MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (36)
Raspunsuri - Pagina 14

katiapam spune:
hi
Raluca-da ce vise misto ai
oare te-ai gindit la mine?
la mine proiectul b 2 e departe tare si de e sa fi fata ori Giorgia ori Alessia
Sanziana per me fa schiffo.....oare cum de am putut sa-i pun asa nume in vis?
Roxali-am zis ca incerc sa vedem ce iasa,macar o data
Berarpiri-sanatate micutei,si a mea mai e inca ptin mucoasa si inca ii da sirop de tuse
in rest doarme bine dr tot se trezeste pt ciuccio
azi a dus-o tati la cresa si i-a uitat ciuccio acasa si a fost foarte cuminte si fara
Bionda-cind pui pozici?
eu zic sa mai astepti ca sigur gasesti mai ieftine
Nelia-nu pune la sufletce scriu unele demente,n-are rost
sti cum e gura lumiiiiii
trebuisti trecuta pe listuta sa vedem cine are timp
Oana-pui zacusca?
v-am pupat
ticker
de
Giulia (20/06/07)

micio spune:
Ciao!
Raluca, nu stiu cat e de zodie, dar cred ca orice mama daca vede copilul ingrijit de alta persoana i se pare ca ceva tot nu procedeaza cum trebuie, sau poate e si de zodie putin, al meu capricornas acum ca replica favorita are "faccio io", el trebuie singur sa puna apa, lapte in cana, nu ma lasa las-l ajut si stau resemnata cu laveta in mana ca mai mereu da pe langa.
Roxali, eu incerc sa-l pun sa faca pipi cand se trezeste din somn si coopereaza, ca mai are una favorita "io no voglio"...Au trecut bubitele la urechi Soniei?
Katia, nu fac zacusca, ca nu ma pricep...dar am intrebat pe aici sa vad cine face poate imi da si mie ca-mi place
Misto ca te ajuta sotul! Al meu a vb cu amicii de biciclit sa se intalnesca la unul din ei acasa la o cina, si cum le-a povestit ca avem camin, au zis ca vin la noi sa faca friptura,
trebuie sa fac un meniu si habar nu am ce, ca nu stiu ce prefera italienii, unul din tipi mai e si bucatar
....si la priceperea mea
Nelia, cat are Cristian? Fiecare copil cu timpii lui, pe care trebuie sa-i respectam, e ciudat cand vedem copii de aceeasi varsta ca fac ce al nostu nu poate inca, dar fiecre cu "aptitudinile" lui, al meu de exemplu a mers singurel pe la 10 luni, dar de vorbit greu tare, cand altii incepusera propozitii abia zicea tata...
Georgiana, n-ai reusit sa incarci pozele?
Eduard-19.01.'06

georgyiuly spune:
Buna fetele!
Eu azi m-am trezit tarziu...ca de obicei dar din pacate si cu o durere de gat mare...am deja vreo 2 saptamani de cand ma doare, am zis ca am dormit rau..dar nu mai trece si azi parca nu il mai pot rasuci deloc, parca sunt in gips.Asa ca nu am chef e nimic...sa vad ce improvizez la cina!
Bionda: sarcina mea merge bine, multumesc lui D-zeu ca pana acum am trecut ca "gasca prin balta".Singura mea problema sunt durerile de oase, care le aveam si inainte ( numai ca acum tre sa le suport fara sa intervin cu unguente)...am scolioza si acum vad ca ma doare si soldul drept.Dar supravietuiesc...suport durerile destul de usor.Cica ar trebui sa ma duc la ortoped .Mai vedem.Oricum sper sa am in continuare o sarcina usoara.
Micio: inca nu am incercat sa pun poze, am reusit sa pun 2 pe albumul meu de poze de pe DC.Eu am si cont pe HI5 si am acolo poze, cum fac sa le trec in mesaj???? Tre sa imi fac putin timp sa studiez problema...!
Gata, v-am pupat!Mai vorbim!17
georgiana

katiapam spune:
Nelia-lasa data a de nastere si a lui Cristian asa ne incumetam careva sa te treecm cu toate datele
ufi azi sint obo ma doare sapatele si mai tirziu trebuie sa ies
asa e cu piticii,fiecare e divers nu te poti lua dupa altii
de ex a mea nu a mers in 4 zampe aproae deloc cind inceca pica in nas si nu vroia,primii dintisori i-au iesit inainte sa faca 6 luni,e una gran chiacherona adica nu tace un pic atita ne explica in limba ei plus gesticuleaza,iar singura singura a mers la 13 luni jumate
acum merge singura cit casa si nu mai stau deloc in spatele ei
nu stiu cum va fi cind vorbeste,acum cu vocabularul e e f dulce imi vine s-o maninc toata zice mama,tata si cinta lelelee
Oana-cite persoane vin?
cam ce vrei sa faci? poate iti dam ceva idei
ticker
de
Giulia (20/06/07)

katiapam spune:
Giorgy-destul sa deschizi albumul tau de poze si sa pui linkul aici sau copy/paste cind scri mesajul
apoi te ajutam noi mai departe daca vrei
daca nu sti trimite-mi pe pm linkul albumului si ti-l pun eu
ticker
de
Giulia (20/06/07)

micio spune:
Katia, pai nu stiu ce sa gatesc... aici e problama, de la fac mancaruri romanesti nu stiu daca le plac, italienesti habar nu am, apoi cum sa-i servesc mancare italienesca unui bucatar italian Astept sugestii
Eduard-19.01.'06

katiapam spune:
Oana-sa vad cum sau cu ideile
aperitiv poti pune legume grilliate,zucchine,melanzane
si pe platou poti pune rosii deala seci in ulei
dupa ce le griliezi pui sare si cine vrea pune otet balsamic i ulei de masline,sint ffffff bune si mai poti pune mozzarele dealea mici
apoi primo faci pasta,ragł,ammatriceana,pomodorini si basilico
in general astea plac tuturor
daca nu faci carbonara,lasagna canneloni....
secondo ziceai ca faceti carne,mai poti face spezzatino vittelo cu mazare sa fie verdura,sau spanac sau bieta + carnea gratar cu salata verde,un buon vino,un caffč,un dolce ceva prajiturele
spune-mi daca iti place meniul,mai caut idei
ticker
de
Giulia (20/06/07)

katiapam spune:
p.s.daca cumva te intereseza ceva din ce am scris iti scriu reteta si cum sa faci
ticker
de
Giulia (20/06/07)

neliaCris spune:
katiapam uite asa e problema:
eu nascuta:11 aug 1986nume:cornelia sibiu
bebe:nascut 14 mar 2008 nume:Cristian Ionut-sibiu
altceva mai trebuie?povestea nasterii o sa o scriu cand implineeste 1 anisor,poate pana atunci mai uit chestile dureroase sau scarboase sau cine stie mai fac unul...oricum eu sunt ca vremea...acum spun ca urmatorul bebe il fac peste 6 ani sau cel mai repede cand merge cris la azilo!acum sa vad...ma emotioneaza rau de tot femeile gravide si mai vreau si eu...dar o gravidanza de aia "ca gasca prin balta".a mea a fost iadul pe pamant....pupici.
http://community.webshots.com/user/neliaCris
mamica de cristian