Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Madutza fac tot posibilul sa ma odihnesc macar acum dimineata! problema este ca trebuie sa le pregatesc masa de pranz, si tocmai azi mi s-a terminat mancarea gatita !
dar am sa fac ceva usor: cartofi prajiti cu ochiuri,telemea si pastrama si cabanosi+ salata asortata; am scos si vinete de la congelator sa le fac o salata. asta este , daca nu o sa fie multumiti nu mai pot eu! bine ca m-am aprovizionat si cu cartofi din aia congelati gata taiati, numai cat trebuie sa-i arunc in tigaie !

Loren abia acum am citit din urma despre patania ta de ieri! ma bucur ca esti bine!!! si eu am avut o istorie asemanatoare cu pierdere de lichid dar fara alte simptome. s-a dovedit totusi ca era doar o secretie abundenta, transparenta si fara miros. colul era inchis !

va doresc o zi buna fetelor! eu astazi sar peste cafea si o sa beau ca de obicei doar lapte cu nesquik; in ultimul timp ma cam nesimtisem si serveam catete jumatate de cafea cu lapte aproape in fiecare dim.
va pup pe toate!

31+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Mirtha multumesc ca te-ai gandit si la cele nestiutoare ca mine. Chiar nu stiam mare lucru despre nasterea prin cezariana.Eu sper totusi sa nasc normal !

Madutza nu stiu daca ai rezolvat cu caminul dar aud mereu o reclama la radio Prahova, Gradinitza Piscotzel! Daca vrei sunt mai atenta sa notez adresa si un nr.de tel.

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neata burtici! Ceai cu lamaie sau ? Va ofer exact ce doriti, plus cornuri callldeeeee...

Cine intreba de carucioare Geoby..exista in mag. Titan la parter un stand cu lucruri de copii, inclusiv carucioare si patuturi. Au un catalog cu toate produsele Geoby si aduc la comanda orice.

O zi frumoasa tuturor!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Iulia, o cu mult lapte si zahar ca eu am voie . Mersic!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Von Halen, mai bine le comanzi cate o pizza si le spui ca azi au parte de o surpriza din partea casei . Asa scapi de treaba si ei au impresia ca le faci un favor....

Zairra, multumesc! Nu am mai gasit gradinita. Aceea e in Ploiesti? Trimite-mi datele pe PM, daca mai auzi. Saru'mana!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 30+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Leeloo ma bucur mult sa aud ca e totul bine! M-am culcat cu un stres aseara Ai grija de tine, multa sanatate!
VonHelen ai grija cu agitatia astazi..lasa-i pe oameni sa-si vada de treaba si tu stai cuminte intinsa! Pai la ce insiri tu acoolo le faci un adevarat ospat si-ti mai ia si timp de stat in picioare! Lasa ca trebuie sa inteleaga oamenii... Multa sanatate!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am schimbat prefixul!!!!!

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Am fost la dr ieri.. dar nu am mai intrat pe net sa va spun ce am facut la dr....
Eram obosita si nu mai eram in stare sa deschid calculatorul....
La dr a fost bine... chiar va pot spune ca fetita naostra este aseazata cu capsorul jos si cu piciorusele in in sus spre partea dreapata si da intr-o veselie. Ecografic avem 29 saptamani, cronologic avem 27.2 saptamani, acum mi s-a spus un alt DPN 14.12... dar verbal doctorul mi-a spus ca va fi dupa 20 decembrie..
F - 54.2 mm
BCF ritmice
Colul este bine
Si sunt sanse mari sa nasc natural,,,chiar daca am miopie.

Apropo cinema poate ajuta ca dupa aceste date sa pot estima greutatea..
Dr. nu a putut sa imi spuna greutatea, pt ca la ecografia 2D nu se poate preciza aceasta data.
Ma poate ajuta careva??

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 27+
AMR 13 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fluturasha eu intrebasem de carucioarele Geoby. Iti multumesc mult pentru raspuns! Ai idee care este programul magazinului in mare?...ca stau tocmai in partea cealalta a Bucurestiului...

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Neata burtici! Ceai cu lamaie sau ? Va ofer exact ce doriti, plus cornuri callldeeeee...

Cine intreba de carucioare Geoby..exista in mag. Titan la parter un stand cu lucruri de copii, inclusiv carucioare si patuturi. Au un catalog cu toate produsele Geoby si aduc la comanda orice.

O zi frumoasa tuturor!

30+

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Neata, fetele!

Lorena, vad ca le-ai dat ceva emotii Burticilor ieri, bine ca s-a rezolvat si ca a fost doar o alarma falsa!

Mirtha, Mav, haideti mai, sunteti fete mari , ce naiba! Doar n-o sa ne certam pe-aici iar tocmai acum, cand am trecut prin atatea impreuna!

Citat:
Am vazut acum la stiri...un bebe de 10 luni a murit de meningita dupa ce a fost consultat de 5 medici la 3 spitale si nimeni nu si-a dat seama ce are...
Se pare ca exista un vaccin dar se plateste...intru sa vad cum se numeste....

Ramo, exista in vaccinul Infanrix Hexa (parca) o valenta pt. Haemophilus Influenza tip B (asta e cel mai agresiv in caz de meningita, insa...din pacate, boala mai poate fi produsa si de alte bacterii/virusri). Eu nu i-am facut fetitei mele schema de vaccinare obligatorie, cea gratuita, ci am ales sa-i fac toate vaccinurile contra cost pt. ca cea oferita de stat nu acopera toate bolile grave. De ex, eu i-am facut anul asta, la 4 ani, si Havrix, un vaccin care protejeaza impotriva Hepatitei A! Mav, ti-l recomand si tie, daca nu l-ati facut, costa un milion si ceva si nu are efecte secundare, nu contine virusuri vii. Mai ales ca Sebi e la gradi...mie mi l-a recomandat pediatra fetitei, dna dr. Marcu, de la Medlife. La fel mi-a sugerat ca ar fi bine sa-l vaccinez pe bebe impotriva Rotavirusului, ca sa-l protejez de enterocolitele produse de acest virus extrem de agresiv.

Revin, ma duc sa mai citesc!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 32+

Asa creste bebe

Mergi la inceput