Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Multa sanatate puiutilor bolnaviori si mamicilor lor!Eu credeam ca pampersii astia cu elastic sunt nou aparuti pentru ca la mega image-ul de langa mine nr 4 a lipsit vreo 3 sapt. iar cand au aparut erau din astia cu elastic.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

acum sa dau si eu BUNA ZIUA cum se cade,sa va anunt ca am avut o noapte groaznica,sa mai zic???Sara a vomat aseara laptele cu cereale si deci sa culcat nemancata,drept pt care am stat treze toata noaptea,la 4 circul obisnuit ,nu mai continui ca nu e cazul,sunt praf,mai stau pana Vineri cu atele in gura,doc e plecat,sper sa ajung cu fata la ctrl,sa vedem cum mai e,macar nu a facut febra
va pupacesc ingerei si pe voi
pa

PS.am incercat tot ce am auzit legat de administrarea antibioticului nenoricit,va multumesc ,poate mai descoperiti ceva

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

LA MULTE LUNI /ANISORI CU SANATATE CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI :
MATEIAS DE EREENA
AMADINE DE MICSUNEA

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Amandine (micsunea), Matei (ereena) Stefan Dacian(annya74)

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neata

vin si eu cu o desi e cam tarziu dar daca m-a lasat eva sa dorm .. s-a trezit la 6, a papat si apoi s-a mai sculat la 9 .. si eu odata cu ea .. apoi i-am facut fructele, i-am dat sa pape .. si acum fierb oul ..

lala eu m-am delectat cu niste struguri aseara .. n-aveam chef de altceva.

mami patrick bravo. ai vazut ce baiat cuminte ai! a invatat sa faca pa si a papat si tot! da' pozici cand ne arati si noua? te trec imediat in listuta, de fapt dupa ce adoarme eva.

irlandeza da, eu ii dau 10 zile pe luna cate 5 ml pe zi. pentru fontanela.

gatta tare sexy playmateul. o frumusica si o scumpa ai tu acolo.

alina Doamne .. bine ca ai aflat la timp si ii faci tratament stefiutei mici. sanatate multa si sa va refaceti repede!

anca, moni imi pare rau pentru noptile nedormite, lasa ca se fac ei mari si nu vor mai fi probleme de somnic.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

eu sunt fericita si multumita ca de cand am fost bolnava reusesc sa nu ma mai "delectez" cu nimic de mancare seara. Inainte de asta luam pe la 10 seara un pranz bogat ....
poate reusesc sa mai dau jos de pe fund si picioare...

pupici multi lui eva si sa aiba pofta la ousor astazi !!!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multe lunite si la multi ani, cu un pic de intarziere

MATEI
STEFAN DACIAN

sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Multa sanatate puiutilor bolnaviori si mamicilor lor!
Eu credeam ca pampersii astia cu elastic sunt nou aparuti pentru ca la mega image-ul de langa mine nr 4 a lipsit vreo 3 sapt. iar cand au aparut erau din astia cu elastic.

Camelia si Laura (06.02.2008)

si eu cred ca sunt nou aparuti pe piata romaneasca. Eu nici nu am luat din cora - de unde cumpar eu de obicei - de astia cu elastic.
Am folosit asa ceva in grecia dar nu mi s-au parut deosebiti fata de ce foloseam eu.
Cat costa pachetul Jumbo cu pampers nr,. 4 la mega image ???
Sunt curioasa daca sunt mai scumpi sau mai ieftini decat in cora si carrefour....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,

Stoisor sanatate multa va urez tie si bebitei!

merci fetelor pt raspunsuri in leg cu ficatelul, uitasem de pontul cu iaurtul, ia sa mai incerc si asa.

mami patrik am fost si eu in aceeasi situatie cu tine in privinta laptelui supt de la mine, pana acum 3 sapt l-am alaptat , se trezea des noaptea(el s-a trezit dintotdeauna des noaptea) si nu-i mai ajungea.Am inceput sa-i dau lapte praf si s-a intarcat incredibil de repede. Acum mananca cca 200 ml in sfarsit, dupa ce am schimbat pe \humana ca nan nu i placea, dar noaptea tot se trezeste si pe la 2-4 noaptea ii mai dau un bibe. Fa-i proba suptului ca poate totusi ii ajunge lapticul de la tine insa asa e el obisnuit sa suga putin si des.e pacat sa-l intarci daca ai laptic, mie imi pare rau ca n-=am mai avut, dar e bine si pana la 7 luni, ma consolez.

Ancasoare felicitari pt dintisor si pt inceputul de ridicare!
merci si tie de reteta,de ideea cutigaia de teflon. O sa incerc asa azi.Si doar cu cartof deoarece cred ca nu-i mai plac albiturile si morcovul. Eu ii faceam totul la steamer si cred ca era cam searbad.
Abia astept sa-i fac si eu peste.deci pastrav, stiuca, salau.Ar mai fi si pangasius-ul dar prefer romanesti.

Ginette lasa ca o sa aiba ea timp sa invete cum e cu mersul, pupicei Adelei!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

acum sa dau si eu BUNA ZIUA cum se cade,sa va anunt ca am avut o noapte groaznica,sa mai zic???Sara a vomat aseara laptele cu cereale si deci sa culcat nemancata,drept pt care am stat treze toata noaptea,la 4 circul obisnuit ,nu mai continui ca nu e cazul,sunt praf,mai stau pana Vineri cu atele in gura,doc e plecat,sper sa ajung cu fata la ctrl,sa vedem cum mai e,macar nu a facut febra
va pupacesc ingerei si pe voi
pa

PS.am incercat tot ce am auzit legat de administrarea antibioticului nenoricit,va multumesc ,poate mai descoperiti ceva

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Of, imi pare rau ca treci prin asa ceva...
Referitor la antibiotic - eu i-am luat din cora - bucuresti (dar am vazut si la farmaciile sensi blu!) un fel de biberon mic-mic 9 cam cat un deget de al meu) gradat, cu o tetina la fel de mica in care ii bagi medicamentele copilului. Eleni avea 3 luni parca atunci cand a luat medicamente si le-a luat foarte usor din biberonasul acela mic - special pentru dat siropele....

Probabil ca am lipsit in zilele in care ai povestit... ce ai patit la gura ? De ce esti cusuta????

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Neata si de la noi,k ne-am trezit la 10 k azi noapte am cerut s-o vedem pe mami din ora in ora...
Ma bag la citit si revin!
Mami Patrik nu stiu daca ti-au raspuns fetele,dar daca tin eu bine minte abia dupa ce treci de cele 10 mesaje moderate poti sa trimiti pm la zuze,sau sunt eu,oricum sunt
LauraD pupam Dimitris pupacios de Eleni.Tu esti mai bine?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput