Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (95)
Raspunsuri - Pagina 10
riloasa spune:
Multumesc pentru urari! Fetelor, eu ar fi trebuit sa ma duc la serviciu in aprilie. Spuneti-mi si mie, ce trebuie sa fac ca sa mai iau cei 800 pe luna. Am auzit ca ar trebui sa platesc eu la stat nu stiu ce taxe. Chiar nu stiu. Si banuiesc ca o sa pot sa imi iau medical pana la sfarsit. Astazi fac filmulet cu Mihaita la bazin si incerc sa vad daca stiu sa il pun, ca nu ma pricep, sa vedeti ce broscuta am.
MIHAITA 31 MARTIE
4+
Mihael@ spune:
La multi ani fericiti, Madmat
biky, m-ai distrat tare cu poezia ta...lasa nu-ti fa griji, Caterina e prea curtata ca sa ramana nemaritata!
diana, ce pofte are si Alex, auzi, sa manance numai cu tati! pana la urma e bine si -asa, mai scapi si tu de-o treaba
laura, pai ce probleme iti faci tu, ca nu mai bea 350, bea 200!! daca as vedea-o pe stefi band 200 de ml de lapte as fi in extaz...felicitari pentru poezie, maine, poimaine, ne povesteste ce carti a mai citit!
azi noapte i-am dat stefaniei lapte in canita cu pai si a baut un pic (vreo 50 de ml), de obicei la ora 3 asa, mai suge dar azi-noapte nu adormea, se tot foia si am intrebat-o daca vrea lapte si mi-a zis DA. asa ca ne-am dus la buc si i-am incalzit lapte si chiar a baut. mai incerc si la noapte, desi n-as fi vrut sa incurajez mancatul noaptea, speram ca dupa ce reununta la sisi sa bea doar apa, eventual... dar daca cere lapte o sa-i dau.
eu sunt tot cu raceala, ma enerveaza ca nu-mi mai trece odata, ma simt tare rau..am inceput sa iau niste elevit, ca poate ma mai pune pe picioare, stiu ca in sarcina mi-a facut bine.
tot ma tine sa va intreb de ceva vreme, mai stiti ceva de Arissa si Maya? nu am mai vazut-o online.
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
madybulancea spune:
buna...vin si eu cu vesti proasteeee...dimi razvi s-a trezit cu tem 38,6...am fost la pediatra,ea a zis ca nu se poate asa ceva iar era gatul imflat de luni pana azi....ea a zis ca nu stie ce sa ii mai faca asa ne-a trimis la spital sa facem analize.am facut exudat,raze,trebuia si urina dar razvi nu a facut pis acolo deloc,si ne-a luat si sange...doc pediatra la care ne-a trimis din spital a zis "gat execrabil"... acum are tem 39...vedem ce o sa iasa la analize...sincer va zic ca eu NU MAI POOOOTTT!!!!IMI VINE SA FUG IN LUMEEEEE....URLU CA PROASTA DE CAND AM IESIT AZI DIMI DE LA DOC DIN CABINET...NU VA ZIC PRIN CE SCENE GROAZNICE AM TRECUT LA SPITAL KND I-AU LUAT SANGEEE!!!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
madybulancea spune:
fetelor spuneti-mi voi unde gresesc..ce nu fac bine???de ce e asa razvi???nu stiu oare sa am grija de el???
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
laura_oana spune:
Mady.......uf, nu bine scapati de unele si incep altele...ce sa zic nu stiu, asteptati rezultatul analizelor si vedeti ce iasa, pupam Razvanelu sa se faca bine si tie....NU CRED CA GRESETI SI NU CRED CA NU STII SA AI GRIJA DE EL
probabil e mai sensibil de felul lui si acum poate ca prea au fost toate una dupa alta si i-a slabit sistemul imunitar!!!
va pupam...tu incearca sa iti limpezesti gandurile si mai incearca sa gandesti pozitiv..stiu ca e mult peste puterile tale dar fa-o pt razvi..sa nu te simta agitata si cu nervii la pamant!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
ane2200 spune:
Of, Mady, ce vesti rele. Imi inchipui cat iti este de greu, dar hai, capul sus. Trebuie sa fi tare. Asteapta rezultatul analizelor si vezi ce zice doctorul. Poate, asa cum zice si Laura, Razvan e mai sensibil. Intreaba doctorul daca poti sa-i dai ceva pentru intarirea sistemului imunitar.
Iti tin pumnii si sper ca totul sa se rezolve cat mai repede. lui Razvi si o pentru tine.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
anaalina spune:
Mada ...daca te ajuta cu ceva sa stii ca si noi ieri asa din senin am facut febra 39.4, am fost la dr si ne-a zis ,"gat rosu", tratamenta CEDAX, ca de asta nu a mai luat niciodata. Simt ca Catalina mea e un fel de cobai sa mai incercam si asta si asta ca de augmentin ne-am saturat. Azi noapte am facut febra si eu si ea cumplit , nu puteam misca capul de pe perna si al meu sot era plecat. Asa ca azi am tras chiulul la scoala, eu cate de felul meu ma duc si mor pe baricade. Ma dor oasele si nu pot respira decat cu Olynt.
Catalina parca e mai bine, dar nu vrea sa pape, oricum ma bucur ca nu a varsat deloc.
Riloasa ...sa ai o sarcina usoara.
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
ralualexandrei spune:
Mady in primul rand multa sanatate Razvanului in al doilea rand scoateti din cap prostiile astea cu "nu sunt o mama buna",ESTI pt simplul fapt ca te agiti atat,pur si simplu e o perioada mai grea dar nu o puteti trece cu bine decat daca esti increzatoare,optimista,stii foarte bine ca ,copiii ne simt starile si le preiau,asa ca hai fruntea sus,pieptu-n fatza maine va fi mai bine.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
roxanici spune:
MAdy esti o mama nebuna nebuna de toooot!!!
Normal ca stii cum sa ai grija de Razvi. Si e clar ca e mai sensibilos la gat si e clar ca acu una dupa alta au venit pt ca e cu imunitatea jos sau nu s-a tratat gargaunele din gat de tot. Acu cu analizele o sa vezi exact ce si cum si la ce raspunde mai bine microbul...oricare ar fi ala.
Hai, capu sus si mergi inainte pt ca inapoi te asteptam noi cu ciomegele :P
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
elyanne spune:
Mady te-ai tacanit? Nu ai ce sa faci... Pur si simplu unii sa imbolnavesc mai des decat altiidin "n" motive care nu tin de tine...
Ca sunt mai sensibili, ca vin mai des in contact cu pici din colectivitate sau cu persoane "virusate", ca tratamentul dat anterior nu a avut efect (si nu neaparat din cauza doctorului sau ca nu l-ai dat cum trebuie... pur si simplu nu a avut rezultat)... si lista e luuuuuunga... nu-mi vin toate acum in cap... dar pe lista nu exista ca nu stii sa ai grija de el... Asta nu era... fruntea sus si de la capat... Razvanelul are nevoie de tine si te iubeste
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica