MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (36)
Raspunsuri - Pagina 19

katiapam spune:
scz ca nu bate toate literele si nu ma intorc sa corectez.....
ticker
de
Giulia (20/06/07)

katiapam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bionda CE MUZICA ASCULTATI? SA INCERC SA VA DAU O DEDICATIESI SPER CA VOI REUSI.VA PLACE ENRIQUE IGLESIAS? evl p |
Bionda-multumim de dedicatie,e faina piesa
vezi cind scri mesajul deasupra caracterelor unde ai chenarul ai optiunea video si dai clic pe youtube daca de acolo ei filmatul si intre finestrinele ce-ti apar cu youtube pui linkul si in fata lor pui [ br ] fara pauza

mamii spune:
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

micio spune:
Ahaaa, Mamii ai plecat la Romanica pe nv! Sedere placuta!
Katia, multumesc de urari! Nu am magazin romanesc in zona, era unul la Pesaro dar s-a inchis la inceputul anului, nu stiu sa se fi deschis altul...
Nelia, da o cautare pe net si gasesti despre zodii cate vrei! Eu am gasit interesant www.e-mariage.ro/horoscop/categorie.php?cat_id=10" target="_blank">horoscopul copiilor vezi in dreapta caa scrie despre fiecare zodie in parte
Eduard-19.01.'06

Raluk31 spune:
Georgiana si Bionda,ma bucur sa va cunosc!
Bionda,si Enrique,dar eu sunt de moda veche,il prefer pe taica-sau
Katia,am vazut-o si pe Giulia! Mare fata are mama Iar pozele acelea sunt chiar de revista..
Nelia,fara subintelesuri,daca stiam ca o iei asa,o lasam moarta. Pot sa postez pt fiecare zodie in parte,l-am primit si eu la randul meu.Si chiar m-a amuzat..
Oana,cate zile ai la dispozitie sa te pregatesti? Parca si eu as fi pt mancare romaneasca,ca aia si daca nu iese cum ar trebui,cei invitati n-au termen de comparatie
Mamii,toate bune si frumoase?
Andreea,tu stai chiar in Pisa?Ce e mai important de vazut in afara de turn?Mi-a casunat pe directia aia,dar inca nu am decis nimic.
O seara linistita,gagici
Raluca de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais

bionda spune:
Seara buna!Ralukatrmite-mi ceva de zodia taur daca ai!Ma amuzat ce am citit despre lei si intr-adevar din cate stiu eu leii chiar sunt mandrii si ambitiosi si de cele mai multe ori in mod constructiv.
katiaai o fetita frumusica foc!Imi plac cel mai mult ochii ei ,cu care ,peste ani ,o sa faca ravagii!
O seara placuta va doresc si somn usor!
evl p

neliaCris spune:
dar cum am luat-o?nicicum!nu m-am supi stai linistita.doar din atat?eu de la o vreme nu ma mai prea amuz de nimic,si nici nu mai inteleg glumele dar nici nu ma supar,sunt asa mai nepasatoare.poate am intrat intr-o stare de aia cu "luna in soare"sau "soarele in jupiter".am denoie si de ceva de bine...sa ma minta si pe mine cineva...ca sunt o femeie frumoasa(sau copila frum cum apreciati voi)sau ca fac mancare buna,sau ca sunt sotie model sau dragutza sau ca ....si asta nu ca vreau laude dar ma cam plictisesc de "ce e de mancare ca mie foamede mor!""asa vii imbracata?",sau "casa e cu susu-n jos", "ce faci toata ziua?" si nu in ultimul rand "am sa desfintez internetul asta ca numai prostii ai in cap"!
unde e facta aia pe care am mintito acum 2 sapt ca "femeia are 9 vieti?"sa vina sa ma "minta" si pe mine acum pana ma"ridic" din cacat!scuze.rahat...in rest doar bune si la fel nimic nu s-a mai schimbat si poate ca ar cam trebui ca incep sa ma plicti de viata iar si plec l-a romanica si eu la"mamica"sa imi spuna:
-Vezi,cand ti-am zis eu sa nu te mariti si sa faci copii asa tanara?
Si apoi eu injur,si imi trece ca doar sunt fraiera lumii(si eu care credeam ca sunt DOAMNA)
pupici
mamica de cristian

neliaCris spune:
apropo...mai sunt nervoasa si ca am inceput generalele acum 2 sapt...si nici acum nu am terminat,si ,am impresia ca nu sunt buna nici pe post de menajera.oare e o trasatura comuna a leilor sau doar a mamicilor de copii de 6 luni?cand va veni vremea sa am si eu un pic de timp,nu pt mine ca la cum arat mi-ar trebui si interventii etetice,ci sa apuc un lucru sa il incep si sa il si termin.de exemplu,spalat pe jos si maturat logic jum de bucatarie,apoi se trezeste cris sa ii fac de mancare,las totul asa si eui care de abea am terminat vasele de spalat acum am iar jum de chiuveta si inca jum de bucatarie .apoi plange ce vrea pe afara apoi eu caut ceva frumos de imbracat la bebe.la mine nu mai am timp ca planga cu lacrimi de crocodil,si plec.dupa 1 ora vin acasa si cand intru pe usa si vad ca acum pe langa alea mai am si jum de dulap de haine de aranjat si tre sa fac mancare ca vine sotul ,inebunesc,si..apoi,....vine sotul de la munca si exclama.......CE E IN CASA ASTA,BALAMUK?PAI ziceti voi fetele nu am inebunit eu?
mamica de cristian

georgyiuly spune:
Buna fetele!
Neliacris: stii cum e cu vorba cu "toate bubele rele....", cred ca asa ti se intampla tie.Imi pare rau ca tre sa treci chiar prin numai neplaceri....trebuie sa ai rabdare desi nu e usor cand nu ai suportul sotului.Ti-am citit si postarile de la "scoacra...reloaded"..chiar ca toate ti se intampla tie!Nu e usor sa te descurci numai tu cu toate, dar reusesti tu pana la urma sa treci de toate.Lasa casa si curatenia ca nu tre sa fie luna...ocupate de tine, de copil dar si de sotul tau, lasa pprobleme la o parte ca se vor rezolva ele usor, usor si incearca sa te bucuri de viata de familie.Sunt lucruri care nu se mai intorc....nu mai baga in seama toate alea...( imi inchipui ce caracter ai pt ca prietena mea e leu,,,iar mult timp cat timp i-am fost alaturi m-a considerat lucrul care o linistea cel mai mult).
Esti o mamica si sotie tanara...dar nu uita ca tre sa te mai bucuri si de viata.Capul sus si gandeste intotdeauna pozitiv.
Si nu astepta niciodata aprecierile celor dragi, nu vor veni!Al meu niciodata nu face complimente ( desi suntem impreuna de 9 ani si stiu ca sunt cel mai de pret lucru care il are, nu-i sta in caracter) dar nici eu nu astept.Stiu ca apreciaza tot ce fac desi nu zice.
Inca ceva( ca sa fiu cicalitoare pana la capat): lasa soacra, cumnatul...pisicul , bunicul, etc....nu va certati pe asemenea motive ca nu-si au rostul, va consumati energiile degeaba!Din pacate lumea e facuta din persoane si persoane, altele bune, altele mai putin bune, altele cu educatie, altele fara...unele stiu sa faca doar ce au vazut la altii...Nu intotdeauna sunt de vina ele, poate e vina doar viata...ca atat le-a invatat!!!
Gata ca am scris prea mult!!!
georgiana