Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (103)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Doamne cati strumfi bolnaviori....se vede ca a inceput sezonul...
oana (ghinetz) cred ca te refereai la stridor,e zgomotul care se aude cand aerul trece printr-un laringe bolnav.si mare atentie,cum zicea dana laringinta este o urgenta medicala la copii asa de mici.tusea difera insa fata de o traheo-bronsita obisnuita e asa "latratoare",ascutita.multa sanatate micutului.
cafera daca dr la urgenta a ascultat plamanii si este cazul de antibiotic....nu ai ce sa faci...dar carla scria ceva care e fff important ,ar trebui sa ai un medic asa pt aceste urgente.eu am fost la dr mea seara direct de pe drum cand ne-am intors de la viena si a ascultat-o la plamani si fiind "curata" pas antibiotic,tratam simptomatic ce se vede,inflamatia nazo-faringelui si tusea ce atunci se instalase....asta a fost luni,miercuri am avut senzatia ca iar e mai rau,eram in ungaria deja,sotul imi zice ca nu e ok,am sunat-o si a fost al meu cu ea iar la control.am schimbat siropul de tuse si uite am trecut peste si fara antibiotic,dar am avut certitudinea ca nu are pneumonie sau altceva(sincer eu nu am incredere in urechea mea medicala mai ales cand e vorba de eli aud numai fantasme)fetelor sa treaca repede.
mamii ma omori cu dintii tai,abia astept sa ajungi in ro,stiu cat costa acolo dentistul a avut si mama o urgenta odata.
ma duc sa mai vad poze...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

stefania iti sta tare bine roscata! sa nu te recunosc!si catarina e o bombonica dulce foc,imi place la nebunie casuta ei,cred ca o sa-i iau una si lui eli desi habar nu am unde sa o pun.si botezul si party-ul absolut superbe!
mamii e asa de dulce alex cand sat singurel acolo pe bordura.si pozele sunt superbe unde au fost facute ca eu nu am vizitat asa ceva cand am fost in roma sa-mi fie rusine.

acum printre atatea viroze si strumfi bolnaviori vin si eu cu o dilema a mea total off topic,astept cu drag din experienta voastra sau din a prietenilor vostri orice sfat....pe viitror intentionam sa ne facem o casa a noastra si noi am dori sa avem dormitorul nostru matrimonial jos la parter si sus doar camerele copiilor.care ar fi plusurile si minusurile unei combinatii ca asta?saptamana asta vrem sa ne intalnim cu arhitectul si as vrea sa mai aflu si alte pareri.oricum casa va fi gata peste vreo cativa ani buni cand copiii(daca vine si al doilea)ar fi mai marisori...putem discuta de asta si pe pm

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Alina multumim de complimente. Mi-a placut foarte mult roscatul pe care l-am nimerit de data asta. Iar cortul este coltul de refugiu al catarinei. Se aseaza pe sofa cand vine de la cresa si se uita sa vada daca toate jucariile sunt acolo. E haioasa rau. Avem bafta ca e sufrageria mare altfel e cam incomod cortul.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ma speriati cu laringitele astea.trebuie sa tuseasca ca sa fie laringita? la noi sunt doar muci, tuse vad ca mai rar si doar cand am impresia ca i se aduna mucii in gat.poate ar trebui sa ma duc la doctor cu el........ azi am iesit si noi in sfarsit afara, tare bine a fost, a adormit un pic in carut si vad ca acu nici vorba de somn. m-a capiat cu agitatia lui!

vreau si eu niste sugestii pt masa de dimineata a lui andrei......

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Alina, eu am fost la urgenta in Bucuresti, pentru ca eram la ziua de nastere a nasului meu si trezita din somnul de dupa masa, Ilinca era ragusita. Medicul de la urgenta nu i-a dat antibiotic, ci doar Zyrtec (antihistaminic), Prospan(antitusiv) si Nurofen. Ea nu face febra si nici nu tuseste. Azi ne-a vizitat dococtorita noastra si ne-a prescris doar panadol de trei ori/zi si rinxil de 0,05 cate 3 picaturi/ nara/ zi. Lichide multe caldute, stat in casa si curatat nasul temeinic. Ufffffffffffff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hello.

Pe aici si eu, muncesc din greu.

Noi suntem bine, am vazut din urma pe Daria si Mara frumoase foc, si acum am bagat un ochi repede si la Catarina si frumoase sunt amandoua, si mami si ea.

Alina mi se par ideale casele cu dormitorul parintilor separat de cele ale copiilor prin un etaj, asta pentru ca iti poti pune baby phone la nevoie sa-i auzi insa este bine pt ei sa nu auda orice zgomot. Parerea mea. In plus tu poate vrei tv in camera, vrei sa mai asculti o muzica, vorbesti mai tare deci clar e bine sa fie o diferenta.

Dezavantajele...daca ai bebelus trebuie sa urci de cine stie cate ori pe noapte, daca ai copil mai mare se va trezi poate la pisu, sau ca a visat urat etc si va trebui sa urci la ea. Eu daca as construi sau cumpara acum as vrea 4 dormitoare, unul mare cu baie proprie la parter si ar fi regatul nostru (al meu si al sotului) iar la etaj doua dormitoare pt copii si unul de oaspeti pe care in caz de urgenta (copil bolnav, marait sau mai stiu eu ce) l-as putea folosi sa fiu mai aproape. Succes la construit.

Cafera am uitat sa-ti zic ca te-am vazut in poze si esti foarte frumoasa si blanda.

Timi sotul meu a fost impresionat, s-a simtit tare bine i-a placut surpriza si cel mai frumos a fost faptul ca in muzical sunt 7 copii (cine a vazut The sound of music filmul stie ce vorbesc) iar cea mai mica era o fetita de vreo 5 ani care era asa scumpa si mai ales cand canta muream de dragul ei. Binenteles ca numai cu gandul la Lis eram amandoi cand o vedeam pe aia mica, noi suntem mai cu capul, cand avea Cosmin 4 ani jumate am mers la Roma doar noi doi si ne-am petrecut weekendul vorbind despre el non-stop si cat de mult i-ar fi placut acolo. Drept dovada acum nu mai vroia sa plece de la Roma.

Noi suntem bine in rest alergam in continuare dupa cadouri de Craciun pentru ca inca sunt reduceri si vrem sa mai economisim ceva anul asta in special pentru ca peste vreo sapt zboara din buget o suma mare de bani care nu se mai intoarce deci mai taiem din cheltuieli.

Lis face numai nebunii, ma trezeste dimineata cu pupicuri si imbratisari, iar in fiecare seara se joaca cu Cosmin pe care efectiv il adora, cand il vede numai incepe sa rada si sa chiuie iar Cosmin la fel, plus are o grija de ea imensa, ii scoate din gura daca baga ceva aiurea, o alearga, o cara in brate sunt foarte apropiati, mor de dragul lor.

Va pup ma reintorc la munca.

Sanatate puilor bolnaviori noi suntem inca ok, Doamne ajuta.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna am vazut wellies la Benetton incepand cu marimea 2 dar nu modele de sa dai pe spate.
Ma bucur ca a iesit fain surpriza.
Ah am uitat sa-ti zic ca am vazut wellies pt femei la burberry, cam pe la €300perechea &
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Timi am luat wellies din Asda marimea 3 cu doar 2 lire roz cu sclipici. Cum e o promisiune de ploaie mircuri voi face poze sa le vezi. Voi ati luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Timi am luat wellies din Asda marimea 3 cu doar 2 lire roz cu sclipici. Cum e o promisiune de ploaie mircuri voi face poze sa le vezi. Voi ati luat?

Nu inca, dar va trebui sa luam si pelerina ca riscam sa stam tot in casa daca nu avem echipament de ploaie.
Ieri cand i-am condus pe ai mei la aeroport am pierdut una din jachetele fetei...nu-mi era prea draga da tot mi-e un pic ciuda ca am pierdut-o.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Timi ia-mi si mie vreo trei perechi d'aia de 300 euroi si iti dau eu bani alta data. Doamne fereste dar ce fac frate, merg singuri, au incalzire centrala?

Mergi la inceput