Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (95)
Raspunsuri - Pagina 12
radcarmen spune:
LA MULTI ANI TZUNA!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
pisikuta spune:
buna fetele!
tzuna: LA MULTI ANI! tot ce ti doresti sa se implineasca!
n am mai scris ptr ca n am avut timp. am citit sporadic, printre randuri, ca m a impins doru' tot la voi
in extremis(doamne fereste ) am doua preocupari de baza: renovare si job. ca daca tot n aveam ce face ne apucam de redecorat casa. si cauta mobela de 2 saptamani, da i pe net, da i prin oras, am abonament la mobexpert ca am intrat in 6 zile zilnic pe la ei, de credeau ca au o colega noua pe raion. fa bugete, planuri de amenajare, darama tot ca nu iese bine...numai ptr o masa de dining am facut jde mii de schite si am dat cu banu' pana la urma, ca nu ma hotaram care din 2...si afurisita a picat taman aia care speram sa nu iasa, dar am luat o pana la urma.
la job sfarsit de luna, bugetari, analize, control oftalmic ca mi sareau ochii din cap, doua perechi ochelari de vedere noi, ca bonus...
viata grea. ca n cantecul ala ptr copii cu tzup tzup, vai de soarta mea!
ii raspund doar lu' mady: bey, midilino, tea i scrantit, ce ai? sigur ca ai grija cum trebuie de el. poate medicul ala al tau nu face ce ar trebui. ieri pe realitatea tocmai asta spuneau, tratamente fara analize si examinari complete. o antibiograma poate ar fi trebuit. la noi nu face nimeni, din pacate. iti doresc putere, sa va faceti bine si sa ti revina bucuria!hai, ca poate azi e mai bine deja..
va pupez, promit sa revin!
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
pisikuta spune:
ei, da ce pisici, eu de fata mea nu zic nimic? pai ce sa zic...? ca n am mai cantarit o si masurat o de la 1 an juma'...cand avea 87 cm si 13,4 kg. si nici poze nu i am ami facut, ca n are cine sa incarce bateriile la aparat...
dar sa stiti ca e tare cuminte de o vreme.
de cand o pedepsesc cand urla si o inchid intr o camera(in ultima vreme nici nu ma obosesc sa mai inchid usa, ca oricum nu misca de pe canapeau aunde o las)ptr 2 minute. iese de acolo agatata de mana mea si inocenta, de parca nu s ar fi intamplat nimic. mai, kitty, functioneaza, sa n o mai faci pe giuli rea cand are nabadai. iete, aplica i o corectie pozitiva.
si a mers si atitudinea mea positive, ca de cand mi am bagat in cap ca nu exista copil rau si sint realmente calma, nora e un inger.
ii ies zilnic 2-3 cuvinte noi, de maxim 2 silabe, da' s bune si alea. mai, unul este mr. edy!
este foarte tandra de o vreme. ma mangaie, imbratiseaza, pupa la greu. in sfarsit nu mai plange dimineata cand o las la bunica sa, o pupa si pe aia de o rupe...
sint incantata de papusha mea, o sa scot balaurul din semnatura. (il mai las un pic, asa, sa nu se deoache).
m am lungiiit. va pup!
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
laura_oana spune:
LA MULTI ANI!!! TZUNA
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
anaalina spune:
Repede , repede urez LA MULTI ANI TZUNA!!!! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii.
Acusica fug repede in pat , ca nu pot , vreau alt cap, alte maini, alte picioare , alt nas ca asta e belit de la atatia muci ...dar pot sa ma bucur nitel ca mandra mea Catalina e mai bine, adica fara de febra. Oricum e in continuare in greva foamei dar nu-i bai , cand i-o fi va manca si scovergi prajite.
PLeccc , pupiciii la albinele si bondarei
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
biky spune:
LA MULTI ANI TZUNA!
mult soare, cer senin, drum presarat numai cu flori, si cea mai speciala floare a vietii tale, Maria, sa-ti mangaie sufletul in fiecare zi!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
madybulancea spune:
LA MULTI ANI TZUNA!!!
NOI suntem rau tare:bronhopneumonie,asta a iesit la raze...exudatul peste 5 zile!tratament ce-fort 500mg la 12 ore in branule,urleteee la pus branula,plage cand tuseste ii aud plamanii cum haraie din sufragerie iar el e in dormitor si doareme,febra cat cuprinde!!!!nu mai stiu ce sa cred....nu mai pot sa vb de durerea care ma apasa,plang...lacrimile curg asa ca si cum e o stare naturala, vreau sa fac eu injectii in locul lui,sa ma doara pe mine in locul lui...ingerasul meu mic sufera,ar manca dar nu poate,ar tusi mai mult dar il doare prea tare,cata suferinta intr-un trup asa mic..cat il chinuiau alea sa ii puna branula el ma striga cu ochii plini de lacrimi mamaaaaa!!!nu stiu cum sa rezist....
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
carmen94 spune:
LA MULTI ANI TZUNA!
Iti doresc din suflet
Viata sa-ti fie asemeni
unui drum pe care sa te insoteasca
adevaratii prieteni:Dragostea si Optimismul!
Crina_mio spune:
Tzuna
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Mady - o sa treaca Razvanel si peste asta si o sa redevina praslea noastru cel vesel piticotul sa se faca repede, repede bine.
Si Maya a facut noaptea trecuta febra (si ea cand face, face, nu se incurca, acum e rece si in 5 minute e peste 39. Am fost la dr. si are rosu in gat. Astazi a zis sa stam pe antitermice si daca incepe sa tuseasca de maine sa-i dau ceclor, sper sa nu fie cazul. De vesela e vesela, se joaca, a si mancat relativ bine, asa ca sper sa trecem usor peste asta.
N-am mai scris de mult, dar v-am citit zilnic. La serv. am f. mult de lucru dar fac pauze si ma duc la camaruta noastra de internet si va citesc, ma delectez cu pozele si filmuletele voastre. Tare dulci sunt toti pe toti.
Maya e la fel de cuminte ca si pana acum. II place la Rucar, dar a inceput sa planga cand oplecam. PAna saptamana trecuta ne conducea, imi rupea un trandafir din curte si mi-l dadea si apoi ne facea pa din brate de la mama. Saptamana trecuta n-a mai mers asa, mi-a dat trandafiruyl si a intins manutele sa o iau in brate, apoi a plans cand am plecat. Cred ca de acum va trebui sa plecam fara ca sa ne vada ea. Sper sa ne descurcam si sa accepte sa mai stea la mama.
Despre vorbit... vorbeste muot pe limba ei, dar si cuvinte pe care le intelegem. Mie-mi spune mama, mami cand ne dragalim si mamu cand e suparata si ma cearta. Pe tata il striga tati sau papi, cere apu, papa sau papi, pupu (suzeta, de care e tare indragostita si pe care o tin pitita in timpul zilei ca sa nu o vada, ca altfel ar fi cu ea in gurita toata ziua), o striga pe mamaie, tataie (cu accent puternic pe ultima silaba, suna tare fain), Ali (Alexandra), babi (Bobi), cucu (cutzu) cam atat imi aud aminte acum.
Va las, ma duc sa o scot afara ca e tare frumos, sper sa nu-i fac rau, dar nu mai are rabdare in casa, ea e obisnuita sa stea toata ziua afara.
pupici la mamici si pitici (stiu ca nu mai sunt chiar pitici, dar...)
Crina & Maya Georgia
15 luni
carmenefr spune:
La multi ani Tzuna!!
Mady
Despre noi, ce sa va spun, ca Teodora bea peste noapte peste 500ml lapte cu cereale,a avut o noapte cand a baut 3bibe(aprox 330ml) de lapte...
Cu mancat stam si noi mai bine, ma uimeste in continuare de cat de bine mananca la cresa, adica de dimineata ii dau la pachet un iaurtel si-o banana pe care le mananca pe la 10-10.30, apoi ii scoate in curte, ii oboseste, la pranz papa felul 2 apoi o intreaba educatoare daca vrea supa/ciorba, vrea si felul 1...pe la 3.30 le da ori un iaurtel, ori un fructe sau o prajiturica. A mea nu mananca iaurt decat cremicios(tnuva), ieri a mancat o eugenie, azi nu stiu ce praji le daduse, ca ea n-a vrut!
Acasa, normal , mananca mai prost...ce voiati??