MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (36)
Raspunsuri - Pagina 13

katiapam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui neliaCris fete,eu cand ma trezesc pe la 7 nu e niciuna sa mai convorbim si noi...apropo un subiect super la in 1 sau 2 mergem mai departe.sa vedeti cum o femeie de 37 de ani ma face troaca de porci si imi spune ca ea la varsta mea (22 ani) facea scoala nu copii si ca eu trec prin viata ca gasca prin apa.i-a uitati si va mirati si voi.... la subiectul "sotul meu". luati subiectul de la inceput si vedeti pana unde duce... mamica de cristian |
Nelia-la ora aiane pregatim de iesit care pe unde

subiectul cu pricina.....s-a ambalat aia fara motiv,cred ca rea sa sa adune puncte cit de multe....cam scrie mult si aiurea si obositoare rau,eu nu-i citesc postarile....in general

katiapam spune:
citat din mesajul lui micio Heiii, unde umblati fetelor? Cred ca faceti zacusca si muraturi de nu mai dati pe aici ![]() Eduard-19.01.'06 |
Oana-in wek facem zacusca eu cu sotul,a zis ca ma ajuta,nu am mai pus niciodata in schimb ni s-a pus pata sa facem

katiapam spune:
citat din mesajul lui bionda Helooooooooo!!!!E cineva aici?!Haideti mai fetelor lasati treaba putin sa bem cate o ![]() Mamicilor ce va mai fac copilasii? Gravidutelor, nu dati nici voi semne de viata!In curand voi fi si eu o ![]() ![]() te apropii cu pasi repezi de marea intilnire o sa vezi ca nu vei mi ave timp de forumeala ![]() evl p |

katiapam spune:
Giorgy-eu am simtit bb la sf sapt 17 inc 18
va pup pe toate
Ralu-ce fain ca e mama cu tine
fug sa fac de cina
ticker
de
Giulia (20/06/07)

Roxali spune:
Raluk pai acum esti rasfatata...are buni 2 fetite
Micio mai insista la orele obisnuite.
Bionda arsurile au revenit .probabil la nunta ai mancat ceva prajit,piperat etc...ameteli poate ai tensiunea oscilanta...o cafeluta ceva dulce...nu te speria e ceva normal daca sant controlate.
Nici eu cu sexul nu statea prea bine...adica deloc in ultimle luni.
Nelia erai bine intentionata,dar fetele nu ti-au inteles tactica
Georgi pe primul l-am simtit mai tarziu 5 luni...pe mandra la nici 4 luni.
Cu pitica am inca probleme serioase de somn...se trezeste mai mereu...in rest ne bucuram de vremea buna si de cele 6 ore ale mele
Juniorul e bun la scoala,afara incerc sa-l ti-n cat mai mult ca are o energie in el...problema e cand intra in casa face tot feluri de jocuri dubioase cu sorsa si urla cam mult...nu reusesc sa nu il reped in fiecare seara...poate are si un pic de gelozie inmagazinata si sio exteriorizeaza cum poate
va pup
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Roxali spune:
Katia eu de cand e mama fac de fiecare data zacusca...anul trecut mi s-au stricat multe borcane,probabil din cauza ca nu le-am schimbat capacele.
Si dulceata, gem facem ,dar sincera sa fiu nu iese ca acasa,probabil fructele in special capsunele sant fara gust si culese cam de "verzi"
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Berarpiri spune:
Raluca ma bucur ca nu mai are probleme cu constipatia.Asa i-a trecut si la Ambra,cu fructele.Te invidiez ca e mama ta la tine.Deci si tu esti capricorn,ca si mine?Inseamna ca ma intelegi...eu acum am doi copii de cand e sotul in medical...ma ocup de amandoi,timp pentru mine nu mai am...
Georgiana eu am simtit-o pe Ambra pe la 3 luni jum.-4 luni,nu mai stiu exact.Dar nu e o regula,fiecare bb are felul lui de a fi.
Roxali suntem in aceeasi ,,oala".Si Ambra face la fel.De cand am venit din Rom.(1 luna jum.) cred ca am dormit 2 nopti bine,pentru ca umblase foarte mult si era f. obosita.Azi i-am facut vaccinul,si dupa ce am ajuns acasa a inceput sa-i curga nasul...iar ne asteapta nopti nedormite.Ii curat nasucul cu ser,poate o ajuta putin.
Noi suntem bine,Ambra e tot mai smechera pe zi ce trece.Mi-e cam mila de ea,ca ba virus,ba raceala...acum vaccinul...nu are umpic de liniste.Aaa,sa nu uit de dinti,ca si aia o chinuie...dar asa sunt copii.Cand ma gandesc ca va creste si nu o sa mai fie tot langa mine.......mai bine sa nu ma gandesc.
cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

neliaCris spune:
ciao,bionda
Cum mai merge?
sper sa treci peste toate,mai ai un pic!apropo,ai optat pt epidurala?nastere indusa?abea astept sa citesc postarea ta la "Nasterea unei stele".pupici la toate.
voi ce mai faceti?eu ma mai tot mir de fetele de la sub "sotul meu",si ma mir din ce in ce mai mult.vor sa deschida un subiect cu"ne nastem doamne sau devenim doamne"cica eu nu sunt doamna.dar la spital ma strigau doamna Haloiu!of!!! si eu care credea ca sunt doamna .tre sa mai cresc(sa ma mai marit odata si sa fack 5 copii,sau facultatea si sa devin jurist)in rest sunt tot mai supi cand aud ca puiutii vostrii au dinti si al meu nici pomeneala!!!dar in sensul bun al cuv.noi mai asteptam.eu nu l-am prea pus pe burtica si acum nu merge nici buselea,nici nu sta in 4 zampe.nici nu se ridica...of.a fost cam rasfatat!doar prin brate si plimbari!!!acum doar se invarte in patul meu (doar pe dreapta)si e tare mandru.in rest...aseara a adormit la ora 23 si 15.frumos nu?
pup
mamica de cristian

Raluk31 spune:
Buna dimi! Am visat-o pe Katia azi-noapte si mi-am zis ca tre sa intruEra un carnaval,iar noi eram pe strazi..iar ea mai avea o fetita,Sanziana
Oana,pai mai mult in privinta copilului decat a casei
Georgiana,eu am simtit-o pe Anais pe la 4 luni,dar nu eram sigura de prima oara..ca un fluturas in burtica
Andreea,da,e un ajutor mama,insa cu somnul sensibil al fetei,nu prea apucam sa facem mare lucru. Nu stiam ca esti Capricoarna
Pup toate fetele!
Raluca de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais

bionda spune:
Neata!Doar ce m-am trezit! Acum imi fac o cafeluta cu laptik dupa care merg sa fac piata ca nu mai am nimio in frigider.Aici au revenit zilele frumoase ce_i drep dimeata e frigut in schimb dupa amiaza e chiar bine.Din cauza greturilor si a lipsei de mancare am slabit 2 kg si ca de obicei am intrat in panica de fapt asta fac orice mi s-ar intampla ca rau ca mai putin rau,nu stiu dar sunt ceva de speriat sau o fi paranoia de gravida?!AA...si ca sa nu uit ieri am fost sa-mi iau cate ceva pt bagajul de spital adica sosetute,chilotei am vrut sa i-au si o pijama dar erau f scumpe mai astept putin poate mg sapt viitoare in Uchan sau carrefour siu gasesc mai iefin ca n-am chef sa dau 30 de eur pe o pijama.
Mamici va doresc plimbare placuta in caz ca iesiti!
Giorgi tu cum mai stai cu sarcina?
evl p