Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 23
miereamara spune:
Fetele, am vorbit acum cu Cris, e inca in spital, face tratament pt contractii, din fericire colul este lung si bebe e bine. Doctorii incearca sa ii gaseasca o medicatie care sa i se potriveasca si dupa aceea spera ea, maine sa ii dea drumul acasa.
Va pupa si va multumeste pt gandurile voastre.
Tot ea mi-a dat ideea sa schimbam niste numere de telefon, ca sa putem sti una de alta in cazul in care se intampla ceva.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
anca_ spune:
Inca nu mi-a zis de testul de strep B, poate ca e inca devreme...dar tin minte ca parca l-a mentionat mai demult, sau am citit de el prin niste pliante de ale lor..cred ca nici asta nu e obligatoriu, am o prietena care a nascut anul trecut si nu l-a facut.
Reteta asta o folosesc si ru pt smoothie, doar ca nu pun cottage cheese...si mai pun putina gheata sau folosesc fructe inghetate, ca sa fie rece si mai apos putin..
22+
DarkBendis spune:
Seara buna,
Sper ca se simte Cris mai bine. Da, ar fi o idee sa ne comunicam numerele de telefon, in caz de nevoie...Eu o sa-l pun pe al meu pe adresa comuna de pe gmail.
La mine e clar ca alt eco nu mai primesc - si morfo-fetala mi-am platit-o eu la o clinica particulara - decat in caz de "necesitate". Am inteles de la moasa ca imi vor face niste analize la urmatorul control la sfarsitul lui octombrie, dar ce, nu stiu inca (probabil vor verifica daca nu-s anemica, printre altele).
Ideea de scutece "ecologice" imi suna taare bine, mai ales ca si cumnata-mea si vara-sa numai din astea folosesc, DAR ma cunosc si eu cat sunt de ... lenesa la spalat, calcat. Si stiu si cat s-a marit pretul la utilitati (curent, apa calda). Am inteles ca oricum e recomandabil sa mergem pe scutece de unica folosinta in prima faza, pana ne lamurim ce si cum, si stabilim o rutina, mai ales cele la care suntem la primul bebe. In orice caz, am descoperit aici niste scutece de unica folosinta bio-degradabile, acu' sa vad si cat costa...
Vad ca nu-s singura nebuna care se uita la carucioare cu preturi cel putin exagerate. Noi inca asteptam/speram reduceri in urmatoarele luni la Quinny Buzz 4 de care s-a indragostit barbatu-meu (ca doara nu s-ar indragosti el de ceva care costa mai putin, nu?), dar daca nu si nu... si pe noi ne va costa o suma frumusica tot ansamblul "carucior+landou+scaun de masina". Cea mai buna oferta pana acum am gasit aici:
http://www.bambinodirect.co.uk/details2.asp?ProductID=652&name=quinny-buzz-4-wheeler-carrycot-cabriofix-footmuff.html
Din fericire, familia ne ajuta (altfel ne-am permite "jucarii" din astea), si teoretic ar trebui sa ne "tina" caruciorul pana e copilul maricel. 

Dark Bendis
25+ cu "Huckleberry" Baby
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
crisspoliss spune:
O sa pun si eu numarul de telefon pe adresa comuna(sper sa nu uit).
Aici la noi in zona foarte multe femei folosesc scutece ecologice, am vreo 5 cunostinte care aproape numai din alea de bumbac au folosit, si avantajul( mi-au zis toate) e ca nu dureaza asa de mult sa se invete copilul sa faca la olita si nici nu are iritatii prea multe si mari pe fundic. Acuma nu zic, ca si eu vreau sa le alternez cu cele de unica folosinta, si oi vedea daca pot face fata la maldarul de spalat..dar incercarea moarte n-are![]()
Fetelor, voi cele cu baby shower, v-ati facut deja lista la registry? ca vreau si eu sa ma inspir de la voi, ca tot pe dinafara sunt cu ce trebe si ce nu( la cate mii de produse au astia prin magazine, ies total ametita si nedumerita din magazin).
Crisss
22+
miereamara spune:
Crisspoliss eu am facut lista la Target, dar nu sunt un punct bun de referinta, pt ca multe produse pe care deja le-am achizitionat nu le-am pus pe lista. Vezi ca targetul are o listuta Essentials by Category, unde gasesti tot ce ai nevoie, e in link-ul urmator
http://sites.target.com/images/baby_resource_center/pdf/TB_Essentials_By_Category_013108.pdf
Eu o sa am primul baby shower vinerea viitoare.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
lisa79 spune:
ufff mult mi-a luat sa recuperez! na,la asta nu m-am gandit cand am schimbat pe zi ca nu o sa maiu fiu toata ziua pe internet
!
scutece ecologice? ? ? adica sa speli toata ziua buna ziua scutece? ? ? vai...nu! si eu am spalatorie comuna ,deci nici nu ma gandesc si cu mana...nuuuuu!
felicitari fetelor pt noile poze si pt rezultatele bune!
cris30,sper sa iti dea maine drumul acasa curand!
in legatura cu schimbul nr de tel sunt
DA!!!
mie d-na doctor mi-a zis ca la 24 de sapt imi fca examenul ala pt diabet(n u stiam ca trebuie sa beau ceva dulce) ,in cazul meu la 28 de sapt imi da vaccinul pt anticorpi. in legatura cu eco,mi s-a zis ca numai daca este necesar mi se va mai face,dar asa doar daca cer eu...deci nu cred!
eu sunt bine,obosita cu munca,dar imi pare bine ca ajung la ore normale(5.30 pm) acasa si mai pot face una alta.
o seara buna sa aveti...ma retrag sa pot sa analizez site-ul dat de ....
am uitat

22S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
roxanaz spune:
buna dimineata tuturor
Daiopri felicitari pentru baby boy... a simtit motanul ce a simtit!!!
Leditia pe moment nu cred ca se da nospa pe reteta compensata pentru ca este OTC (nu necesita reteta medicala). asa e si cu vitaminele si paracetamolul, etc.
Asparagus felicitari pentru baietel, nu am apucat sa vad pozele cu el dar ma bucur ca ati rezolvat cu cresa, stiu ce greu e sa intri la una!
Porumbito sper ca esti ok!
Miere multumim de vestile despre Cris, sper sa ramana colul lung si inchis si membranele intacte!!
eu plec azi la munte, ma intorc miercuri. sa aveti zile furmoase si fara probleme! 
capitolul 58