www.sarcina-nasterea.ro/sanatatea-gravidei/sarcina-te-face-mai-inteligenta-si-mai-rapida.html

(..acu', daca m-ar lasa cineva printr-un labirint, cred si io k as memora mai rpd caile de iesire k sa o tulesc la toaleta cad e cazul...)

Mergi la inceput

...si acum serios: niste articole care pomenesc despre o legatura intre carentza de iod a organismului nostru de gravidutze si deficitul de memorie:

http://www.supereva.ro/info.asp?id=1403

si:

http://www.topsanatate.ro/articol/hipotiroidismul-in-sarcina-22441.html

Ca si ieri, cand vb despre vaccinul acela, rog a se verifica informatiile astea discutand cu un cadru medical. Ideea e: pt k stiu cat este de neplacut k unii & altzii sa-ti spuna in fatza sau voalat "ce, te-a tampit sarcina? nu mai tzii minte nici ce-ai facut acum 5 minute?" am considerat ca e bine sa stim DE CE ANUME ni se intampla acest fenomen, k sa fim si noi mai linistite si sa nu ne simtzim umilite de fenomenul deficitului de memorie si, in plus, sa stim ce sa le spunem acelora care se mai iau de noi (pe sistemul "dovada, Nicule, dovada!")

Mergi la inceput