Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (103)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Timi07/Timi07.jpg)
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Timi ia-mi si mie vreo trei perechi d'aia de 300 euroi si iti dau eu bani alta data. ![]() ![]() Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Sunt Burberry
![](punk.gif)
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
X-ray spune:
cafera imi cer scuze eu retinusem ca ti-a dat zinnat,am citit cam 3 capitole odata.zyrtecul se mai da si in rinite mai ales cele alergice...
timi ma bucur ca v-a placut papa,maine am in plan una dar cu carnita de curcan si galuscute.
luna la multi ani sotului tau,sa va traiasca si sa traiti fericiti amandoi 1000 de ani.ceea ce ai scris tu aia am eu in plan,un dormitor cu dressing si o baie proprie ,dormitor care se deschide spre terasa in gradina din spate.asa ca ma risc cu turele sus la dormitoarele copiilor
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Gabrielabv spune:
servus fetelor
eu tare rar mai pot sa scriu si mai imi da eroare cateodata, asa ca ma bucur cand reusesc sa citesc
mai intai sanatate multa tuturor strumfilor. Vad ca e de jale cu atatea raceli, mucisori si laringite
Karli condoleante surori tale si multa sustinere din partea familiei. e groaznic ce s-a intamplat
Medeea e si ea mucoasa, dar atat. A inceput sa mearga inca inainte de a face un an, asa ca acum e experta. vorbeste destul de mult spune gaca la gata, mnea mnea la mancare, aca la apa, lui Dragos ii spune aga si lui tati suna cam a caca. Intelege multe si ne uimeste cat de repede prinde sotiile de la fratesu. Azi am descoperit ca are 3 maselute iesite si una e umflata rau.
Dragos a inceput scoala si e jale, ne trebuie o gramada de timp pentru toate, dimineata trebuie sa stau numai cu gura pe el, are si teme pe care le face doar impins de la spate, doar s-ar juca. Ma bucur enorm ca am posibilitatea sa fiu cu ei acasa, altfel ar fi trebuit sa-mi dau demisia.
In rest sunt satula de bucatarit si de toate treburile casnice. As vrea sa am timp mai mult pentru Medeea dar noptile nedormite au inceput sa-si spuna cuvantul
trebuie sa inchei aici pentru ca la noi e un vacarm, toti urla si sunt nervosi, asta apropo de ce spunea Oana. Si tipam uni la altii de mi s-a urat
vreau liniste
musso17 spune:
buna seara mamici de strumfici.
carlav...super tare faza cu trag pe dreapta si ii tai unghiile,recunosc...n-am incercat,dar mai stii!
offf...imi pare rau ca sunt asa multi copilasi bolnavi...multa sanatate si rabdare...zic eu care acum o saptamana imi tremura partea dorsala.
si noi ne facem casa,o incepem in primavara si am prevazut dormitoarele sus,acum citind si parerea lunei...cred ca e mai bine asa,oricum jos avem un birou si eventual il transformam in camera de "oaspeti"
n-am vazut poze,acu ma bag.
o seara frumoasa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
Pe scurt, cum imi permite timpul:
-tuns: il tin in brate si mama il tunde cu masina, maraie dar sta.
-unghii:"cici" cartea, se joaca cu altceva in cealalta mana, cantam...si sta...insa tre sa ma misc repede sa nu se plictiseasca.
-muci: pun ser si ma urc pe el si-i scot cu pompita.
Succes si sanatate!
Frumoase poze si protagonisti.
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanaiub/ioanaiub.jpg)
ioanaiub spune:
Alina.a cred ca ai putea sa deschizi un subiect nou pe tema caselor: ce case aveti sau va doriti sa aveti ... sunt sigura ca vei primi o gramada de idei ...
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
Simo cu care pompita? ce pompita minune ai? d'asta para de care avem toate? sau alta specie de pompita?
ne inscriem si noi pe lista micilor mucosi si am tratat cu oscilo, panadol si ser; azi am folosit si am "agresat" adeluta si cu batista aia zgomotoasa si nenorocita!
eu tai toate unghiutele (maini si picioare) doar in somn.... nu simte nimic (dar ii tai imediat dupa ce a adormit bine bine... si o misc foarte usor, e moale toata si merge brici..)
de tuns nu am tuns-o inca niciodata si nici nu cred ca o voi tunde pana la o varsta la care va pricepe ce se intampla.
doresc si eu sanatate tuturor strumfilor bolnaviori si multumesc de gandurile voastre vis-a-vis de tragedia surorii mele! multumesc!
karligutza
sunt mamica Adelutei
valen spune:
Of, ce de copilasi bolnaviori!!! Eu voi incepe sa le dau fetelor Imunobaby si sper sa aiba acelasi efect pe care l-a avut anul trecut la Sarah, adica 0 raceli, 0 muci toata iarna. Oana (ghinet), va tin pumnii cu laringita ca stiu ce pacatoasa este. sarah a facut acum aproape 2 ani si in cateva ore ajunsese sa nu mai poata respira, asa ca ne-am dus repede la urgenta. Si pt. ca tot ma intrebai de poze, uite cateva recente cu fetele.http://www.flickr.com/photos/10388560@N04/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
Cu pompita normala..nici macar batistuta din aia nu am.
Valen...vad ca a fost vara si e la voi ...dulci fetele tale, ca de fiecare data.
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
Luna1 spune:
Mai Valen fetele ca fetele, stiam ca sunt frumoase rau si mi-s dragi numai cand le vad in poze, dar eu cred ca ai tinut ascuns pozele sa nu vad eu cat de frumoasa esti si cum ai slabit. Cum ai reusit? Esti frumoasa rau (erai si inainte dar acum si mai si).
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)