Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Noi nu mai avem crent. Asta inseamna nu tu apa, nu tu caldura, apa calda, si in curand nu voi mai avea nici net ca o sa moara si UPC-ul.

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Vrabiuta, si eu vreau articolul acela, pls, cand ai timp...da si tu un copy/paste aici !

BraveGirl, felicitari pt. scjimbarea prefixului ! cred ca e singurul moment cand o femeie se bucura pt. asta , si mai ales cand schimbi 2 cu 3 !

Mirtha, misto materialele despre ceza, da' mie tot nu mi-e frica asa cum imi e de nasterea naturala! Dar na, nu va luati dupa mine pt. ca eu sunt mai sensibila si am pragul durerii foarte scazut!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 32+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Lorena,ma bucur ca esti bine!Ai grija de tine si de bebe!Sanatate multa!
Noi astazi mergem la control...de-abia astept sa vad cat are bebelina mea...
Am inceput sa mai cumparam si noi din lucrusoare...dar mai sunt de luat..
Va urez o zi minunata!
Si ca sa mai :
- Domnule doctor, am venit sa ma ajutati si pe mine. Am incercat tot felul de medicamente dar tot n-am ramas gravida!
- Stati, s-o luam metodic! Poate e o chestiune de ereditate. Mama dumneavoastra a avut copii?

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Citat:
crema garmastan pentru sani si ar fi buna si o sticluta de glicerina boraxata, daca are bebe gurita incarcata, sa-l stergi-n gurita si sa-ti dai si tu pe sani

Amalia, nu se mai recomanda glicerina boraxata, cica e toxica, acum dr. recomanda glicerina cu stamicin in caz de afte. Numai ca se prepara doar in farmaciile care au si farmacist si nu ti-o dau pe loc. Plus ca astea preparate in farmacii nu se tin mai mult de o luna in casa pt. ca expira.

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 32+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Amalia,Madutza m-am gandit si eu sa comand cate o pizza de fiecare. noroc ca sunt numai doi! dar faza este ca sunt asa de hranaci oamenii..pana acum le-am dat cate doua feluri..acum sigur o sa strambe din nas daca le dau pizza...plus ca sunt din aia cam de varsta a 2a ei vor ciorba si felul doi cu carne; deocamdata le-am facut o cafea...sa vad cum ma simt mai tarziu...si daca mai sunt contractii am sa comand pizza. nu ma mai obosesc !
nici macar nu pot sta intins..stau asa in semisezut, intre perne, ca tot mai vin sa ma intrebe de una , alta si mi-e cam jena sa stau lata in pat!

Monicus dr. mea are 2D si in functie de dimensiunile masurate ecograful ii calculeaza greutatea. la fel este si la dr. la care am facut morfofetala de trim2. nu trebuie 3 D pentru calculul greutatii...

31+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Spiridusul, si eu iau Gynipral, cate o jumatate la 12h si ma simt ok...desi in prima jumatate de ora am si eu ameteli si stari de rau. Poate ar fi bine sa incepi cu o jumatate sa se obisnuiasca organismul cu el.

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 32+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Diana ai dreptate, aia cu stamicin e mai buna. Dar ai fi surprinsa sa aflii ca nu mai departe de luna trecuta i-a fost recomandata cea boraxata nasei lui David pentru fetita ei de o luna.....asa ca in continuare ramane fiecare doctor cu metodele si idei lui....spre disperarea noastra care nu mai stim ce e bine si ce nu...

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
loren@ Doamne ajuta ca esti bine si a fost doar o alarma falsa
otilia eu am semnat inate de cezariana ..si o semnez arasi si acuma am niste emotii...cat despre masat te maseaza de iti vine sa te urci pe pereti..ma disperaucand veneau la vizita si dai cu mainile pe operatia ea...ihh....eu am avut o senzatie de lipsa de aer nu puteam sa respir si gatul vai imi venea sa tusesc la greu datorita faptului ca fusesem intubata..crunt..acuma stiu o sa imi iau bomboane mentolate sa mai diminuez efectul....
diana tu ce mai faci a plecat raceala de la tine?
miky-ea da eereditar....
monicus felicitari de vestile bune de la echo ..cat priveste greutatea la 29 de saptamani are greutatea asta...
In aceasta saptamana, bebelusul are o greutate de aproximativ 1100 grame si o lungime in jur de 36,5 centimetri.
bravegirl felicitari de schimbarea prefixului..la mai mare
32+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Monicus eu fac 2D de cate ori ma duc la control, dar pe baza masuratorilor, estimeaza ecograful greutatea. N-am auzit sa nu se poata...Asa am facut si luni..

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Apropo cinema poate ajuta ca dupa aceste date sa pot estima greutatea..
Dr. nu a putut sa imi spuna greutatea, pt ca la ecografia 2D nu se poate preciza aceasta data.
Ma poate ajuta careva??

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 27+
AMR 13 saptamani

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

vonhelen ma bucur ca au cedat contractile..uff strsul cu apartamentul in lucru...ai grija mami de tine intra intr-o camera si stai si tu nitel linistita...nu are nimeni cine sa te ajute..mama ta , soacra, oricine...zau nu esti de stat pe langa muncitori
te pupk si te imbratisez...si daca nu esti cuminte te biciuim
32+Dimitrie

Mergi la inceput