Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
cristi_2003 spune:
pai zi - sa radem
24+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
lisa79 spune:
Cine m-a pus sa ma uit??? groaznic!!!! eu nu le-am putut vedea toate pozele! nu intelg cum poate cineva sa isi posteze asa ceva
,e prea intim!
cadia,cum te mai simti? sper ca esti bine
eu,am vomat trim 2 mai mult decat 1, azi dim,merg frumos la munca,stau 2 ore si fuga acasa ca simteam ca vineeeee...mi-a fost asa de rau!!! nici nu stiu ce sa mai mananc:mazare nu,zacusca nu,prajeli nici atat,mananc d-le numai cartofi fierti!
in rest,burtica face valuri si imi trece supararea de fiecare data cand o vad. fata mea are acelasi program de somn cu mine,nu m-a trezit niciodata!
in legatur cu asiguararea med din state:eu nu platesc,primesc gratuit de la stat, la noi in stat se da oricarei femei insarcinata(cu sau fara acte) si sunt aceleasi servicii. mie imi plac filmele lu Michael ,cred ca sunt foarte realiste.
22S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
lisa79 spune:
stiam ca am uitat ceva: tocmai m-am uitat la Happy hour,m-am topit cand i-am vazut nepoata lui Arsinel...ce frumusete de fata
ariya spune:
dimineata la noi e activitate de la 6,30 pt ca printesa mea invata dimineata...deci,pleaca barbata-miu cu fata,imi iau cana de lapte cu cafea s-o beau,ofticata fiind ca n-am biscuiti pt micul dejun,cand se scoala fi-miu...imi cere sa-i fac laptele cu cereale,iau cana ,pun lapte,o pun la incalzit si-i zic lu' fi-miu sa-si ia singur cana din microunde ca eu ma duc la baie...in baie fiind ,aud copilu' racnind:"mami,esti nebunaaaaaaaa!crezi ca laptele se poate incalzi in frigider?"....radea copilu de nu mai putea,drept care eu eram sa cad de pe tron de ras...in loc sa pun laptele la incalzit in microunde,l-am pus in frigider!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 19+
DarkBendis spune:
Uff...cu "dumneaei frezata"...o sa fie cam complicat. Eu cu ceara nu rezist, cremele cica nu-s recomandate in timpul sarcinii... deci a ramas lama. Deocamdata merge cum merge... da' ma gandesc ce o sa ma fac mai incolo, cand "burtica" va deveni "burtoi".
Dark Bendis
25+ cu "Huckleberry" Baby
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
Lisa, asigurarea de stat pt gravide se da oricui, indiferent de venit? sau trebuie sa ai venitul sub o anumita limita ca sa ai acces la ea? Aici, in Florida trebuie sa fii cumva la limita saraciei, sa ai un venit in jur de 35.000 dolari/an pt trei persoane (familie).
Si zici ca si ilegalii primesc asigurare? Nu mi se pare corect! Eu sa platesc taxe si ei sa beneficieze!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
DarkBendis spune:
Ariya, sunteti totali, si tu si flacaul tau
Saracu' barbatu-meu a lasat balta cutiile cu ce naiba impacheteaza el acolo sa vada ce-i cu mine, ca prea radeam de s-au speriat matzele
Dark Bendis
25+ cu "Huckleberry" Baby
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
da mire,nu ii intereseaza nici daca au social...in fine,atata timp cat copiii sunt cetateni ei te ajuta.
nu stiu care limita financiara,dar prietena mea,cu saral mare de manager a fost aprobata. avea si ea asigurarea de la locul de munca,dar nu ii acoperea totul,trebuie sa plateasca fiecare vizita plus intre 20-40% din factura. asa ca a aplicat si a fost aprobata!
miereamara spune:
Vreau sa ma mut in Illinois!
Cand ma gandesc ca am fost acceptata si acolo la universitate....dar oricum, dc nu veneam in Fl nu mai exista bebe scump acum.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan