MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

merci mult georgy!ehe am avut postari si la "sotul meu".poate pe aia nu ai citit-o?oricum nu stiu de ce tot vin ,trec,si iar vin...as vrea sa fiu mereu cu capul pe umeri ca atunci cand sunt nervoasa.atunci gandesc bine,ii explic sotului tot,el se face ca intelege iar eu imi promit sa nu mai cad in plasa lui si iar ma "cumintesc"si el iar mi-o face...mi-a interzis sa mai intru pe net.am o noua prietena cu care intru pe mess si cand vede ii vine sa ma omoare.ieri mi-a zis ca dcat toata ziua pe internet(asa crede el dar mancarea,curatul,calcatul,si copil,si alea alea nu le vede)sa vorbesc cu TOANTE mai bine sa imi fac bagajele si sa plec.e.acum mai filosofati ca aveti material...adica el renunta la tot din cauza ca eu "ce stii ce vb si cu cine pe net"si sunt asa vai de capul meu incat el tre sa imi interzica 1 lucru...cateodata chiar ma satur dar nici de plecat nu plec...1 la mana nu am bani,2 la mana la mama nu ma intorc si trei la mana sunt cam legata de maini si de picioare...stiti voi cum e cu o femeie care se intoarce acasa la mama....ce ii spune familia...?e. pe acolo...si a inceput sa imi placa viata in italia,oamenii nu au atatea...cum sa le zic...sunt mai degajati,mai libertini,nu au atatea griji iar pt ei banii nu inseamna totul.de 2 ani sotul imi promite ca ma duce l-a restaurant.ei se duc in fiecare week.si multe altele,au o open mind daca se scrie asa...sunt deschisi la de toate se intrunesc famili unele cu celalate si stau la povesti(si aici as mai avea vreo serie de INTERZIS)SI ,E MAI FRUMOS AICI.Parerea mea.sotul meu nu stie sa zica despre italieni ca sunt"broscari"si ca abea asteapta sa plece de aici in tara.ca acolo e mai bine ca auzi propri ta limba....ce nationalist...

mamica de cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neliacris: imi pare sincer rau pt toate situatiile prin care treci.Altceva nu stiu ce sa-ti spun.Ai grija de tine s de copilul tau!

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna!

Bionda uite despre taur www.e-mariage.ro/horoscop/categorie.php?cat_id=23" target="_blank">aici. Si pe mine m-a amuzat horoscopul asta, am citit pe la zodiile amicilor si ce am mai ras, ca unele se potriveau asa bine (ca sa nu mai zis de zodia mea)

Nelia, imi pare rau ca nu esti intr-o dispozitie prea buna. I-ati o clipa de liniste, respira un aer proaspat la ferestra, un pix si o hartie si incepi organizarea, fa un program in functie de programul lui bebe. Iti dau si eu cateva "sfaturi" , poate gasesti ceva interesant sa te ajunte: poti face supica si, imediat dupa ce se raceste, o bagi in caserole mici la congelator sa ai pe mai multe zile, de nu ai cumpara o "matura electrica" (ii fac astia reclama la tv) si poti face curat pe jos si cand e bebe trez, ca nu ridica praful si nu face mare galagie...ii pui niste cantecele, tu te plimbi cu matura, mai canti, mai razi putin la el...Al meu urmarea neclintit filmuletele Baby Einstein, radea mult la maimutoii aia, erau "prietenii lui", descarca de pe net poate il prinde si pe bebe tau...

Raluca ati plecat la plimbarit? pe unde?

Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Nelia, sper sa gasiti impreuna solutiile sa fiti o familie fericita asa cum are nevoie copilul vostru!

Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

raluca aici in Pisa edoar turnul.La 80 de kum este gradina zoo ,la Pistoia...il intreb pe sotior,si daca mai e ceva iti spun.Aaaa...am inteles ca portul de la Livorno iar e de vizitat(nu e departe tare de Pisa).Anais mananca bine acum?Cat sta mama ta la voi?

LA MULTI ANI!!! si la cat mai multe lunite Delia si David.

Oare Daraban cum de nu a mai intrat demult pe net?

nelia si eu eram asa in perioada cand avea Ambra 6 luni.Doar ca sotiorul meu nu se comporta asa.O sa vezi ca dupa ce mai creste putin Cris, se vor schimba multe.Acum tre' sa stai langa el,dar dupa ce isi da drumul,vei avea si tu putin timp sa te relaxezi.

Gravidutelor ce mai ,,zic" bb-ii vostri?Sarcina usoar in continuare!

Ieri am fost intr-o plimbare la mare.Sulfletelul meu tare ganditoare era.A umblat pentru prima data afara,fara sa o tin de manuta.Mi-a facut si ciao,ciao.Suntem tare mandrii de ea!

Sa aveti o duminica placuta!

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ciao fetelor!

Joi si vineri n-am lucrat asa ca mi-am facut de cap cu pitica...prin parcuri,plimbarici etc...ceva la nivel de bebelus

Azi hop dupa ce s-a trezit mi se parea ca arde...ave 39...dupa tachipirina vad ca e ok...sa speram ca a fost un episod dintos

vazut poze cu Bionda,cu Ambraare mama fata mare

Katia si eu sant innebunita dupa mancarea italieneasca, mai ales din zona asta a toscanei

azi aveam o cina ...n-a mers...am trimis doar baietii...maine un botez ,macar la biserica sa ajung...dar totusi si la chef nu mi-ar displacea

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele
N-am mai fost nicaieri,de fapt nu asa departe,ca Anais nu s-a simtit prea grozav,semolino i-a crescut f tare aciditatea si am avut parte de simfoniiPana la urma,singura varianta pe care o am pt supa e crema di riso...

Andreea,mersi de infoMama mai sta 2 saptamani

Nelia,sustin ideea cu organizarea propusa de OanaAlte sfaturi de la mine: in loc de mancarica elaborata in cursul saptamanii,da-i cu "4 salti in padella"Curatenie in weekend impreuna cu sotul;ca sa aveti spor,unul pleaca cu Cris la plimbare,celalalt trece la smotru.Daca te simti f obosita,incearca sa dormi vreo juma de ora dupa-amiaza..Si 10 minute de stat cu ochii inchisi pe mine ma remonteaza.Cumpara un extra patut/tarc in alta camera, unde sa-l mai poti lasa pe Cris sa se joace. Schimba si el decorul,timp in care tu mai faci cate ceva.Iar ca sa te faci inteleasa de sot,lasa-l o sambata intreaga cu copilul,pe urma va avea alta perspectiva asupra timpului tau "liber"

Va doresc o seara linistita

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Oana-cele mai frumoase ginduri pt tine

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Oana]

evl p

Mergi la inceput