Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 22
Iris2002 spune:
Fetele, va citesc asa pe sarite, am zile innebunitoare la job si lucrez si de acasa.
Criss30 si Tuchi multa sanatate si sa fie bine cu bebeii...
Vorbeati si de cursuri prenatale, eu am fost la prima sarcina cu Paul la un curs foarte fain, "sa nastem impreuna", la tot cursul participa si sotul. Ne-a placut, am invatat, acum insa nu am timp si nici chef sa mai fac un curs. Adica stiu sa pufaiesc (si asta ajuta cat ajuta, nu ca vreau sa va descurajez, dar la anumite contractii nu stiu ce ajuta inafara de epidurala sau o votca dubla) si mai stiu si cum se naste
...
Cu cumparaturile de bebe, m-am abtinut eu cat m-am abtinut dar in Disneyland am cumparat un body superb si apoi am comandat niste hainute...
Daiopri, felicitari pentru flacauas!
cami_antonia spune:
fetelor
hainutele de la BABY EXPO erau cam la aceleasi preturi ... poate putin mai ieftine .... dar cele electronice erau cam cu 15-20% msai ieftine ... adica sterilizatorul de la avent costa in mod normal 6 milioane .... acolo era 4,7 milioane .... ceea ce este super bine ....
eu astea as vrea sa mi le iau ... prietena mea si-a luat carut iglesina ... cea mai scumpa firma .... in loc sa dea 28,5 milioane a dat doar 24 milioane .... asa ca eu zic ca sunt ceva reduceri nu??? si chiar am fost acolo .... se merita din anumite puncte sa mergem in noiembrie ...acum sa fie si vremea frumusica ....
pupiciiii
20+
ANTONIA IOANA
Camelia
miereamara spune:
Cami, 24 de mil pt un carut???? Adica peste 1000 de dolari? Mi se pare enorm.
Iris, foarte bune preturi si conditii aveti voi la crese!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
cami_antonia spune:
mire exact cum ai auzit ... 24 milioane ... dar este 3 in 1 ... adica are si scaun de masina ... si carut pt cei mici ...0-1 ani si carut sport pt 1-3 ani....
eu cred ca se merita daca iti permiti ....
cred ca fug la somniccccccc
20+
ANTONIA IOANA
Camelia
anca_ spune:
Daiopri, felicitari de baietel! Sa fie sanatos, frumos, destept si cuminte! Se pare ca vom avea amandoua 2 baieti, 3 de fapt
, daca punem si taticii!! La mine si sotul si Alex sunt in extaz, vroiau f mult inca un baiat....si eu ma bucur si abia astept sa-l tin in brate!
Cris30, sper sa fie totul bine si sa te intorci acasa cat mai repede!
Miere, daca mai vb cu Cris transmite-i ca ne gandim la ea si ii dorim numai bine! Sa vina cu vetsile bune cat mai repede!
Ca tot vb de preturi la crese, cred ca eu bat recordul: aici cea mai ieftina e in jur de $1000/luna, iar la astea ieftine conditiile lasa de dorit...angajatii nu prea vorbesc engleza, sunt asiatici sau mexicani in general...copiii nu prea sunt ingrijiti...nu as lasa bebelusul cu ei
o cresa mai decenta incepe de la $1200, in general sunt in jur de $1500, dar sunt si de la +$2000...se mai ieftinesc pentru copii de peste 2 ani..
mai sunt alternative totusi: shared nanny (nanny la 2-3 copii) sau crese acasa (sunt persoane care au grija de copii acasa, au 4-5 copii) si e mai ieftin, dar mai putin legal..
Eu stau 3 luni acasa, dupa care sper sa pot aduce bunicii din Romania prin rotatie pana face bebe vreun an jumate...asta e planul, dar vedem noi cum va merge.
22+
anca_ spune:
Vin si eu cu o intrebare: voi mai faceti vreo ecografie de acum pana la nastere?
Eu am intrebat la control si mi-a zis ca totul e normal, nu e nici un motiv sa mai facem o ecografie, doar daca chiar vreau eu sa vad bebeul poate sa "come up with something" cum ar fi sa verifice cresterea...la care eu am zis ca sigur vreau sa vad bebeul si mi-a zis sa imi fac programare la eco pt 32 de sapt..
Ma gandesc ca asigurarea nu acopera mai multe, daca vreau sa fac cu plata probabil pot sa fac cate vreau...
Tin minte ca totusi in Romania, la prima sarcina am facut eco si la 30 si la 37 si una chiar la 40, in ziua cand am nascut...dar aici vad ca nu se fac asa des.
Si a zis ca am terminat si cu testele, a mai ramas doar ala pt diabet gestational, cand trebuie baut lichidul ala super dulce...mi-a dat deja butelca...dar tre sa astept pana la 27 de sapt
22+
crisspoliss spune:
Anca, si eu am intrebat de teste si mi-a zis ca numai ptr diabet sa mai fac acum, si nimic de ecografie...deci am cam terminat cu ele, doar daca nu apar ceva probleme.LA doctor la controlul lunar numai ma cantareste, aculta inima si masoara burta si ia tensiunea..nimic altceva.
Fetelor, voi ce fel de scutece aveti de gand sa folositi? eu o sa incerc ptr inceput cu cele de carpa pe care trebuie sa le speli. Acum la asta fac research, ca sunt o mie si una de variante 
Crisss
22+
anca_ spune:
Eu vreau sa folosesc de alea de unica folosinta..nici nu mi-a trecut prin cap sa folosesc de alea de carpa care trebuie spalate ca nu mai vreau sa imi bat capul si cu scutecele..
Stiu ca parerile sunt impartite in legatura cu scutecele, dar eu din research-ul facut nu am gasit vreun avantaj la alea de carpa..
Am folosit de unica folosinta si la primul copil si a fost f bine. Doar soacra-mea era contra, avea ea niste idei fixe legate de copilu' care va fi cracanat de la pampersi, dar s-a convins singura ca sunt fabulatii...
22+
Daiopri spune:
Eu una daca ar trebui sa folosesc din alea din carpa nu mai faceam al doilea bb.
Nici eu nu mai am alte analize inafara de cea de diabet, dar peste vreo 3 saptamani mi-a zis, inainte sa merg la el cu cateva zile ca sa aiba rezultatul.
Noroc ca m-am mai lipit de un eco, ca altfel cam atat ramaneam. La motanul al mare am facut 2 mari si late.
Acuma sper la pozici mai frumoase:)))
La noi gradinita pt cei micuti poate sa fie in jur de 800 unde stau eu. Caci in vanc e mai scump. Eu am un an de stat acasa, si sper din tot sufletul sa poata veni cineva sa ne mai ajute pana pe la 2 anisori.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
miereamara spune:
Nici eu nu cred ca voi mai avea o vreo eco, in afara de cea 3d/4d peste 3 saptamani. Daca bebe creste bine si e totul ok, nu vad motivul pt care am mai face vreuna.
Teste: cel pt diabetul gestational si cel pt B strep, ati uitat de el? e f important, se face prin sapt 36 parca.
Eu o sa folosesc scutece de unica folosinta, noi avem laundry room comun si ar fi criminal sa ma duc sa spal la scutece in fiecare zi.
Sper sa ma sune Cris in seara asta, ieri numai la ea m-am gandit, oare ce s-o fi intamplat?
Sa va dau si voua o reteta de iaurt cu fructe (sau smoothie). Eu pun urmatoarele ingrediente in robot (smoothie): iaurt organic (natural), cottage cheese, blueberries sau alte fructe de padure, capsuni, banane si amestec totul. Iese delicios si e super natural, fara chimicale, coloranti, etc. Puteti pune si zahar daca nu vi se pare dulce (eu nu pun).
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan