Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Amalia exact in aceast situatie sunt si eu.
Nu intentionez sa nasc prin ceza dar niciodata nu se stie ce poate interveni. Mi-as dori sapot naste vaginal dar nu de[inde de vointa mea acest aspect.
Si mai bine sa sti in mare la ce sa te astepti decit sa fi complet luata prin surprindere.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Mirtha super informatiile referitoare la cezariana! Sunt pe intelesul tuturor. N-am de gand sa nasc asa, dar le-am citit cu interes...nu stii niciodata ce-ti rezerva viata.. Somnic usor!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fluturasha esti o dulce! Iti multumesc mult de tot pentru asa o promptitudine!

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

pentru Amalia Magazinul Titan, Bd. Liviu Rebreanu nr. 6A L-v: 08.00-20.00; s: 08.00-15.00, d: 9 -14.

exista si pe net o firma care le livreaza acasa. da search pe google dupa b a b y c a r e r o . acolo gasesti si preturile si detalii despre produse. livrarea e gratuita in bucuresti.

Ma bucur ca te-am putut ajuta.

30+

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Nici o crema , nimic, nimic ?
Bah asta nu e bine ! O crema putea sa iti sugereze. Imposibil sa nu existe una care sa fie compatibila cu sarcina.
Las" ca intreb eu azi .

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

am fost la doc totul e ok...masaj atata tot..in rest cu durerea inainte...

32+Dimitrie

Mirtha 35 + Eva

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Cu multa placere. Eu lecitesc "impotriva vointei mele"- adica exclusiv cu titlu informativ.

Citat:
citat din mesajul lui Alecs2008

Mirtha - multumesc mult de tot pentru informatiile despre cezariana. Imi sunt extrem de utile.

Mirtha 35 + Eva

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Eu am totul gata, in afara de fiola aia de Celeston. Corina, nu te-am mai intrebat, mai vin amicii aia ai tai din Grecia? Ma ami bazez pe ei? Ma streseaza rau ideea ca nu am fiola aia, fir-ar sa fie !
In rest...kit-ul de celule Stem e pe dulap, bagajul e facut, hainutele lui bebe sunt toate spalate si calcate, inclusiv lenjeriile de patut si paturicile...asa ca de-acum stau cuminte si nu ma mai agit!

Mai, eu acum vad ca ai pus si numele bebelinei la semnatura ! Super, imi place mult!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 32+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Neatza fetele!!

A mai trecut si la noi o saptamana!!!!!

Lorena, ma bucur tare ca a fost alarma falsa!! Pai, cum asa, nu s-a stabilit deja ca va fi prima Cata Miky?!?!

Vonhelen, da-l incolo de gatit, trebuie si ei sa inteleaga ca esti intr-o situatie speciala. Ai grija de tine si de bebe, e cel mai important. Apartamentul poate sa mai astepte!

In legatura cu listuta de cezariana a Mirthei, poate ar trebui sa adaug si eu ceva ce stiu de la o asistenta mai in varsta. Dupa operatie exista riscul de ocluzie intestinala, situatie in care nici lichide nu ai voie sa consumi. Nu e prea dragut ce zic, dar mie asistenta mi-a zis ca semnul ca esti OK din acest punct de vedere este sa ai primul "vant", cat de mic, este semn ca traseul intestinal e liber... dupa care ai verde la alimentatie conform graficului.

Fetele programate la cezariana, nu trebuie sa va speriati, eu am 3 operatii la activ (2 cezariene si o extrauterarina) si m-am recuperat f repede dupa, am avut probleme doar cu durerile de cap. Masajul uterului este intr-adevar cumplit, dar va puteti resemna cu ideea ca nu dureaza mult. Dupa ce pleci pe salon si iti iei puiutul in primire vei uita de toate durerile.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
31+
AMR cel mult 9 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

Mirtha ba da mi-a recomandat insa de astea cam incopatibile cu sarcina si decat sa risc lipsa...rabda inima si taci....oricum am vazut ca daca stau cuminte si nu exagerez cu statul in picioare si mersul e ok sau aproximativ ok
32+Dimitrie

Mergi la inceput

Si mie imi este ffrica de mor de nasterea vaginala !!!!
Dar faptul ca o percep ca fiind cea mai buna pentru bebe - il pregateste practic pe mai multe planuri - , pentru procesul de lactatie si pentru refacerea organismului femeii ma stimuleaza sa imi doresc in continuare nasterea vaginala.
Orice s-ar spune cezariana ramine o interventie chirugicala cu toate consecintele negative care decurg de aici.
Pe de alta parte trebuie sa recunosc ca ambele tipuri de nastere au avantaje si dezavantaje. Nici una nu este perfecta si nu prezinta siguranta suta la suta.
Optiunea ramine una profund personala - acolo unde nu se impune ca act medical- Edit.

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Mirtha multumim de informatiile despre cezariana ,... acum aproape ca-mi doresc sa nasc normal ...oricum imi va fi frica in ambele variante ...si modul foarte clar in care este descrisa ..deja am si inceput sa simt cum baga sonda , pun perfuzia si taieee .
OFF cine are bici ? ca am nevoie sa-mi revin , de obicei nu sunt asa plangacioasa dar citind toate astea a fost prea mult .

Criss 31+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mirtha 35 + Eva

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Diana, stai linistita ca mi-au promis ca vin cu fiolele. Si daca e ceva, ai una la mine. Eu sper sa nu fie nevoie ...asa ca nici nu te mai gandi la ele.
Eu sunt suparata ca, comanda mea de la LR din 6 august inca nu a venit

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Multumesc elilov3. Am intrebat intr-o gramada de magazine si nu aveau. De asta intreb poate stie cineva sigur in ce msgazine se gasesc.

30+

Mergi la inceput