MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (36)
Raspunsuri - Pagina 5
katiapam spune:
Citat: |
Si eu.de 2 ani locuiesc in Bergamo.am un bebe de 6 luni felicitari la toate romancele de aici din italy.va pup |
Nelia
Bine ai venit in
sa-ti traiasca bebitoiul
imipare rau de experienta ta,
eu am nascut aici si sint f multumita de tratament cu tot cu epidurala
ticker
deGiulia (20/06/07)
katiapam spune:
citat din mesajul lui Raluk31 Ma gandesc la urmatorul,dar nu asa repede,peste vreo 2-3 ani. Si la Sibiu pt ca planuim sa revenim in tara. |
Raluca-chiar vroiam sa te intreb de intoarcerea in tara cind ziceai ca nu vrei sa mai apuci caldurile pe aici,deci v-ati decis? la anul plecati?
ticker
deGiulia (20/06/07)
mamii spune:
ciao bne ai venit neliacris!
georgy nu iti face griji sunt doar temeri de graviduta si eu eram panicata cand eram gravida..orice rahat era euma panicam.Ce o sa fac etc..
katia puip giulia cumintica
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
katiapam spune:
citat din mesajul lui Berarpiri katiapam am vorbit pentru meniu acuma seara.Avem: antipasti:cozze al vapore; primo:spagetti alla tarantina(con vongole e cozze); secondo:frittura di totani e gamberi con insalata.Apoi tortul...mie mi se pare destul,au zis ca portiile vor fi mari..nu cred ca nu se va satura lumea.Tu ce zici? |
Berarpiri
Super meniul
sigur ajunge
distractie placuta!
nici nu-ti vine sa crezi ca face anul,vero?
ticker
deGiulia (20/06/07)
katiapam spune:
citat din mesajul lui Roxali E gata + ...am ptr toate fetele mai noi si mai vechi... fug la scarbici...am o zi ffffffffplina...servici ,cumparaturi,preot(ptr comunione pregatiri)... o zi buna fetelor |
RoxaliMultam de cafea
o zi buna si tie si spor la treburi
ticker
deGiulia (20/06/07)
katiapam spune:
citat din mesajul lui georgyiuly Vroiam sa va intreb daca stiti cumva daca cetificatul de nastere al copilului se face acum si aici( cel romanesc) ca eu parca asa am citit si mai ales in cat timp iese...stiu ca in tara birocratia e mare si timpii de astepare sunt foarte lungi.Multumesc!!! |
Giorgy-te inteleg ca ai mii de ginduri
incearca s ate linistesti
noi toate sintem singure pe aici cu sotul si bebici dar ne-am descurcat de minune
o sa-ti vina de la sine,instinctul matern e mare,ai sa simti dupa ce nasti
aici iti pun informatii despre certificatul de nastere romanesc
Via del Serafico 69/75
00142 ROMA
Si riceve per appuntamento
Tel. 06 51531155
Fax 06 51531151
E-mail: consulara@roembit.org
Web: http://roma.mae.ro/
Documente necesare pentru transcrierea certificatului de nastere:
certificatul (extrasul) de nastere italian pentru uz extern (modelul plurilingv), cu parintii, apostilat de prefectura locala, în original si copie;
declaratia pe proprie raspundere privind inexistenta altei transcrieri în România (formularul se primeste la misiunea diplomatica)
copia pasapoartelor parintilor copilului;
copia certificatului de casatorie ( daca este cazul ) copia certificatelor de nastere ale parintilor copilului; daca tatal copilului este cetatean italian, se va prezenta extrasul sau de nastere cu parintii.
copia a permisului de sedere în Italia sau cel putin unuia din parinti (când ambii sunt cetateni români);
copia buletinului/cartii de identitate din România;
taxa consulara e de 130 euro
certificatul de nastere se elibereaza in circa 5 – 10 zile lucratoare de la data depunerii actelor.
in loc permisul de sedere acum trebuie certificato di rezidenta de la comune unde esti rezident
ticker
deGiulia (20/06/07)
Raluk31 spune:
Katia,noi speram la inceputul anului viitor,dar nu e nimic sigur.
Georgiana,cred ca fiecare din noi sau fiecare femeie aflata departe de casa (de familia ei care sa o ajute) a trecut prin temerile astea. Dar nevoia te invata. Eu zic ca e mai bine sa devii mama (spiritual vorbind) departe de orice influenta. Sa faci cum decizi tu ca este mai bine. Sa-ti cunosti copilul in tihna fara sa traga toate rubedeniile de el. Familia voastra o sa capete o noua dimensiune, totul se va schimba si,cel putin la inceput,e bine sa fiti singuri pana puneti bazele relatiei in 3
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
neliaCris spune:
frumos raspuns.dar cum ai reusit?eu de cand am nascut sunt tot in draci...seara nu e bine ca sunt obosita si inebunita de "uaaa"bla"papa"!.chiar cred ca noi defapt nu avem nici o relati in trei.poate nu o mai avem nici pe cea in 2.sau poate nici nu am avuto...in fine eu am trecut prin multe lucruri naspa cu familia sotului meu la care el ca sa aplatizeze totul imi spunea mereu sa tac atitudine care m-a facut sa nu mai vad in el omul pe care sa te pti bizui in viata desi acum chiar incearca.anul asta am implinit 1 an de casnicie dar parca e totul e plictisito si nu ma mai atrage nimi la cuvantul casnicie ci doar la cel de familie...
PACAT:soacra ne-a citit in carti ca mai mult de 2 ani nu o sa o ducem.poate asa sa vie?sau mai bine sa mergem la un preot sa ne spovedeasca...
mamii spune:
brarpiri super ..sper sa iasa asa cum iti doresti!
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
bionda spune:
NeliacrisDaca o sa gndesti negativ si o sa te incapatanezi sa crezi ca relatia voastra nu are viitor cred si eu ca va veti desparti.Sa stii ca si mie m-i se intampla sa am perioade mai depresive cd zic ca mai bn nu ma maritam si continuam facultatea, ca duc o viata plictisitoare ,ca el nu mai e cea fost,ca in loc sa duc o viata mai activa pur si simplu sa ma bucur de anii tineretii eu stau ca proasta in casa facand acelasi lucru curat si mancare dar dupa aia vin zile cd zic ca am facut cea mai buna alegere si ca am cel mai minunat sot.
evl p