Azoospermie - cap23 -

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Am vazut sapt trecuta un reportaj la TV ca la Fundeni se fac operatii pt barbatii care au azoospermie( care au canalele infundate si alte chestii, nu stiu exact).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

De reportajul asta era vorba?
http://stirileprotv.ro/stiri/social/barbatii-responsabili-pentru-infertilitatea-in-cuplu.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Da, de acest reportaj era vorba.Insa este f abstract, nu dau nici un nume de dr, alte date etc. Merci frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Intr-adevar, nu esti deloc lamurita dupa reportaj. Si pe mine m-ar fi interesat, mai ales daca este vorba despre obstructia canalelor, dar am discutat cu un medic saptamana asta si ne-a interzis si el absolut toate operatiile (varicolcel, chist, canale) asa ca m-am linistit iar in acest sens si nu m-am mai documentat sa vad exact despre ce era vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

da fetelor si eu l-am vazut la TV si nu am anteles nimic... despre ce operatii e vorba ,au zis ca e pt AZOOSPERMICI si ca an urma operatiei cam 90%din barbati pot avea un mostenitor....o fi vorba de varicocel sau de desfundarea cailor ductale se poate asa ceva sau au vrut sa zica de biopsie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Bubulina, Magduta, Ella: multumesc, va

Fetelor,sa ne-ajute Dumnezeu sa fim toate campioane la schimbatul scutecelor..si asta cat mai repede!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Nusy, din toata inima iti doresc un samburel mic care sa creasca in 9 luni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andra:

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Ca si amzulica , si eu va urmaresc, acesta fiind subiectul meu de suflet.
Cu voi am scapat de starile depresive de dupa aflarea diagnosticului de oligospermie si am reusit (pe baza informatiilor de la voi -(miki ) sa raman gravida in mod natural cu o spermograma de 4,5 mil/ml.
nusy BAFTA din tot sufletul!
bytzi esti o scumpica pt. ca pomenesti de mine si gravidutele subiectului!
Pisik, daca ai sti cat de bine te inteleg referitor la stresul pe care il ai (il vei avea pana la sfarsit)!! La fel si eu, imi reluam grijile imediat dupa teste si teste...! In primul trimestru, cand dr. mi-a spus ca voi pierde sarcina, am trecut de la extaz la agonie . Din fericire pt. mine mult a fost putin mai este!
BB-le meu este mare, are cam 3,000kg si joaca fotbal cu coastele mele . Este in prezentatie craniana si cred ca voi face cezariana.

Va doresc tuturor reusite pt. ca (am mai spus asta ) sunteti printre oamenii care merita cu adevarat sa fie parinti .

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Anes ce-a mai trecut timpul ... ai deja 34 de sapt. Nu-mi vine sa cred. Ce bucurie mare puteti avea ... noi mai avem destul pana la macar 36 de sapt...dar incet incet si cu ajutorul lui Dumnezeu vom ajunge si noi la termen.

Cami 17+

Mergi la inceput