Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alinush am vazut ca pleci la new york .. te invidiez!! e super frumos .. despre shopping .. foarte bune sunt magazinele TJ MAX, au de toate si preturi foarte bune. si la marshalls gasesti haine de firma, tot asa la preturi super. sa nu ratezi nici macys, dar asta e mai scumput. la victoria's secret, in magazine gasesti numai lenjerie nu si hainute, din pacate.

cand pleci??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

ceska daaa ... sunt de groaza soacrele astea. intr-o seara, sotu statea rastiginit pe canapea si socrela il intreaba daca mananca .. el ii zice ca mananca o portocala si atat. ea o scoate din frigider si il intreaba suav .. sa ti-o curat .. mie mi-au venit nervii si am intrebat-o daca nu vrea sa i-o mestece .. tot bebe mic il vede .. si el e ditamai galiganu' ..

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_patrick spune:

Anca.b, am incercat sa i-l dau asa cum ma sfatuiesti tu, dar cand simte tetina se incrunta si strange buzele. Cred ca nu-mi ramane decat sa-i dau cu lingurita. Dar oricum, laptele praf mi se pare jalnic la gust, eu una n-as manca, de fapt nici cand eram copil nu-mi placea deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Roxana, multumim! mi-ati dat idei cu mamaliga asta...cred ca-i fac lui stefan azi...

Alina, distractie placuta la americani.

Florina, felicitari pentru dintzocul lui Stefanel!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

LaLa 20, multumesc de lamuriri, poate tot din cauza asta nu reusesc nici sa-mi editez profilul, imi zice ca pagina e in lucru. Trebuie sa dau zor si sa scriu cele 10 mesaje.

Mergi la inceput

Aici sunt poze cu Patrick : http://s295.photobucket.com/albums/mm123/matei_patrick/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

alinush am vazut ca pleci la new york .. te invidiez!! e super frumos .. despre shopping .. foarte bune sunt magazinele TJ MAX, au de toate si preturi foarte bune. si la marshalls gasesti haine de firma, tot asa la preturi super. sa nu ratezi nici macys, dar asta e mai scumput. la victoria's secret, in magazine gasesti numai lenjerie nu si hainute, din pacate.

cand pleci??

Eva creste mare
Eva

Ellenutz, multumesc mult oentru ponturi! Sigur am sa trec in lista di magazinele pe care mi le-ai spus tu. Despre Century 21 stii ceva?

Plec vineri la pranz....

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

nope .. poate fetele din america sa stie mai multe. stiu doar ca au magazine in queens, manhattan .. in mai multe "cartiere" ale NY-ului ..

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Multa sanatate Sofiutei mici!! Urata E Coli asta! Vad ca apare la f multi bebelusi. Vou v-a dat vreo explicatie medicul? De unde ar fi putut sa apara?

Va doresc un concediu frumos frumos si sa ii treaca repede Sofiutei infectia asta! Asteptam poze multe si impresii de calatorie!

Multumesc Alina pentru urari, inca nu am vorbit cu dr, doar am ridicat rezultatul, oricum Sofia are hidronefroza si asta favorizeaza infectiile urinare. Deci ma asteptam, cumva, chiar daca nu avea simptome.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

ia uite, la mega image-ul meu sunt mai scumpi decat la al Ellenutei pampersii, 53,29, m-am uitat acum pe bon Daca imi aduc bine aminte inainte erau sub 50, poate gresesc.Probabil vor aduce peste tot din astia noi dupa ce se termina stocul vechi. Si-asa cred ca au "aruncat" ce le ramasese din alte tari pe la noi.Nici eu nu am vazut vreo diferenta semnificativa, ca tot zicea laura_d.Stancutza, nu ti-au zis exact cat peste 100.000? Daca e foarte apropiata valoarea de 100.000 e posibil sa fi fost contaminata proba si se recomanda repetarea,eu asa am retinut.Ema si eu am incercat sa-i fac legumele la abur, asta la inceput, dar nu i-au placut(baga mana in gura sa scoata mancarea!) si am renuntat. Acum le fierb dar de cateva zile ma batea gandul sa incerc iar la abur. Mie mi se par mai gustoase la abur decat fierte.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput