Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(85)
Raspunsuri - Pagina 20
Alecs2008 spune:
Si eu am o cezariana la activ. A fost cu anestezie generala. Banuiesc ca m-au legat de picioare dupa ce am adormit. Operatie in sine s-a desfasurat foarte bine si fara probleme. Un pic mai dificil a fost la reanimare. Aveti voie sa beti apa si e recomandat sa beti apa ca sa eliminati anestezia generala. Din pacate o sa aveti o senzatie de voma, asa ca sa beti apa cu inghitituri mici. Sonda urinara o pune o asistenta pe masa de operatii si nu este foarte neplacut. Pe langa restul, asta e floare la ureche. Nu uitati sa va scoate orice inel sau verigheta. O sa fiti cu siguranta bransate la perfuzii, iar mainile se vor umfla. Eu mi-am tras verigheta cu dintii de pe deget si mi-am dat sangele, atat erau de deformate mainile mele.
Despre haine, e bine sa va luati halate cu maneca scurta, pentru eventuale analize de sange sau perfuzii. Si cu buzunare, ca sa aveti mereu la indemana ... una alta. Iar ideea cu tampoanele facute de acasa este foarte buna.
nebunica-zapacica spune:
Mai fetelor, eu toata sarcina am refuzat sa ma uit la filmulete cu nasteri,a fost alegerea mea, nu ma simteam in stare sa vad ce o sa se intample, si eram tare linistita si-mi vedeam de sarcina, iar la cursul prenatal moasa aduce dvd cu diverse nasteri filmate
...am crezut ca ma urc pe pereti, a trebuit sa ma uit
...si nu mi-a placut deloc ce am vazut, eu pur si simplu voiam sa fie doar experienta mea,sa o traiesc in felul meu,nu sa am in minte imaginile alea horror cu femei transfigurate de durere si chinuri.
33+
Victor-Nicolas
Bebe in burtica
Bubu drag
VonHelen spune:
si eu cezariana, cu anestezie totala ! dar spre deosebire de Babyzapi, mie imi este frica.mi-e frica de anestezie, de operatia in sine nu prea..si mie frica de vestile pe care le voi primi cand ma trezesc ! dar sper ca puiul sa fie bine , cu scor Apgar de minim 9, ca la cezariana oricum nu se da mai mult.
Nebunica Zapacica eu am intrat in sala de nasteri si am asistat la cateva nasteri naturale..de aici dorinta arzatoare de a face cezariana. inteleg de ce nu ti-a facut bine ceea ce ai vazut!
31+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
Alexa.1983 spune:
Acum NICI MOARTA nu mai nasc natural...am vazut pozele de la nasterea cu epidurala....nici cu ordin de la guvern, nici impinsa cu calcaiul, nici...nici....si nici macaaaaaaar..........
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
32+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 7 sapt 

cata_myky spune:
off ca nu stiu ce sa mai zic.eu nasc prin cezariana ca nu am incotro si e deja stabilit.doar ca mi se pare foarte greu dupa.mie mie frica doar de anestezia totala caci mie frica sa nu am vesti proaste dupa.dar cu DD inainte,caci sigur va avea grija de pui si de mine.mai multe detalii aflu luni la control .
34+
Man-Dat Christian
AMR 3 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community
nebunica-zapacica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Nebunica_zapacica si eu am asa niste intepaturi vagin/col de nu stiu nici sa le descriu, dar cred ca e normal sa simtim ceva de genul asta zi de zi de acum avand in vedere ca ne apropiem de marele final. Oho hoooo ma ia cu furnicaturi cand ma gandesc. |
Asa ma gandesc si eu, atata timp cat nu am alte simptome, asta este modul in care corpul se pregateste de nastere.
Si baietelul vostru tot Nicolas e
..sa fie sanatos si sa creasca mare in burtica la mami
33+
Victor-NicolasBebe in burtica
Bubu drag
vrajitoarea spune:
buna ,am aparaut si eu dupa mult timp.am 35 -36 sapt,dar nu mi-a fost bine toata sarcina de aia nu am scris.in plus ma lupt cu niste caderi de calciu ,atacuri de panica nu mai stiu nici eu ce sunt dar ma tin in casa de o luna jumatate.nici la control nu am mai fost ,dar fetita misca binisor.mi-e frica mare de nastere ,trebuie sa fac cezariana ,e a doua ,cu anestezie generala.si am schimbat doctorul pt ca m-am mutat la parinti in alt oras-timisoara-si in loc sa fiu mai linistita ca la primul unde am fost doar cu sotul,sunt mult mai fricoasa ,imi trec niste ganduri negre prin cap ca nu stiu cum sa le mai fac fata ,mai ales ca nu am voie sa iau calmante pana nasc.voi ati patit asa ceva ,oare trece dupa ce nasc?are legatura cu faptul ca nasterile sunt apropiate ,o sa fie la 2ani distanta fix.mai vorbiti si cu mine daca puteti ,poate imi trece frica.va pup.mi-e frica de cezariana pt ca la primul baiat mi s-a parut ca nu pot sa ma trezesc desi m-am trezit imediat ,dupa o operatie de o ora dar nu am dormit deloc noaptea aia ,mi-era frica sa nu dorm de tot si mi-a crescut si tensiunea.acum nu stiu cum o sa fie.
babyzapi spune:
Mersi frumos Nebunica_zapacica
...da asa e...Sa ne traiasca Nicolas-ii si sa-i aducem cu bine pe lume.
Mav Doamne m-au lasat gura casca imaginile cu nasterea naturala...
....al meu sotz a fost pompier cativa ani in franta si a asistat datorita job-ului de 2 ori la nasteri naturale. A zis ca nu-i mai trebuie sa vada asa ceva niciodata. Acum, dupa ce am vazut imaginile alea de pe site-ul postat de tine, il inteleg.
Isabela
fericita 31+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
cata_myky spune:
vraji-desi nu am experienta ,frica imi este si mie,eu cred ca la tine este asa o teama de cezariana datorita prime.tu spui ca parca nu te puteai trezi dar te-ai trezit repede.cred ca este in mintea ta si acum se accentueaza pe masura ce timpul trece.fii optimista si gindeste-te ca o sa fie mult mai simplu decit prima data.imi pare rau sa aud ca ai asa o sarcina cu probleme.dar sa sti ca DD e cu noi si nu ne lasa tocmai acum cind suntem pe ultima suta de metrii.nu te mai gindii la efecte negative.
ginduri negre am si eu si cred ca orice gravi,dar e ceva normal in sarcina.hai fruntea sus ca o sa fie bine.ai ajuns pina aici deci inseamna ca BB tau e bine si totul va decurge foarte bine pina la sfirsit.tu nu ai vazut ca nu are voie nimeni sa nasca in sept?ei asa si cu tine,tu nu ai voie sa ai ginduri urite ca punem bataita pe tine .da?

34+
Man-Dat Christian
AMR 3 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community
mav spune:
Of, fetelor, n-am vrut sa va sperii. Am avut impresia ca v-a mai dat cineva (cumva Otilia?) link-ul cu poze si filme live despre www.birthdiaries.com/diary/" target="_blank">nastere (pt cine doreste sa vada).
Uite d-aia e mai bine sa nu stii din-nainte... Oricum ar fi, de orice fel, nasterea nu e usoara... Conteaza sa ai credinta in Dzeu, in tine, in bb (fiecare cum doreste), ca durerea TRECE si ce urmeaza, cand iti tii bebele la piept... merita acest efort!
Asa-i in viata... Uneori e musai sa pierzi ceva, ca sa castigi altceva mai de pret!
Uite d-aia n-o sa ma concentrez eu pe teama de durerile facerii (ah, si chiar STIU ce-s alea! ca am nascut vaginal, cu taietura si hemoroizi cat prunele), ci o sa ma gandesc ca totul este/va fi asa cum e natural sa fie (nu-s nici prima, nici ultima femeie in situatia asta). Pt mine, nasterea este doar calea de a-mi tine in brate si de a pipai (la propriu) dragostea!
As mai comenta, dar practic nu am timp.
35+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)