Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 7
lisa79 spune:
nu ma injuri,da??
da alea cu care se spala bb cand e mic,am inteles ca sunt niste carpe foarte moi cu care trebuie sa il speli ca nu ai voie sa ii faci baita pana nu ii pica cordonul ombilical. novice
22S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
Daiopri spune:
Miere m-am uitat pe site-ul ala si eu il vad inca disponibil. In fine vad eu, ca nu e asa urgenta caci am carutul baiatului si o prietena a zis ca imi da car seatul al mic. Numai ca nu e asortat, da asta e. Mai mult vreau de moft. Oricum ne gandeam sa tragem o fuga in state langa noi ca sa vedem ce gasim la magazin, da tot astept sa vaz ce e.
E si la noi 3d da am zis sa nu mai dau banii aiurea si pe aia daca tot este acoperit pt toate celelalte. Tura asta am sa insist mai mult si pe langa tehnician, ca si dr mea zicea ca ar fi putut sa ma miste nitel, sa ma dea pe o parte si sa vada.
Roxana felicitari. Eu pana acum nu am stiut ca era posibil dsoara la voi:))
Raluca, macar stiu ca de acum nu ma mai stresez cu cat am in plus, ca daca nu mai sunt pe grafic asta e:)) Oricum imi amintesc ca verificasem aici pe site si zicea ca la baiat nu am luat mai mult decat era de asteptat desi mie mi s-a parut mult. Acu zic mersi sa ies tot cu atatea ca la prima.
Nu am cumparat nimic nimic la bb mic. Si cu nasii am vorbit in principiu:)))
Pai da, Iris, chiar in fundicu gol il scot daca nu se arata. Sau o hainuta de imprumut de la frate-su:))
Naty am uitat sa zic, sanatate multa. Da zau ca e ceva ciudat cu mancarea de la soacra. Sigur te iubeste?:)))
Ledi chiar ca e cam complicat. Nu se poate sa mergi numai putin?:))
Tuchi cum mai esti? Selene tu?
Cam atat am putut sa zic pe azi:)) Maine merg la dr da nu ma mai vait ca m-am ingrasat. Poate nu observa:)))
Aveti grija de voi si bbei.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
miereamara spune:
Daiopri, eu nu l-am mai vazut, dar poate nu am fost eu atenta. Dupa cum iti spuneam nu se rabateaza complet, dar fiind travel system merg impreuna. Sa stii ca mie imi impungea dr burta cu sonda ca sa-l miste, plus ca mi-a dat niste ciocolata si suc de portocale inainte, ca sa-l stimuleze. dar l-a stimulat asa de mult, ca dupa aceea nu a mai stat baiatul la poze.
Lisa, carpele alea pt spalat bebe se numesc washcloths.
Bubu al meu imi da suturi de numa! M-am vopsit si am stat aplecata cu capul in cada sa ma spal si bag seama ca nu i-a convenit. Plus ca am mai petrecut dupa aceea un sfert de ora frecand cada, ca se facuse albastra, nu stiu de ce, ca eu am un saten inchis la culoare.
Cris, tu pe und eumbli, mai da-ne si noua un semn de viata!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
DarkBendis spune:
Seara buna,
tare incantata sunt, mi-a venit comanda de la Vertbaudet - primele hainite pe care le-am cumparat pentru bebelina, o bluzita cu leggins si un sac de dormit "tigrisor". Taaare frumusele sunt . Iar la urmatoarea comanda, am 30% reducere. Deci..de lucru la catalog sa vad ce mai iau.
Daiopri, da-le incolo de kilograme, nu te stresa din cauza lor, noi sa fim sanatoase si bebeii la fel ca le dam noi jos "dupa". Fii atenta cu car-seat-ul de la prietena ta, am citit ca un car seat care a trecut printr-un "incident" auto, chiar minor nu mai este "valabil" din punct de vedere al sigurantei pe care o ofera.
Socata.... oooo Lisa... trimite niste socata si pe la noi... macar virtuala
Cadia, sper ca te simti mai bine
Dark Bendis
25+ cu "Huckleberry" Baby
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
rein spune:
Buna seara,
Pentru fetele care au intrebat unde au fost facute pozele: la mare, la turci. Una era si din avion cu petru care nu mai avea rabdare.
pup
miereamara spune:
DarkBendis sa le stapaniti sanatosi!
Voiam sa-ti recomand un film August Rush, cu o coloana sonora incredibil de frumoasa.
Lisa uita-te pe Discovery Health,e o emisiune despre nasteri, eu una bocesc de cate ori o vad.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aidan
IRA_LIZA spune:
Mmm. ce mancam noi in mom asta.......MERE COAPTE !! mi-a fost frica sa pun scotishoara, sa nu fac gustul prea greu. Insa sunt senzationale si asa! se vede k a venit toamna! cred k miroase a mere coapte toata scara!
crisspoliss spune:
MAi, dar stiu ca voi scrieti de rupeti, de azi dimineata ma tot chinuiesc sa va citesc si tot nu mai termin..si oricum, vroiam sa raspund si eu cate ceva, dar nu mai tin minte cui si ce anume, asa ca o las balta.....
Sunt suparata rau, ca m-am enervat tare azi din cauza serviciului sotului, s-a certat cu managerul lui, ca cica ala i-a zis ca ii lipseste entuziasmul ptr serviciu ptr ca i-a cerut intr-o zi sa stea mai mult la serviciu (el tocmai iesea pe usa), la care sotul meu a zis OK si s-a intors la biroul lui. PAi ce puii mei vroia sa zica," Yupii, ce ma bucur ca nu pot pleca acasa!" ca doar nu i-a comentat deloc..ce sa mai zic, ca in fiecare zi face ore suplimentare si nu e platit overtime deloc, nici el, nici altii. Niste nesimtiti, presimt ca ii cauta nod in papura ca vrea sa isi ia paternity leave si la aia nu le convine si incearca sa-l dea afara......
Crisss 22+
miereamara spune:
Din pacate eu am niste vesti nu prea bune. Cris30 este internata in spital de o saptamana cu contractii. Ei spera sa ii dea drumul acasa saptamana viitoare si sa poata fi monitorizata de acasa. Nu stiu inca mai multe amanunte, dar de indata ce aflu o sa va spun si voua. Sper sa fie totul bine cu ea si cu fetita.
Martin Luther King Jr.
Aidan
crisspoliss spune:
Oh, biata de ea, sper sa treaca cu bine peste asta...de aia nu a mai intrat si ea pe net. Tu ai numarul ei de telefon, Irina?
Eu azi m-am inscris la ceva cursuri- Parenting class ii zice, nu le iau pe alea de la spital( pretul e acelasi) ca mai multi mi-au zis ca aia de la spital nu sunt interesati in nasteri naturale atat de mult. Asa ca ma duc la un club particular in Berkeley, care e un oras foarte progresiv ptr America, au o gramada de moase care te invata cum sa respiri, sa-ti masezi burta, sa hranesti copilul la san, sa schimbi scutece( eu o sa folosesc din alea de carpa ptr primele luni), te invata sa dai primul ajutor CPR, si mai stiu eu ce...
Crisss 22+