MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Raluca, trimite pe buni la plimbare cu fetita si restul prin casa le faci cum iti place . Bine ca ati rezolvat prob constipatiei, banuiesc ca nu-i mai da arsuri marul!

Nelia, cred ca esti mai linistita acum ca a inceput sa pape bebel, eu cel putin ma stresam rau cand nu papa!

Bionda, care ? Au mai toate mamicile de pe aici, care cu serviciul , care cu bebe mic, altele s-au plictisit ca nu era forumul ceea ce se asteptau...

Sa mai zic si eu de copil, ca sa nu moara subiectul de tot ! Astazi cand s-a trezit i-am spus sa mergeam la wc sa paca pipi, l-am asezat pe colacelul lui, dar n-a facut nimic, l-am dat jos dar a vrut "ancora pipi" si l-am asezat iar cu pantalonii pe el, l-am lasat pe wc si m-am dus sa pun de cafea, apoi l-am auzit " Oana, curge apa, curge apa"...facuse pipi, bineinteles in pantaloni dar stand pe wc ...Poate om scapa de scutece curand!

Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele! Eu am lasat forumul in pace vreo cateva zile ca nu mai apuc sa imi fac curatenie generala...vorba cuiva care scria aici ..pana la Craciun mai e!
Noi am fost sambata la nunta...a fost cam plictisitor ca nu cunosteam pe nimeni ( aparte mire si parintii mirelui....si pe ei nu-i mai vazusem de ani de zile).Ne-am si enervat vreo ora ca nu gaseam strada, era si inserat si ploua, nimeni pe strada sa ceri o informatie ...o aventura.Asa ca ne-am hotarat sa ne cumparam navigator..poate data viitoare nimerim mai bine!
In rest toate cat se poate de bine..azi am fost la doctor si i-am ascultat inima lui bebe, a zis ca totul e bine.Acum astept echo la sf.lunii sa-l vedem cum se agita.Oricum inca nu a miscat desi maine face 17 saptamani...eu astept cuminte sa-si faca prezenta!
Voua cand v-a miscat prima oara?
Bionda: apropo de intrebarea ta legata de la noi situatia e invers... daca ar fi dupa sotul meu cred ca ar fi aproape zilnic, nu are el nici un stres ca sunt insarcinata. In schimb eu nu prea reusesc sa ma relaxez... si trebuie munca de lamurire cu mine .
"Norocul"meu e ca acum si-a cumparat un X-box si e prins cu jocurile asa ca isi descarca off-ul acolo.Tind sa cred ca cat de cat s-a resemnat.Cateodata ma gandesc ca sunt o rea...dar ce sa fac???
V-am pupat!

17

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Vreau si eu sa pun poze cu noi ...dar nu stiu cum si eu cu calc./tehnologia sunt cam imbranata.!!!!

georgiana

Mergi la inceput

Georgiana, eu l-am simtit prin saptamana 16 pe bebe agitandu-se prin burta, e o senzatie super..te loveste un val de fericire cand il simti miscand (de la hormoni se trage cred), dar mi se parea si ciudat sa stiu ca-mi umbla prin interior o alta fiinta
Pt poze iti poti face cont pe unul din site-uri:
www.flickr.com
www.photobucket.com
sau vezi pe ce site-uri mai au fetele si le incarci acolo, poti sa le trimiti si pe mail-ul comun

Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Eu l_am simtit pe bebe tarziu cam pe la 20 de saptamani.Off...nu stiu ce sa mai fac au reinceput greturile si starile de lesinnu mai suport!!!!

evl p

Mergi la inceput

Bionda, poate ar fi bine sa vb cu dr pt starile de lesin, sa-ti recomande niste analize sa nu ai cumva lipsa de fier sau altceva. Greata si mai ales arsurile sunt de-ale sarcinii acum spre final, exista un siropel parca pt arsuri, vezi de spune dr sau intreba in farmacie. Hai ca mai poti, ce nu putem noi pt puiutii nostii

Va las gagici, tre sa merg dupa copil la gradi ca de nu ma suna eduacatorele

Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

hi
citesc si revin

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micio
Katia, este micuta Giulia pt vorbit si pupat , nu toti isi arata afectivitatea prin pupicuri! Sanatate, sa treca repede raceala.

Oana-eu cred ca e afectuoasa pt ca isi ia bebelasu il plimba cu caruciorul de jucarie plus ca il tine mereu la piept sau il lipeste de fata si cinta lelelelele
o dulceata

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Tot eu!!!
Katia: daca va fi fetita o va chema Daria Giulia iar daca va fi baiat cred ca Sebastian, inca nu m-am hotarat.Oricum taticul este innebunit dupa numele de Giulia.

georgiana

e un nume fff frumos
si Daria e des intilnit
p.s.-cind am nascut eu erau ffffff multe Giuliette in acea perioada dar si de atunci incoac am auzit des

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana7mi

ciao mamicutelor!

am trecut si eu sa va salut si sa vad ce va mai fac puisorii. Noi suntem binisor (un pic de raceala, tuse), insa mergem inainte. Eu sunt super ocupata cu munca iar acasa nu reusesc sa am timp si pt. mine.

Ale

Dana-bine i revenit si sanatate
si noi combate cu tusea fetei,inca mai are
si sint cam ocupata si eu dar mai dau cite o ochiata

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput