Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

si eu la cafea.acum am terminat si eu de trebuit.cupilul doarme,deci relax....

gabi78............stai sa-l vezi pe fie-miu.pe langa faptul ca mananca cu mana,nu vrea sa-i pun mancarea in farfurie,ci direct pe masa.

laura_oana.................darius bea o sticla de 150 ml de seara pana dimineata.rar cand ii mai fac inca 150.bea putin,adoarme,se trezeste,iar mai bea putin si uite asa pana dimineata cand bea doar ce mai e in sticla

Kitty.................multumesc mult!s-a operat.sora-mea mi-a zis ca e bine.acum asteptam rezultatele biopsiei.

diana_jors................da!da1si la noi e la fel.seara isi ia gustarea cu taica-su(cred ca e din cauza ca toata ziua e cu mine si cand apare tati e altceva),dar de dormit tot pe mine ma taraie dupa el

Mihael@...............ti-as trimite un pupic sa-ti treaca raceala,dar si eu sunt coapta de racita!

madybulancea........................hai,mai fetita!!!cum sa nu sti sa ai grija de el?!?!?!nici sa nu gandesti asa!poate este el mai sensibil(acum am vazut ca si laura a scris asta).incearca si calmeaza-te si nu mai gandi prostii.stiu ca e greu.darius a fost si este inca racit.nu a facut febra,dar nu putea dormi noaptea ca nu respira cum trebuie.mi se rupea sufletul.si te inteleg,dar nu te invinovatii!!!!

anaalina...................sanatate multa la amandoua.sa va faceti bine repede

despre noi......darius e si el racit.ii curge nasul(nu a facut febra),pe mine ma doare gatul de mor si imi e frig.in casa sunt 20 grade,am pus toale pe mine si eu tot ca la polul nord ma simt.
sa va spun ......
am bagat la spalat.dau drumul la masina,incepe sa-si faca programul si dupa ceva timp incepe sa faca tare ciudat masina mea.eu ma gandesc ca poate face asa ca sunt putine rufe in masina.nici nu ma agit sa vad care-i buba.
se termina programul,eu sa scot rufele din masina.......ce credeti ca am gasit in masina??????.....o sticla de plastic!!!!!!! cred ca a aruncat-o fie-miu cand eu nu am fost atenta.probabil cand puneam bidonul de dero la loc sigur,ca daca il las sare direct la el.
deci azi am spalat si rufe si sticla de plastic!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna seara

carmen94.... cunosc faza cu masina doar ca eu am spalat cuburi si legoooo si o masinutza si boncaneau alea de m-am speriat si am fugit din bucatarie sa vad ce naiba se aude la mine in casa! edy statea ca smecheru si ma pandea si se uita la masina si radea ca vedea jucariile acolo cum se invart. ..sunt niste smecheri oricum...al meu are boala sa ascunda ORICE...de la cutiute, sosete, caciuli, pantofi pana la lingurite, jucarii si alte cele de le caut o luna si nu le gasesc ...le gasesc eventual dupa ce trag mobila sau cautand altceva..

cea mai grea e ascunsul MANCARII!!! e mai rau ca un hamster...grisine, piscoturi, biscuiti , fructe am gasit...sub pat, sub perna, sub cearsaf, in adidasii mei, in sossete si sosetele in dulap...si lista poate continua...telecomanda de la tv ascunsa in adidasii lu ta-su din dulapul de pantofi....MAI VRETI???
o sa ma trezesc cu un batalion de furnici peste mine ...dar voi stii de unde mi se trage!!! ...strangaretul de fi-miu!
daca il vede careva zice ca il tin flamand...
acum cand mananca il urmaresc sa nu am vreo surpriza...

sanatate maxima tatalui tau .

cat despre laptele baut de edy ...ma streseaza pt ca el bea 350 ml de muuult ...daca nu ar fi baut probabil nici nu am cramponam atata pe chestia asta...chestia e ca nici mic dejun nu vrea!!! sau poate nu vrea acum ca e bolnavior...vedem cand ne facem bine... ce si cum o fi!

va doresc o noapte linistita si un somn usor.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Sunt trista cand aud de copii asa bolnaviori. Problema este ca antibioticul scade mult imunitatea, de aceea se dezvolta alta bacterie si copilul iar raceste. Mie pediatra mi-a dat de nu stiu cate ori antibiotic si copilul meu nu avea nimic. Stiu o prietena de a mea care doctorul i-a dat antibiotic ca avea pneumonie, si s-a descoperit de fapt ca nu avea nimic. Eu zic sa mergeti cateva zile pe antitermice, lapte cald cu miere, aerosol care este foarte bun, infuzie de musetel cu menta incalzita de cateva ori si tinuta sub nasuc dupa ce adoarme.Mihaita era alergic la florile din casa si tusea de nu mai putea. Sun pediatra ii explic ca afara nu tuseste deloc, ma cheama la cabinet, rosu in gat, antibiotic.Noroc ca mi-am dat seama de ce tusea. Eu la al meu am reusit si am scapat fara antibiotic pana acum, doar cu tratamente babesti. Am avut si noi de vreo doua ori muci, care au tinut ceva. Nu mai zic ca nu dau antibioticele nici macar cu protectie pentru stomac, ca se distruge flora intestinala. Toate sunteti mame bune, greseala este a altora. Am multe prietene cu copii mici si tare sunt trista cand vad ce li se prescrie de la policlinica. Am fost tare revoltata ca pentru cateva scaune moi la o fetita mica, i se daduse genatamicina injectabila. Iar de statul acasa, ce sa mai zic?Abia asteptam sa ma duc la munca. Sunt deja ingrozita la gandul sa o iau iar de la capat cu unul mic. Tac si inghit. Iar sa stau 2 ani acasa? Cred ca o sa o iau razna. Nu am nici un ajutor, fac totul singura. Ies cu el in fiecare dimineata la 9 in parc pana la 12.30, vin acasa, papa, il culc si la 16.30 iar afara pana la 19.30.
ROXANA, asta este programul nostru in fiecare zi de cand a inceput vara.Ce sa mai zic altceva daca nu facem nimic deosebit?Ma rog sa fim sanatosi ca sotul meu nu prea este si asta e destul de trist pentru mine.

MIHAITA 31 MARTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaaa

hai trezirea, cafeaua e gata!..mmmmmm ce bine miroaseeeee

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

lauraaa vin eu la cafea...k nu prea am dormit, febra 39,5...asa suntem terminati!!!
VA MULTUMESC PTR INCURAJARI,M-ATI FACUT SA PLANG!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

Mady , nu stiu ce sa-ti spun mai mult decat fetele....evident nu trebuie sa te invinovatesti. Poate ca o sa iasa ceva la exudat care o sa explice sensibilitatea lui, iar daca nu oricum odata cu varsta devine mai rezistent.

Noi profitam de vremea buna sa stam mai mult pe afara, desi lucrurile s-au complicat acum cu inceperea scolii, dupamasa trebuie sa ne facem programul dupa al lui Raul. Giulia se trezeste dimineata pe la 7 si umbla dupa Raul prin casa cat timp el se pregateste de scoala, cand iese pe usa ii striga paaaaa, paaaa Laul. apoi vine la mine si spune dgiamuuuu (geamul) si trebuie sa o iau in brate sa se uite dupa ei cum pleaca. Apoi tot gaseste cate un lucru prin casa si spune "a Laul" si Laul, coala, piii, cate, ganta (scoala, copiii carte, geanta) e topit dupa el. Daca se trezeste cumva dupa ce pleaca el il cauta in toata casa, il striga, se supara!

Cu mancarea ...m-am obisnuit sa manance putin, de ex daca mananca un mar, cateva boabe de strugure si/sau cateva buc de para, piersica, banane dimineata, vreo 10-15 lingurite de ceva mancarica de carne cu legume la amiaza si o juma de bol de paste cu cascaval, sau paine unt rosii sau paine prajita cu usturoi si unt - seara + lapticele dintre (cam fara numar fara numar) se cheama ca am avut o zi buna. Vise cu un bol intreg mancat nu mai am demult. Am ajuns cumva la 10 kg, e vesela, f activa...ce sa fac? sa tot plang ca nu mananca? Rezolv ceva? No, asta e.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuuulti ani, Tzuna!!!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Tzuna .

Sa fii fericita, sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele!

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani, Tzuna!!!
Zambetul Mariei sa-ti inveseleasca ziua si in noul an sa ai parte de sanatate si muuulte bucurii!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

La muuuulti muuuulti ani frumosi, Tzuna!

Mady, , si o sa vezi ca trece. Unii copii sunt pur si simplu mai sensibili - eu imi aduc aminte de toamna/iarna trecuta de gemenii Elianei, de Catalina, de Delia... si sanatate multa piticilor!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput