Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (95)
Raspunsuri - Pagina 5
laura_oana spune:
vesti proaste
am venit de la Dr. ...diagnostic.Rinofaringotraheita si nu mai stiu ce ..ca nu am inteles scrisul...adik e foarteeee rosu in gat.
deci: amoxicilina, eurespal sirop, picaturi nazale Bixtonim, faringosept, vit C.
Ii spune edy la dr.: docoluu?? dai bun-bun( siropuri) ..patilaaa?
nu a plans nu a zis nimic de fericire ca ii da dr medicamente.
ma duc sa prepar amoxicilina.
dar e cam LINISTEEEEE pe aici!!!!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
laura_oana spune:
ce credeti ca face fiu-miu????
si-a scos din dulapul lui de haine o pereche de pantaloni subtirei ssiiiiii......sufla nasul in ei.
il intreb: ce faci mami cu pantalonii??
raspuns: ute mami patatonii muciii! pfuuu" si imi arata pantalonii in care sufla nasul...
a terminat de suflat si zice" tine patatonii..nu tebe edy!"
mai zi ceva daca poti...ca ma pufnit rasu ...
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
carmenefr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura_oana ce credeti ca face fiu-miu???? si-a scos din dulapul lui de haine o pereche de pantaloni subtirei ssiiiiii......sufla nasul in ei. il intreb: ce faci mami cu pantalonii?? raspuns: ute mami patatonii muciii! pfuuu" si imi arata pantalonii in care sufla nasul... a terminat de suflat si zice" tine patatonii..nu tebe edy!" mai zi ceva daca poti...ca ma pufnit rasu ... Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007 Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau! |
madybulancea spune:
laura super tare edyyyy!!vreau si eu un copil de-asta....care sa vb asa mult,dar nuuu,am unul care stie sa zica multe dar nu vrea sa le zica la toatra lumea si numai dak are chef si nu face propozitii zice asa cate un cuvintel...
noi suntem bine acum,papa bine si asta pt ca nu ii mai dau regim...kk e asa si asa,face de 3 ori pe zi, de 2 ori este ok dar a treia oara cam moale...asa ca o sa ii bag ceai de menta si dak vrea si niste hidrasec,in rest nimic il las sa isi revina singur!!!
va multumesc ink o data pt incurajari!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
carmenefr spune:
Am venit la un capppuccinel...
Noi, de dimineata, am patit o treaba tare ciudata...La 7.30 cand ne-am trezit toti, cu Teodora in frunte, cand ne-am uitat la fata ei, ne-am crucit...avea amandoi obrajii rosii-rosii, cel pe care dormise arata de parca fusese batut cu urzici, se si umflase un pic pielea si se vedeau pe marginea rosetii brobonite ...In juma' de ora i-au disparut(dupa ce i-am aplicat o cremutza).F ciudat, ca ea nu are alergii la nimic...Io am zis sa mergem la dr sa vedem ce ne zice, dar sotul meu, mai putin panicos decat mine, a zis sa mai asteptam sa vedem daca se repeta...
Asa cu noi si cu ciudateniile...
Gata, ma car , ca merg sa iau fata de la "pupii"
Bineinteles ca si azi a bocit c-o las acolo...de fapt, ce sa mai zic de astia micii, cand sunt copii cam de 2ani si ceva si care bocesc de mama focului...
carmenefr spune:
Ne-am intors...pe pag 2...
Cred ca avem o reactie la ceva ce a mancat...sambata seara a mancat un pic de prajutura cu frisca(de la cofetarie) si n-o fi fost ea ff ok...
Asa ca ne tratam cu zyrtec
Kitty spune:
Buna dimineata!
Unde-i cafeaua respectiva? Eu o vreau cu lapte.
Noutati la noi:
Inceperea scolii a complicat mult lucrurile, dupa masa am muuuulta treaba sa o tin pe Giulia sa nu fie tot peste Raul sa-si poata face temele. Ea e innebunita sa se joace cu el ca de dimineata de cand se scoala il striga si il cauta prin casa mai ales pe unde se ascunde el cand se ascunde de ea. Ca in fiecare seara se joaca de-a ascunsea.
De duminica i-am dat din mancarea noastra (ciorbita de pui cu usturoi si pui la cuptor, salata de boeuf fara maioneza de oua crude) si mananca mai bine. O sa incerc sa adaptez mancarea noastra putin, "sa le intalnesc pe la mijloc" ca m-am saturat sa-i fac mancare separat si sa o arunc.
Pup Teodora si Delia sa treaca "bubutele" si sa fie cumintele la cresa sa nu aduca nimic (virusi) acasa. Si pe Vlad, Alex si Edy sa fie ok sa se intoarca printre copii.
o zi buna va doresc si sanatate!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
ralualexandrei spune:
.........mmmm neatza si de la mine pe la pranz asa ca deh acum sunt in campul muncii si am de treaba.
Edy ieri a fost cuminte ,Maria nu prea dar asta e,aproape le-a trecut raceala.
Cand am ajuns seara acasa am avut de infruntat un val de imbratisari si pupaturi.Gata ca am treaba mai revin.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
biky spune:
HELLO...HELLO...HELLO
Sa scriu, sa nu scriu...ce sa scriu?
Mai intru din cand in gand pe forum sa citesc ce ati mai scris, sa vad cate o poza, cate un filmulet, dar nu prea imi gasesc timp sa si scriu!
Noi suntem bine, adicalea, relativ bine...de vreo cateva zile ne curg mucii, dar incercam sa-i tratam cu indiferenta, pana la aparitia altor simptome, sau poate, nu....
Caterina are 9.300 gr fix, cantarita in chelea goala pe cantar electronic si fix 80 cm masurati la canatul usii si masurati cu ruleta lu' tac-su. Are 8 dinti si doi colti de masea...
Doarme de la 20.30 - 21 pana la 8.30 dimineata, cu o halta intre orele 4.30-6 pentru un bibe de lapte de 100-200 ml, iar la pranz cam 2-3 ore.
Mananca cam 150 gr la o masa, structurate cam asa:
9- mic dejun- lunea si joia ou, in rest fructe cu branza sau biscuiti
12.30-13 - pranzul - ciorba cu carne de gaina sau cu perisoare, supa cu galuste sau mamaliga cu branza facuta "ursuletzi" - rar alte ciorbe sau supe
17- dupa-amiaza - piure/orez/mamaliga cu carnita de pui/peste/perisoare, simple sau cu sos, tocanitze, snitele de pui/ peste prajit /creier pane (fara paneul de rigoare, sau foarte putin) - cam astea sunt preferatele deocamdata
19 - cina - iaurt cu biscuiti, chec cu lapte -cel mai frecvent
***la culcare nu mai vrea bibe
Cuvinte - mama, uite-o, apa, au-au-au (la durere), ou si onomatopee gen: vaca face "muu" si cainele "i-i-i-iii" (cainele meu e pui si nu latra, numai scheauna)....aaaaaaa...si mai zice si pe limba ei, dar nu stiu ce inseamna (abda, imbiti...)
REVIIIIIN....acum am o urgenta!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995