Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (103)
Raspunsuri - Pagina 8
karligutza spune:
auzi? da' sper ca nu vrei sa ii dai ciorbita la ora asta! lasa copilu' sa doarma....................
karligutza
sunt mamica Adelutei
Simo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karligutza si de ce nu dormiti la ora asta? capu' la cutie! hai hai, capu' la cutie! zzzzzzzzzzzzzzz karligutza sunt mamica Adelutei |
Da tu? TU de ce nu dormi la ora asta?
II dau supa in care fierb carnea...de altfel e momentul in care e cel mai aproape de carne
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
Antoanela23 spune:
Neata somnoraoselor,
Ce-ati facut azi-noapte de-i asa liniste pe aici, iar v-ati tinut de zbantzuiala?
Hai, trezirea ca se raceste bunatate de .
Pupici,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
jadi spune:
Doamne, cafeaaaaaaa, am nevoie la greu!
Ciorba am facut si eu si recunosc ca am gatit duminica pentru prima data dupa o perioada de timp si tot prima oara fara sa gatesc separat pentru ala mic. Adica a mancat ciorba cu carne fiarta in zeama respectiva, ce vremuri, ii revenise pofta de mancare!
Acum suntem iar stop la mancare de ieri, abia ciuguleste ceva si in mod cert vomita daca tuseste mai tare. Cu raceala suntem din nou in puseu, muci la greu plus o tuse suparatoare, a facut si un pic de febra aseara. Sa vedem ce o sa mai iasa! Sincer, m-am cam saturat de spalat voma dar banuiesc ca sunt 2 raceli una peste alta.
Deni & Vlad & Tudor
ddanagh spune:
Deni imi spun si eu un gand, ca sfat nu- l pot categorisi in cazul lui Dodo ( banui ca ai tot primit sfaturi competente de la doctori) - daca ii ajuti un pic sistemul imunitar? Zic si eu. Eu i- am dat isoprinosin insa mai sunt si altele care cica ar ajuta.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
cafera spune:
Jadi, sanatate multa!
Si eu am spalat la vomaaaaaaaaa. Acu vad ca atre pofta de mancare. Apropos, noi am dat-o din diaree in constipatie.
ddanagh spune:
noi ieri am iesit afara pe ploaie, nu se mai putea. De fapt tot picura asa enervant. I- am dat cizmulitze si pelerina - una de 6 ani ca mai mica nu am gasit, i- am indoit manicile si ne-am aventurat. Ce credeti ca s- a intamplt? A adormit.
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ddanagh noi ieri am iesit afara pe ploaie, nu se mai putea. De fapt tot picura asa enervant. I- am dat cizmulitze si pelerina - una de 6 ani ca mai mica nu am gasit, i- am indoit manicile si ne-am aventurat. Ce credeti ca s- a intamplt? A adormit. Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) Ai pozat-o? |
ddanagh spune:
nu prea i- au aparatul cu mine afara, apropos de ce discutam ieri. O sa incep sa- l mai car dupa mine si pe afara ca am poze mai mult in casa.
E haioasa rau in pelerina aia.