Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

pentru Amalia Magazinul Titan, Bd. Liviu Rebreanu nr. 6A L-v: 08.00-20.00; s: 08.00-15.00, d: 9 -14.

exista si pe net o firma care le livreaza acasa. da search pe google dupa b a b y c a r e r o . acolo gasesti si preturile si detalii despre produse. livrarea e gratuita in bucuresti.

Ma bucur ca te-am putut ajuta.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Zaira, bine ai venit, te-am admirat in poze...! Si tu esti o super Burtica!

Citat:
Poate vi se pare ciudat dar eu am stat si m-am gandit ca daca am si patut, si cosulet, si balansoar si carut si le folosesc pe toate pai bb cand mai sta la mine in brate? Eu sunt dependenta de bb, cresc atat de repede incat nu prea ma voi indura sa-l las din brate decat cand vreau si eu sa dorm sau merg la baie. Asa ca nici nu mai iau in calcul un balansoar sau un cosulet, sunt frumoase ele dar degeaba daca eu consider in cazul meu ca nu le voi utiliza decat foarte putin.

Oti, asa e! Si eu cumparasem o gramada de accesorii din astea data trecuta, iar pitica mea tot in bratele mele a crescut !

Citat:
Trimis la: - 23/09/2008 : 22:53:50
--------------------------------------------------------------------------------

Ce parere aveti despre caruciorul acesta?

Madutza, ala e caruciorul pe care eu l-am cumparat acu' cinci ani de la Baby Expo, carut care a crapat dupa doar cateva luni, i-a cazut o roata si nu s-a mai putut face nimic, era rupta, pur si simplu. In rest, e frumos, usor, are cos imens su el...Plus ca se lasa complet pe spate si bebe poate dormi bine in el. Dar nu iarna, in nici un caz, pt. ca la spate, in dreptul capului, are o copertina foarte subtirica si mobila, e prinsa doar cu niste arici din loc in loc.

VonHolen, ai grija de tine ! Daca nu dor, sunt doar BH, nu te speria!

Citat:
Noi nu mai avem crent. Asta inseamna nu tu apa, nu tu caldura, apa calda, si in curand nu voi mai avea nici net ca o sa moara si UPC-ul.

BraveGirl, nasol, stiu cum e ca si mama are totul pe centrala. Cand se ia curentul, esti un om mort, mai ales daca e ger afara si ai si copil mic in casa!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 32+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele, am si eu o intrebare pt cine si-a facut bagajul de spital: V-ati luat camasi de noapte cu maneca scurta sau lunga? Si pt bebe ce luati? Body-uri cu ms sau ml, costumase intregi? Sunt in mare dilema...ca ma gandesc ca doar nu or tine bebe doar in body, nu?

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Nu stiu ce sa mai spun....l-am intrebat de greutate si mi-a spus ca nu se poate....m-ammirat pt ca si eu stiu ca se poate... sau a vrut sa scape mai repede de mine?? Nu mai inteleg.....

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Monicus eu fac 2D de cate ori ma duc la control, dar pe baza masuratorilor, estimeaza ecograful greutatea. N-am auzit sa nu se poata...Asa am facut si luni..

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Apropo cinema poate ajuta ca dupa aceste date sa pot estima greutatea..
Dr. nu a putut sa imi spuna greutatea, pt ca la ecografia 2D nu se poate preciza aceasta data.
Ma poate ajuta careva??

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 27+
AMR 13 saptamani

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 27+
AMR 13 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Stiti cumva unde se gasesc cercei pentru copii? In ce magazine?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Cu multa placere.
Daca resusesc sa ma mobilizez poate spre finalul saptamanii fac si un scan din cartile pe care le am. Oricum articolele postate puncteaza chiar mai bine decit info. din carti aspectele relevantre pe acest tip de nastere.

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

mirtha- multumesc pentru materialul despre cezariene. imi e de mare ajutor.

31+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Eliov esti draguta si incurajatoare ca de obicei; din pacate soacra mea e la lucru de dim pana seara, iar la mam..a si la ea casa e pedos ca sunt si ei in curatenie... ghinionul este ca astazi si sotul e la job pana la ora 19:00, dar maine va fi liber dupa 12:00 deci mizez pe el.
Doamne ajuta sa treaca cu bine ziua de azi!

31+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Diana, la noi nu numai ca avem centrala, dar avem put pt apa si pompe, asa ca ramanem si fara apa rece ...
Sa vezi anul trecut ce radeau vecinii de mine cand le ziceam ca eu strang lemne pt semineu, ca daca ramanem fara curent sa fac focul. Imi ziceau ca sutn paranoia, ca nu mai sunt iernile ca altadata, ca sigur ajung aia de la electrica in timp util. Si bineinteles ca am ramas asta iarna o noapte fara curent, si inzapeziti. Era ca in filmele de groaza...au venit sa ne dezapezeasca pe la 14-15 si pana seara, din cauza vantului, nu mai puteai iesi din cartier ca era zapada troienita.
Anul asta vrem sa fim pregatiti: ne luam generator si imi fac si super provizii de papa daca mai vin ninsorile.

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

BraveGirl, eu mi-am pus camasi subtiri, din bumbac, insa cu maneca lunga. Plus sosete, vreo patru perechi (flausate ). Plus halat gros, din bumbac. Chiar daca sunt 25 de grade in salon, exista sanse mari sa ai frisoane in timpul travaliului !

Pt. bebe am pus asa: trei body-uri cu maneca lunga, trei pantalonasi cu labute (bumbac subrire), doua costumase cu labute (mai groase putin, tot din bumbac), o vestuta crosetata, doua caciulite subrtiri, doua paturici din bumbac si una groasa, sintetica. Daca il imbrac cu body si pantalonasi cu labute, eventual ii mai pun si vestuta crosteata si caciulita. Atat. Data ii dau costumasul cu labuta, cel cu totul, ii mai pun un body gen maiou pe dedesubt, e bun pt ca sta lipit de piele si tine bine pampersul. Oricum, daca ii e frig, il poti inveli intr-o paturica de bumbacel, subtire. Dar nu cred ca o sa fie cazul. Scutece sa ai la tine cam 20 buc., in primele zile poti sa schimbi si cinci, sase pe zi. Ah, mai poti sa ai si manusi si o pereche de botosei!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 32+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fluturasha gasesti in toate bijuteriile intrebi si iti vor arata mai multe perechi, de unde iti poti alege...cel putin asa este aici la voi in gj
32+Dimitrie

Mergi la inceput