Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ramona, ce tare as vrea sa vin! Eu n-am fost niciodata in baia mare si as fi fost curioasa. Daca nu e acum, tot vin in maramures de revelion…

Camelia, am luat si eu azi pampers din acela tip chilot. Sa vedem cum ne descurcam cu ei…din cei clasici nu am gasit cu elastic pe nicaieri pe la noi prin urbe…

La multi ani Amandine si Matei!!!!

Fetele, merci si de ideea cu ficateii in tigaie…asa I-am dat azi (pt prima data) si I-au placut. Din pacate n-a terminat din farfurie, pt ca era super obosit…dar n-a facut figuri mari si nici eu nu l-a fortat. Oricum a papat vreo 250 grame de legume cu ficat, sint multumita

Ema, multumesc de gindul bun. Cred ca sparge azi gingia…se simte foarte tare (nu prea ma lasa sa ma uit). Dupa asta scapam…asa a fost si la cei de jos. Plus kkleala de rigoare…care s-a produs si azi…
aaa…si legatura dintre muci si iesitul dintilor nu e dovedita “stiintific” insa pediatrul nasei mele I-a spus ca in cariera lui a vazut atit de multe cazuri de genul asta incit nu poate fi o simpla coincidenta…

Stancutza, ufff, si Sofiuca va primi antibiotic….o doamne…cred ca saptamina cu bebei bolnaviori…concediu placut, cit mai fara probleme…

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Stancutza, nu ti-au zis exact cat peste 100.000? Daca e foarte apropiata valoarea de 100.000 e posibil sa fi fost contaminata proba si se recomanda repetarea,eu asa am retinut.
Camelia si Laura (06.02.2008)

Nu scrie cat e peste 100.000...dar pana acum am mai dus cateva probe la ei si toate erau contaminate - flora mixta - si a trebuit sa repetam. Abia astept sa vorbesc cu dr. sa vad ce ne recomanda.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_patrick spune:

Tocmai am vazut la stiri ca e un boom de nasteri zilele astea, e vorba de copiii conceputi in preajma sarbatorilor de iarna, "copiii Craciunului". Inseamna ca ai nostri sunt copiii Pastelui, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Bine ai venit in grupul zuzelor, si deasemena bun venit lui Patrick printre clopotei!!!
Am vazut si pozele, ai un baietel tare simpatic!!!1

Citat:
citat din mesajul lui mami_patrick

Aici sunt poze cu Patrick : http://s295.photobucket.com/albums/mm123/matei_patrick/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mami_patrick tare dulce si frumos piticul tau! sa fie sanatos si cuminte!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_patrick spune:

Multumim de urari si de aprecieri! Cum sa fi fost puiul meu altfel decat simpatic, cand face parte din grupul clopoteilor, ce sunt care mai de care mai frumosi si mai dulci?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Multumim frumos de urari .De fapt matei va pupa dulce cu boticul plin de iaurt http://good-times.webshots.com/photo/2374880250102332184UbvvAJ
am fost la control dup atratamentul pt mucisori. la usa, ce sa vezi,zici ca scapasera aia de la geriatrie si gerontologie, toti gramada pe usa. ca ei s-au saturat de atatia copii mici ,si s-au adunat ciorchine pe usa. bai,se uitau la mine parca m-ar fi muscat.Am scos telefonul si am sunat doctora de fata cu ei.Sa vezi cum ma maraiau cand a deschis usa si m-a invitat inauntru. Si imi e asa frica......o baba dinasta nesuferita o sa ajung si eu ,nu?
in alta ordine de idei, matei e bine, ne-a recomandat sa luam vit
C si am intrebat de imunnobaby ,a zis ca e ok, daca vreau ii pot da .mai continuam putin cu sinupret pt ca inca mai are mucisori.

nu am citit nimic, ma duc sa ma circaresc putin cu copilu' ,il culc si dupa ce spal vasele.........ehehe, abia atunci mai am timp de forum
am si niste filmulete de pus pe webshots, va anunt cand sunt gata .

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Am vazut o multime de pozici cu matei-patrick. tare dulcic baietel! sa creasca mare si voinic!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Am citit in diagonala - e criminal la munca !!

Stancutza, off imi pare tare rau pt Sofia, dar sper sa-i treaca; si Adelei tot e-coli > 100.000 i-a iasit si ne-a dat AUGMENTIN bis (erau si celelalte pe antibiograma, dar dr a ales augmentinul) si nu e asa scarbos (ca l-am gustat; eu gust tot ce-i dau).

E neplacut acum, ca plecati, dar bine ca a iesit si poti sa-i faci tratament; sunt sigura ca-si va face efectul.
printzesa.

Amandine

Matei

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ereena tare dulce mateiasu cu boticu murdarel!! bine le-ai facut la babaciuni .. si pe mine ma calca pe nervi! sper sa nu ajung si eu asa enervanta ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput