Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

avem si noi aici barbti frumosi,eu aici l-am cunoscut pe al meu. eu ,cadn lucram la o firma mare plateam la fiecare cec aproape 100 de dolari,deci 200 pe luna mi se tragea din salar ,restul era platit de companie,facea 50% fiecare. mi se pare enorm de mult sa platesti 400 pe luna pt 1 pers la blue cross blue shield. si nici nu iti acopera tot.dentistul fiind separat,aveam cu gardian,pe an acoperea 1000 de dolari,dar daca aveai nevoie de coroana se duceau banii.
asa cu asta de stat,pana si dentistul e gratis! sunt multe facilitati. m-am inscris la un curs prenatal,gratuit,facut de swedish hospital(acesta e spitalul unde merg eu),prietena mea a fost la acest curs,a zis ca s-a ingrozit. le-a pus un film cu o cezariana LIVE nu animat,natural fara epidural si una cu epidural,nastere cu complicatrii si nstere usoara...s-a ingrozit de ce o astepta. ma gandesc sa renunt la curs. ca si asa sunt o fricoasa,apai daca mai si vad ...eu nu o nasc..o tin cu mine

22S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, e destul de scump. Eu si bebe o sa ne trecem pe asigurarea lui Luc, o sa ne coste 550 de dolari pe luna pt trei persoane, United HealthCare (dar alt plan, nu cel pe care il am eu acum). Ar mai fi o optiune sa il trec pe bebe pe asigurarea de stat (exista si aici gratis, dar numai pt copii), dar nu cred ca ne calificam cu venitul, eu nu o sa mai am venit atunci , dar Luc e cu mult peste limita lor..., iar eu ma gandeam sa imi fac asigurare individuala la Blue Cross blue shield, e 174/luna si acopera 100%, cu deductible de 1500 parca.
Sotul tau e tot roman?

In ceea ce priveste frica de nastere, e normal sa avem temeri, dar totul o sa fie bine, ai sa vezi ce frumos se poarta doctorii si asistentele cu tine, eu am facut voluntariat in spital aici si crede-ma ca nu stiu asistentele si moasele ce sa iti mai faca...aveau pana si jocuri nintendo in camera de nasteri (pt tatic, ca sa nu se plictiseasca), au rabdare cu tine, nu tipa, nu te preseaza sa nasti mai repede, iti maseaza perineul ca sa nu te rupi la expulzie. eu zic sa mergi in continuare la cursurile alea, sunt folositoare si te pregatesc pt ceea ce urmeaza. Bebe tot trebuie sa iasca cumva si pe undeva...

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

mire mai ales ca nu o sa ai venit.poti sa iti faci tu si bb asigurarea de stat.pt bb e pana la 2 ani si pt tine inca 2 luni dupa nastere iar Luc sa isi pastreza asigurarea lui.ati salva niste bani.nu esti obligata sa il treci si pe el,ar fi bine sa vorbesti cu un social worker.

Mergi la inceput

Ei iau in considerare si venitul tatalui, chiar dc nu suntem casatoriti, atata timp cat locuim in aceeasi casa, se considera household income. O sa vorbesc, ca sa fiu sigura, dar eu cam asta am inteles.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

DE RAS:ieri ,stateam intinsa pe canapea si,la un moment dat,a inceput sa miste burtica...o chem repede pe fi-mea ,sa puna mana s-o simta si ea,dar ,bineinteles ca bebica s-a oprit...menajera mea ii spune lu' asta mica sa nu se supere ca o s-o simta si ea ...la care fi-mea:"tu nu stii,da' eu intr-o zi cand am pus capul pe burta lu' mami,am auzit-o pe aia mica cand a facut un partz!"....va dati seama ca am lesinat cand am auzit-o!........

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Ei iau in considerare si venitul tatalui, chiar dc nu suntem casatoriti, atata timp cat locuim in aceeasi casa, se considera household income. O sa vorbesc, ca sa fiu sigura, dar eu cam asta am inteles.

#8220;Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.#8221;
Martin Luther King Jr.

Aidan

nici noi nu suntem casatoriti si nu am avut nici un fel de probleme cu actele.nici mcar nu m-au intrebat cine e.
asta e adresa:www.allkidscovered.com
poate te ajuta. eu am casa pe numele meu,masina,etc si nu a fost problema.merita sa incerci
ariya...ce tare e fiica ta

Mergi la inceput

Lisa multumesc pt site. O sa ma uit pe el.
Fiecare stat are insa propriul program si propriile reguli. aici programul se numeste FloridaKidsCare. Ca sa te califici copilul tb sa fie rezident de cel putin cinci ani sau cetatean si exista niste reguli si mai stricte in ceea ce priveste venitul florida cred ca e unul dintre cele mai "sarace" state in ceea ce priveste programele de genul acesta.

Martin Luther King Jr.

Aidan

Mergi la inceput

mire,ce sunt receiving blankets...ca eu imi prind urechile cu astea multumesc!

Mergi la inceput

azi fac socata

Mergi la inceput

Sunt un fel de paturici din bumbac sau fleece cu care se infasoara bebe cand ii mic, mic, uite cam asa:
http://www.google.com/search?hl=en&q=receiving+blankets+picture&aq=f&oq=

Martin Luther King Jr.

Aidan

Mergi la inceput