Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roxi, eu ii pun in mamaliga branza calcica si iaurt.

Ancab, ce rau imi pare ca nu veniti, asa m-as fi bucurat sa ne vedem, sa il vad pe Stefan.Oricum pana duminica mai e, poate ii trece pana atunci si trageti o fuga pana aici.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

alinush, vroiam sa iti spun depre fontanela. o mamica cu care ma plimb eu are un baietel de 4 luni si i -sa inchis fontanela. la medlife i-au spus ca nu e problema pt ca oasele craniului nu sunt complet sudate si caputul creste normal . daca lui la 4 luni i-au spus asa, cred ca la ana nici atat nu e o problema.

distractie placuta prin strainataturi

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Irin drag multumesc de info si de urari! Eu ramasesem blocata in informatiile pe care le stiam de cand era Luca mic. M-am linistit acum....

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Buna dimineata!!

Miki de Finlanda mi se rupa sufletul cand ma gandesc la familia baietelului... Imi pare tare rau si pentru suferinta prin care treci si tu. Mi se pare ca nu au nici o putere cuvintele in asemenea tragedii. Dumnezeu sa-i odihneasca sufletelul mic si nevinovat iar pe parinti sa-i aline.

Alina(tudor) multa sanatate Stefaniei. Papusa mica.... Sa stii ca eu am avut pneumonie interstitiala copil mic fiind si un medic batran tot cu injectii m-a vindecat(penicilina era atunci la putere...1 milion de UI). O sa fie bine puiuta....curaj si pentru ea si pentru tine ca sa suportati injectiile.

Acule (soare) tie isi sunt datoare cu hainutele (care stau de atunci pregatite in hol) si am sa-mi onorez promisiunea insa din pacate cu intarziere. Te sun la inceputul lui Octombrie si stabilim exact. Pana atunci....nu am timo nici sa respir..

Sa detaliez putin lipsa asta de timp (motiv pentru care am lipsit iar dintre voi). Ana are zgambilici in poponeatza. M-a epuizat! Ma simt absolut fara nici un pic de vlaga. Nu vrea sa mai doarma in patutul ei. Vrea numai cu mine. Nu vrea sa mai adoarma in patut; vrea numai la mine in brate. Daca o adorm si apoi o pun in patut ...sare si tipa ca din gura de sarpe. Are muci si cred ca-i ies si dintisori. Ma chinui cate 2 ore si ceva in fiecare seara ca sa o adorm. Simt ca o iau razna!!! Astept sa-i treaca raceala si o bag la educatie ca nu mai tine.

Urez si eu la multi ani clopoteilor care s-au sarbatorit zilele acestea!!!

O urare speciala pentru Mariuca de Creata! Cretulinule, am vazut ca nu ai mai scris... Te rog din suflet sa nu fii suparata pe mine, da? Daca din cauza mesajelor mele nu ai mai scris, imi cer iertare! Te rog mult

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Buna alinutule !!!!!!
Stai linistita ca eu week-endul trecut am bolit la pat de vineri dimineata pana duminica seara.... Nu puteam nici vorbi daramite sa ma ridic in picioare si sa merg la plimbare....
Eu tot mai sper sa vina octombrie cu vreme super frumoasa si sa te tii atunci plimbari prin moghioros !!!!

In alta ordine de idei, eu cred ca fetele noastre ne duc lipsa in orele cat suntem la serviciu ca si a mea, de cand intru in casa nu vrea sa se mai dezlipeasca de mine.... Sta cuminte si se joaca uneori si daca incerc sa ies din camera si ma vede incepe sa planga... Vrea sa ma vada non stop...

Cat despre excursie... Este minunat ca pleci. Vei veni cu bateriile incarcate de acolo si mai apta sa faci fata vulcanicului luca si printesei anita !!!!
Te invidiez! Mie mi se pare super sa vizitezi orice stat din SUA iar New-York-ul este printre primele in topul preferintelor mele!
Plus ca... gandeste-te cate lucruri minunate vei cumpara de acolo pentru puiutii tai !!!!

multi si pregateste-te de excursie! Merge si sotul cu tine?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata fetelor,

Mai intai, un pentru Stefi (de alinatudor); sanatate multa!

Si un si pt Stefan (de ancaB); off stiu cum e cu dintzii.

Ca vorbim de dinti, felicitari Stefan (de Florina) pt dintzisor .

Am vazut poze cu Clara (de monica) si Sara (de Simona) - adevarate fotomodele

Si sa nu-l uit pe Dimi; off, din proprie experienta, am stat cu amigdalele ciorchine-puroi mult si bine, pt ca nu facea febra si ma simteam ok; pana s-a uitat un dr in gatul meu si a doua zi mi le-a scos (aveam 10 ani). Sper sa nu fie cazul si la el, dar ai grija, Laura!

Am vazut ca vorbeati de masa de la 18:00: noi tot iaurt servim cu fructe )de fapt doar unfruct). Si eu m-am gandit la mamaliga cu branza, dar stau si ma gandesc dak sa-i pun branzica de-a ei sau "de gata" gen 'monor-fagaras'?

In rest, ce sa va spun?! Ca buburuza tzipa de ne sparge timpanele si baloseste la greu - cred ca urmeaza dintele nr. 3 (desi nu mai are si alte simptome-febra este tot 37.1-37.4)

Mai citesc si revin

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Eu am reenuntat sa mai incerc sa-i dau barnza calcica pentru ca nu-i place si mai refuza cu ocazia asta si alimentul celalalt in care-i amestec branza. ....Asta este. Ma gandesc insa ca mananca suficient iaurt si i-am luat barnza proaspata de la mili dar nu am apucat sa-i dau....

buburuza frumoasa!!! I-ai facut poze cu poncho-ul cumparat de la baby expo?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Buna dimineata,
cu 34 de min inainte de miezul noptii a implinit Benji 9 luni!!!! 9 luni de cand il tin in brate si nu incetez sa ma minunez de MINUNEA ce e el......

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 8 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

LA MULTI ANI FERICITI BENJI SCUMP !!!!!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Buna dimineata!!

Miki de Finlanda mi se rupa sufletul cand ma gandesc la familia baietelului... Imi pare tare rau si pentru suferinta prin care treci si tu. Mi se pare ca nu au nici o putere cuvintele in asemenea tragedii. Dumnezeu sa-i odihneasca sufletelul mic si nevinovat iar pe parinti sa-i aline.

Alina(tudor) multa sanatate Stefaniei. Papusa mica.... Sa stii ca eu am avut pneumonie interstitiala copil mic fiind si un medic batran tot cu injectii m-a vindecat(penicilina era atunci la putere...1 milion de UI). O sa fie bine puiuta....curaj si pentru ea si pentru tine ca sa suportati injectiile.

Acule (soare) tie isi sunt datoare cu hainutele (care stau de atunci pregatite in hol) si am sa-mi onorez promisiunea insa din pacate cu intarziere. Te sun la inceputul lui Octombrie si stabilim exact. Pana atunci....nu am timo nici sa respir..

Sa detaliez putin lipsa asta de timp (motiv pentru care am lipsit iar dintre voi). Ana are zgambilici in poponeatza. M-a epuizat! Ma simt absolut fara nici un pic de vlaga. Nu vrea sa mai doarma in patutul ei. Vrea numai cu mine. Nu vrea sa mai adoarma in patut; vrea numai la mine in brate. Daca o adorm si apoi o pun in patut ...sare si tipa ca din gura de sarpe. Are muci si cred ca-i ies si dintisori. Ma chinui cate 2 ore si ceva in fiecare seara ca sa o adorm. Simt ca o iau razna!!! Astept sa-i treaca raceala si o bag la educatie ca nu mai tine.

Urez si eu la multi ani clopoteilor care s-au sarbatorit zilele acestea!!!

O urare speciala pentru Mariuca de Creata! Cretulinule, am vazut ca nu ai mai scris... Te rog din suflet sa nu fii suparata pe mine, da? Daca din cauza mesajelor mele nu ai mai scris, imi cer iertare! Te rog mult

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Buna alinutule !!!!!!
Stai linistita ca eu week-endul trecut am bolit la pat de vineri dimineata pana duminica seara.... Nu puteam nici vorbi daramite sa ma ridic in picioare si sa merg la plimbare....
Eu tot mai sper sa vina octombrie cu vreme super frumoasa si sa te tii atunci plimbari prin moghioros !!!!

In alta ordine de idei, eu cred ca fetele noastre ne duc lipsa in orele cat suntem la serviciu ca si a mea, de cand intru in casa nu vrea sa se mai dezlipeasca de mine.... Sta cuminte si se joaca uneori si daca incerc sa ies din camera si ma vede incepe sa planga... Vrea sa ma vada non stop...

Cat despre excursie... Este minunat ca pleci. Vei veni cu bateriile incarcate de acolo si mai apta sa faci fata vulcanicului luca si printesei anita !!!!
Te invidiez! Mie mi se pare super sa vizitezi orice stat din SUA iar New-York-ul este printre primele in topul preferintelor mele!
Plus ca... gandeste-te cate lucruri minunate vei cumpara de acolo pentru puiutii tai !!!!

multi si pregateste-te de excursie! Merge si sotul cu tine?

si Eleni - 05.02.2008

Ooooofff...Lauriciule imi pare tare rau ca ai fost bolnavioara. fata! Si eu sper in vreme buna....si daca nu....dam adresa si va asteptam.

Merg cu trei colege la NY. Vom fi "Sex in the City" Sotul ramane dadaca la copii (dragul de el...ma ajuta atat de mult!!).

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Uf!
imi vine sa-mi bat soacra!!!! Sotul care abia a facut ochi si-a luat o cafea si e la tv cu Benji in preajma sper..... si dansa il intreaba cu ce sa ii pregateasca chifla??? unt, gem de kiwi, sau vrea poate salam si cascaval???? Si ii aduce la botul... sotului......rasfat pe ultima suta de metriiiiiiiiiii!!!!!!!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 8 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

neata!am pregatit cafeaua si o savurez cu voi!asa ca....poftiti!
io-s iara rupta....n-ama vut somn pana la 2 jum...dupa care mi-a facut robi 3 treziri...plus cea de la 12 noaptea...asa ca...a nevoie de cafeaua asta!

irlandeza ma bucur ca ti=-a trecut supararea pe noi!cat despre soacra si cumnata...eh ce sa mai zic...n-au stiut?sau nu va intelegeti??nu mai pune la suflet ca nu merita!

mitsu unde esti cu pozele?

fetelor...vati comandat careva carucioar de pe internet???ca imi doresc unul care aici in oras de 550ron iar pe net l-am gsit cu 350...da mi frica sa nu vine cu ce stii ce defecte...vreun sfat ceva?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

moni cum eu ajung ffff rar in Sb imi fac cumparaturile de pe net.....si nu am luat tepe pana acum,deci linistita poti comanda,de la jucari,sticlute,hainute,premergator,sampoane ,etc ,totul de pe net

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

Saliu

diagnostic: pneumonie interstitiala... tratament: cefort..injectiiiii!!!offfffde aseara ne intepam..ma lasa nervii..desi ma bucur ca azi nopate nu a mai facut febra..deci e ok tratamentul..nu trecea cu nici un siropel..
aaa..stiti ce mi-a zis dr..ca tubul digestiv inca nu e maturat..si ca puteam sa ii dau mama siropurilor..cu toate gusturile si aromele posibile..copilu nu absorbea nimik..frectie..a zis ca doar injectiile au efect..am crezut-o..desi imi parea un pic nebuna si nevrotica..dar la cat era de ingrijorata..nu mai conta ca a tipat la mine si nu a comunicat declo..rezulatatul final e concludent pana la urma...
offf...mai fetelor...cum sa facem sa nu ni se imbolnaveasca ingerasii..ca a mea mananca bine..sucuri de fructe bea la greu..300 ml pe zi..toata vara..san ii dau..ce naiba..de unde virusii/bacteriile astea nenorocite...

nu stiu daca pot citi in urma..dar...sper sa resesc..azi stau acasa ..nu m-am dus la scarbiciu...

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

ce mila mi de voi se va chinui groaznic cu injectiile

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

vin si eu cu o desi e cam tarziu dar daca m-a lasat eva sa dorm .. s-a trezit la 6, a papat si apoi s-a mai sculat la 9 .. si eu odata cu ea .. apoi i-am facut fructele, i-am dat sa pape .. si acum fierb oul ..

lala eu m-am delectat cu niste struguri aseara .. n-aveam chef de altceva.

mami patrick bravo. ai vazut ce baiat cuminte ai! a invatat sa faca pa si a papat si tot! da' pozici cand ne arati si noua? te trec imediat in listuta, de fapt dupa ce adoarme eva.

irlandeza da, eu ii dau 10 zile pe luna cate 5 ml pe zi. pentru fontanela.

gatta tare sexy playmateul. o frumusica si o scumpa ai tu acolo.

alina Doamne .. bine ca ai aflat la timp si ii faci tratament stefiutei mici. sanatate multa si sa va refaceti repede!

anca, moni imi pare rau pentru noptile nedormite, lasa ca se fac ei mari si nu vor mai fi probleme de somnic.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput