Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (95)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Am revenit si noi de la dr.
La un an si 6luni trecute, are 80.5cm, si 10 sau 11kg(nu mai tin minte, ca a facut scandal acolo ca ei nu-i place in cantar de bebei si nici s-o lungeasca...)Imi amintesc si scriu.Sau o cantaresc io
De cand am intrat la dr in cabinet, s-a pus pe-un urlat...Concluzia dr e ca a avut o reactie la vreun aliment, ne-a interzis momentan pe cele puternic alergogene, ca are o raceala mica si sa-i dau cu apa marina in nas si sa-i trag mucii cu batista bebelusului

Am plecat spre casa, in drum ne oprim la magazinul de paine, o baba in fata noastra voia coca de paine, si de nu tusea babaaaa, am zis ca moare langa noiTeodora se uita la baba...si incepe s-o imite, tusind si ea! E, m-a bufnit un ras la coada...

Gata, astea-s vestile, maine mergem la "pupii"
A, daca dati la copil picaturi de zyrtec(io i-am dat pt prima data ) sa va asteptati sa aveti un copil ff somnoros, a mea s-a trezit azi la 11.30...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Kitty sar'na de incurajari, chiar aveam nevoie(la cat de patata era ieri fi-mea...)

A, a zis ca pt 18 luni e inalta, sa-i dau vigantol...
Pai daca fi-mea la 80cm e inalta, Mark al lui Mada_rozz cum e???Baschetbalist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

AM REVENIT...

Deci...
Caterina nu vorbeste multe, dar face si intelege fooooaaaarte multe!!
Este ordonata, in sensul ca: aseaza covorasele care au cate un colt indoit sau nu-i la locul lui, lucruri pe care le-a vazut puse multa vreme intr-un loc si le gaseste in alta parte imi arata ca sa le duc acolo unde le e locul, sterge masuta daca o murdareste, pantofii, pe jos si tot ce prinde uneori. Asadar, pentru viitoarele cuscre ..... va ofer o nora pe cinste.... vorbeste putin si face multe!
Cu copii se joaca frumos si nu am avut pana acum divergente.
Activitati preferate: de pus in gat si la mana margele si bratari fara numar, scrisul pe tablita magnetica, rasfoit carti/ reviste, de urmarit anumite desene, video-clipuri si reclame, urcatul si coboratul scarilor - cand stam in casa. Afara ii place sa dea de mancare la pasari si animalutele din curte, sa mature, sa smulga iarba, sa ude florile si sa-si bage nasul in toate treburile noastre.
Poze recente nu am...cele de la semnatura sunt ultimele facute

SPER sa revin mai des!
Pupici si sanatate maxima la puiutii bolnaviori!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Bunaaa....noi sunte fff bine...azi l-am trimis pe razvi la mama,asta de la pranz dupa ce i-am facut cirobita de vacuta,am fost la pensat,la cumparaturi si apoi am venit si am facut icre si fasolica ca mi-era pofta de ceva cu salat de varza rosie si fasolea mi s-a parut cea mai buna....razvi papa super bine acum,ma declar multumita!!!
in schimb sunt tare suparat pe voi...pai cum e ma posibil sa nu mai scrieti pe aici????eu am nevoie de voi...imi beau cafeaua in fata laptopului,sa citesc ce ati mai scris dar voi nimic...2-3 mesaje pe ziii...nu e frumos!!!

va pup si va astept la raport!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Ce de lume suparata....

Pai si eu ca Biky, intru, citesc, dar de scris.... Nu prea am ce.

Oricum, Biky, imi place de fi-ta. E o viitoare nora pe cinste, asta daca nu se schimba intre timp . Si fi-miu e pasionat de curatenie, strange toate scamele din casa, ba chiar si din curte . O sa am de furca cu el, ca eu sunt genul cu dezordinea organizata.

Carmenfr, sanatate multa Teodorei si adaptare usoara la gradinita.

Paxela, Delia cum a reactionat? A plans?

Mady, ma bucur ca e mai bine Razvanel si ca papa. Azi, intr-un magazin am rasfoit o cartica despre copii mofturosi. Si, m-a socat o fraza din respectiva carte. Portia de mancare pentru un copil se calculeaza cate o lingura de mancare pentru fiecare an. Deci, un copil de 2 ani ar trebui sa manance 2 linguri de mancare la o masa. Banuiesc ca e vorba de linguri mari, de supa, nu lingurite de bebei. Pai eu daca ii dau lui Raul doar 2 linguri de mancare, ma stie toata strada. Dar, pentru mamicile cu copii mai putin mancaciosi cred ca e de bine.

Despre Raul acum. E in continuare la Tusnad, unde se simte foarte bine, sta foarte mult timp in curte. Spune destul de multe cuvinte, a inceput sa si alature cate doua cuvinte, dar inca nu face fraze E o mica maimutica, repeta tot ce aude. Nu totul corect, dar asa cum poate. Am observat ca nu prea pronunta literele s si f. O sa-i cumpar un fluier, sa invete sa sufle.
E fan spalat pe dinti, dar cere si pasta. Fara nu merge. SI sta cate un sfert de ora sa-si frece dintii. Cand vreau sa-i iau periuta, e jale mare.
Pe olita sta, dar nu prea face nimic. O data a facut un pisu, pe care l-am aplaudat cu totii. Dar kk a facut tot in pampers. Mai are timp, inca nu vreau sa-l dau la gradinita.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

mda, mi se pare aproape hilar.... tot cele de pe claca scriem si aici desi ceea ce e scris aici e dezbatut in detaliu pe claca. Deci scriem pt voi, cele care stati la umbra si cititi.

ca sa nu ma indepartez de subiect, rares are 2 mici cuvintele pocite in vocabular:
babooo=bravo
gaca=gata
...mai greu, da ce vreti...si frumos si destept?!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Mai, chiar nu am ce scrie. E o perioada monotona, viata mea e tare monotona... ce sa mai stresez si pe altii?
Iata:
Ieri am gatit friptura de limba cu sos de ciuperci cu smantana, a iesit asa bun ca azi nu mai era. Tot ieri am iesit afara si am intrebat o bunica daca nu stie pe cineva sa vina de 2 ori pe saptamana cate 4 ore sa iasa cu Petru afara. A zis ca se intereseaza.
Azi am facut piept de pui cu sos de conopida cu smantana. Se mananca tot cu succes.
Mady mi-ai facut pofta cu fasolea si salata de varza rosie, o sa fac si eu.
Mentionez ca lighiuta din dotare nu a mancat din nici o mancare, mananca numai ciorba acra cu 'cane'.
Intrucat tot azi am mai facut oaresce prin casa nu am mai avut putere sa ies in parc desi a fost o zi superba.

M-am plictisit rau de acest program dar nu am ce face, trebuie sa mai rezist mult si bine. As vrea sa va spun si ca mai citesc ceva dar nu am mai citit de mult. Cand sunt cu Petru pe langa mine ne jucam sau ii citesc de ale lui iar cand doarme incerc sa fac prin casa.
Deunazi vorbeam cu o prietena care s-a intors la serviciu dupa cateva luni de la nastere si mi-a spus ca simtea ca statul acasa i se parea program zilnic de indobitocire. Eu nu consider asa, practic statul acasa este o investitie in copilul meu. Dar cand merg in parc si ma intalnesc numai cu bone si bunici care fac grupulete si discuta telenovele nu ma simt in apele mele...

Carmen, cate picaturi de vigantol ti-a spus sa ii dai?
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

suntem si noi pe la umbra , desi tare mi-as dori mult, mult soare...sunt racita rau si in loc sa ma fac bine ma simt din ce in ce mai nasol...stefi mai are muci ocazionali, dar nu-i mai dau nici un tratament.

va spuneam ca ii dau stefaniei osteocare...am terminat si cea de-a treia repriza si ce sa zic, picioarele sunt mai drepte dar de pasit paseste tot cu ele departate, aproape ca atunci cand a inceput sa mearga, o fi normal, o fi cracanici de la natura, nu stiu...ai vostri tin picioarele lipite cand merg sau tot raschirate?

eu ii dau acum 3 pic de vigantol pana la 2 ani.

rein, monoton, nemonoton, mi se pare interesanta reteta de conopida si smantana. poti sa dai detalii, please?

oricum toate facem aprox aceleasi lucruri, dar nu se poate ca puii vostri sa nu faca zilnic ceva deosebit (prostioare sau chestii intelijente), sa nu ni se nazara noua cate o depresie, cate o bucurie, cate un conflict...imposibil sa "nu avem ce scrie"...hai sa povestim despre ei, ca sunt din ce in ce mai nazdravani si avem material din belsug.

de cuconitza, ce sa zic...e la fel de gospodina ca si Caterina, deci mamici de baieti, puneti de-o fetita , ca e buna la casa omului...azi am constatat ca ea chiar ma ajuta...ii spun sa mergem sa scoatem rufele din masina, ea e prima, aduce ligheanul, scoate rufele una cate una (timp in care eu fac altceva), apoi zice gataaa si mergem la intins...apoi a varsat niste apa pe jos si-i zic sa aduca un prosop din buc., sa stearga...ei, s-a dus, a deschis sertarul cu prosoape, a venit si-a sters cu pasiune. aseara i-am dat o sacosa cu mere si i-am zis sa le puna in cosul pentru fructe, in 5 minute le aranjase...deci cine sa ma creada cand ma mai plang de ea ca e obraznicuta?

hai ca m-am lungit. ma duc sa termin ciorba ca m-a apucat harnicia, ca sa am ziua de maine libera.

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Buna seara!
Hop si eu ca s-a sucarit Roxi.
Noi avem acelasi program plictisitor ca o buna parte dintre voi.Adica trezit, spalat, mancat,plimbat,iar mancat, culcat,plimbat, mancat etc
Noroc ca s-a mai imbunat vremea si nu mai stam in casa sa ne urcam pe pereti.
George e un timid ...eu n-am vazut asa ceva.Daca vorbeste cineva cu el isi pune mainile pe fata si se uita printre degete.Noroc ca fiecare faza e trecatoare si sper sa fie si asta la fel.
De mancat mananca super bine, sper sa o tina tot asa. I-am dat iaurt de oaie si bivolita cu banana si a mancat tot, deci o sa-i mai dau.Sper ca nu are nimic,nu?
Am o cunostinta care are o fetita de doi ani si in decembrie tre sa nasca...gemeni baieti .Saraca...nu stiu cum o sa se descurce ca nu are cine s-o ajute.Dar cu DD inainte face ea fata si la asta.
Imi pare rau ca nu intru mai des, dar eu nici inainte nu ma omoram cu scrisu' asa ca...nu vreau sa va dezobisnuiesc

Sanatate la bolnaviori!

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

ROXI, eu am mai scris, dar nu stiu ce se intampla ca imi fugea toata pagina . Si nu mai puteam sa sciu din nou. Azi mi-a umblat cineva la calculator, ca era virusat si sper sa nu mai am probleme. In rest nu facem absolut nimic deosebit. Mergem afara dimineata, venim la pranz dormim, cand se trezeste iar afara. Seara vin cu el il culc si a trecut ziua. Si ceva foarte important. Sunt gravida! am 4 saptamani fix. Mi-au iesit testele pozitive. Cand ma gandesc sa o iau de la capat fara nici un ajutor imi vine rau. Dar ma bucur mult ca imi mai doream un bebe. Mihaita este tare cuminte si intelegator, mancacios. Ma rog la Dumnezeu sa fie un copil ca el.

MIHAITA 31 MARTIE
+4

Mergi la inceput