Azoospermie - cap23 -
Raspunsuri - Pagina 3
fireyes spune:
Aha, deci asa, Moni, e doar o oferta promotionala cu... dispozitia... noroc ca nu mai sunt apta zilele astea de acrobatii, ca probabil as fi fost dezamagita![]()
Pisik06, sa-ti traiasca rozalinda... ca vad ca ai trecut de primul trimestru, ceea ce e nemaipomenit! pupici
still counting...
nusy spune:
Magduta,Pisix,Bytzi:
Va raspund: azi am fost la eco,am ok-ul pentru stimulare...in seara asta o incep, vinerea viitoare eco si probabil pe 7 octombrie punctia.Pupici!
Nusy
nusy spune:
Cip: multumesc mult,e reciproca chestia.Ne tinem una la alta pumnii,poate da Doamne-Doamne si mergem la odisee amandoua odata!Bafta!
Nusy
cipcirip spune:
Multzumesc Nusy pt pumnishori. Ar fi tare frumos sa reushim amandoua in ac timp.
Apoi vine Clubul Baby Wels
dupa noi
Cirip
bubulina1 spune:
Bafta multa Nusyca! Sa ramai cu bebe la purtator 9 luni!
Bubulina
Speranta moare ultima!
iazminn spune:
Buna fetelor. Ce stiti de operatiile care se fac la Fundeni la barbati?Daca stiti mai multe informatii astept.
sunshine4ever spune:
Pisik06 felicitari pt caruciorul roz 
Nusy Doamne ajuta 
Cip de data sata terbuie sa fie cu noroc. Doamne ajuta 
Bytzi 
Pisix 
in asteptarea unui ingeras
ella28 spune:
Nusy Bafta multa si sa fie bine! Sa fii campioana la schimbat la scutece in curand![]()
Iazmin la ce fel de operatii te referi? La varicocel?
PS. Noi ne refacem dupa operatia de varicocel , al meu zici ca a facut o operatie pe fiecare cm patrat de pe domnia sa...bey, barbatii astia sunt niste copii, pe bune!
Iar eu sunt mama tuturor streptococilor si e-coli din lume! Vin' la mama! Deci dupa nenumarate tratamente cu antibiotice si recent homeopate sunt bine merci la mine! Continui cu tratamente homeopate dar simt ca-mi vine sa urlu la luna! uuuuuuuuuuuu

mult succes de data aceasta. Itzi tzin pumnii stranshi.