Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
CADIA spune:
Neatza!!!!
Intru repejor sa va spun ca ma simt mai bine.Ieri am tulit-o acasa cu un taxi si nu m-am ridicat din pat pana azi dimineatza cand am luat-o iar catre servici.
M-am cam speriat pentru ca sunt la prima sarcina si nu am patit asa ceva pana acum.
Multumesc muuuuult de tot tuturor pentru ajutor si pentru grija purtata.
Azi o sun pe doctorita sa vad ce zice.
Citesc din urma si revin.
21+cu CLARA
roxanaz spune:
neata tuturor
Daiopri cand te duci la eco, pe 1 oct? ca am uitat.
Dark spor la shopping.... pune poze cu ce ai luat!
Miere, biata Cris!!! daca mai vorbesti cu ea te rog transmite-i ca suntem alaturi de ea si ca tinem pumnii strans strans sa fie bine si ea si bebelusul!!
Ira hehe nu te cert, daca promiti ca te odihnesti suficient, da?
o zi frumoasa tuturor!
lavini spune:
Neata fete cucuiete!
Cris, sanatate multa, te asteptam cat mai repede acasa!
Tuchi, Selene, voi ce mai faceti, cum mai sunteti?
Pe mine ma paste o raceala;sunt mucioasa, mi-e cam frig acum, asa ma tenteaza sa imi iau un concediu medical…ca pana in noiembrie la cel de odihna mai e cale lunga…Da azi comand toale pt Andrei, ca e cazul sa-i imbogatim garderoba si abia astept momentul sa comand si pt bb 2…da mai astept nitelus, sa-mi clarific io niste treburi….
Rein, am vazut pozele vostre, sunteti o familie reusita!Si baieteii nostri cei mari sunt de-o seama…
Liza, moama ce ai mai balacarit pe angajatori..da ai dreptate…fostul la care am lucrat, a intrebat-o pe o colega care l-a instiintat ca e gravida daca pastreaza copilul…asa tampit mi s-a parut…cand am venit aici unde lucrez acum eram deja gravida cu Andrei, dar nu a comentat nimeni nimic…dupa ce m-am intors la munca m-au alergat ei pe mine sa imi iau program de 6 ore ca e dreptul meu…au si ei bubele lor, dar la fazele astea au fost super ok…
Si am vazut fetita draguta de Roxana...sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa si papacioasa!
Lavinia, 18+ si Andrei (11 iunie 2007)
justme25 spune:
Cadia mama..dar de ce te duci iar la munca? Ia-ti medical pana cand iti trebuie. Si eu tot la prima sarcina sunt si cand am simtit ca ceva nu e in regula am stat in medical si 2 saptamani. Deci eu zic sa lasi colegii sa mai munceasca in locul tau. Tu vei fi mamica, vei avea cea mai grea dar si cea mai frumoasa meserie din lume
Justme 25+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
http://community.webshots.com/album/565627790XVIufn?vhost=community
mvb spune:
`Neata burtici!
Eu astazi la 12 plec la Iasi sa fac 4D si, fireste, ceva shopping......toata noaptea m-am invartit si m-am tot gandit cum o sa-mi dea lacrimile de bucurie cand o sa-i vad si eu fatzuca lui BB....din ecografiile de pana acum n-am inteles mare lucru. Sunt asa de fericita! Si cum ma gandeam eu la el, cred ca si BB se gandea la ma-sa ca a inceput sa se zbenguie ca un fluturas. Toata noaptea am mangaiat cand burta, cand pe ta-su care dormea dus, doar am doi baieti!...
24 + si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavini Si am vazut fetita draguta de Roxana...sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa si papacioasa! |
multumim Lavinia, si voua la fel! si cand te duci sa clarifici lucrurile...?
mvb spune:
Roxanaz ai o mandrete de fetitza! are niste ochisori mari si frumosi, la fel ca ai lui Patrick.....cine e la voi cu ochi frumosi? ai o pereche super reusita! sa-ti traiasca familia, mancati-as ochii!
24+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
pusyketa spune:
Pup toate burticile.
Am cunoscut-o pe dr.Kulava.Tanara,draguta,foarte rabdatoare sa-mi explice toate cele,atenta la toate detaliile.
Sarcina mea se prezinta bine,a confirmat rezultatele bune de la morfo,colul este tare si inchis,bebe e ok.
Mi-a dat sa iau No-spa,una pe zi,caci aveam mici dureri pe sub burta cand si cand.
Elevitul mi-a zis sa nu-l mai iau zilnic,ci la doua zile.
Mi-a luat si secretie vaginala,a spus ca trebuia facuta demult treaba asta,orice gravi o face.Deh....daca am tot zburdat de la un dr la altul.....acum in sfarsit,m-am oprit....
Cam atat,daca totul e ok,ne vedem peste o luna.
Citesc despre Cris.....sa aiba rabdare si sa stea foarte,foarte linistita.Va fi ok.Tin pumnii.
In rest,vad ca voi va ingrijiti de hainute si alte cele,eu,deocamdata,nu am luat nimic,nimic.Dar va trebui sa incep.Din pacate,la noi,aici,varietatea nu este atat de mare,sau,chiar daca este,preturile sunt dureroase uneori.
Si acum....tanananaaa.........va fac cunostinta cu....Andreeei:
http://travel.webshots.com/video/3006731650072521050nqmqjN
22+
VINE BEBE!
lavini spune:
Pai pe 13 oct ma duc la clarificari, si abia astept…parca nu mai trece timpul asta o data…de astazi schimbam si noi prefixul, intram in saptamana 20…nici nu imi vine sa cred ca am ajuns la jumatea sarcinii...a trecut atat de repede….parca maine poimaine ma vad cu al doilea in brate si cu primul agatat de pantaloni…ma duc sa modific semnatura...
Lavinia, 18+ si Andrei (11 iunie 2007)