MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Salut gagici!Nicion-am prins nimic desi vedeam cu ochiul liber pastravul;se plimba pe langa momeala dar nu vroia sa muste smecherul.
Fetelor voi ce-ati facut in weekend?
De azi am trecut in saptamana 30!!!sper sa treaca repede timpul pt ca mi-e dor de bebe abia astept sa facem cunostinta cu el!!Acum ma duc sa fac mancare desi nu am nici un chef
Neliamai eu cred ca tu ai vrut s-o ajuti pe fata si nu inteleg de ce au sarit asa pe tine.

evl p

Mergi la inceput

[size=3]Mai bubulinelor tare ocupate mai sunteti!!!N-aveti timp nici macar pt ?.Cu cum ati stat cat timp ati fost [/size=3???

evl p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

neliaCris nu pune la suflet,ca nu are rost.Stiu cum e sa fii singura,eu de multe ori am zis ca nu stiu cum am trecut peste primele luni dupa nastere.O sa vezi ca dupa ce va mai creste puiutul tau nu vei mai avea timp nici sa suflii.

bionda eu am stat cam rau cu in timpul sarcinii,pentru ca la sotiorul meu ii era frica sa nu pateasca ceva bb-ul din burtica.Eu zic sa va faceti ,,plinul " acum,ca dupa ce vei naste...va trece ceva timp...Cum de ai intrebat?

micio inseamna ca ai un copil foarte cuminte,daca de abia asteapta gradi...sa mearga tot asa inainte...

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Berarpirice coincidenta sotul meu tot asa zice ca decat sa-i faca ceva bebelui mai bn se lipseste.Cateva mamici din anturajul meu se lauda ca au facut sex pana in ultima zi pt ca sotilor le placea cu burtica si am ramas putin impresionata in timp ce noi...nic..nic da'sincera sa fiunici n-am chefmai bn e.
Ma cam doare burta de la o vreme in partea de jos am niste senzatii de parca as vrea la toaleta(la treaba mare)si imi vine mancarea pe gat chiar daca mananc putin.

evl p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

bionda e normal sa ai dureri,gandeste-te ca bb tau e din ce in ce mai mare.Imi aduc aminte ca in ultima luna dormeam foarte rau,ma ustura pielea de pe burta,asa ca asteapta-te si la mai greu.Asa iti va fi mai usor.Stii ce imi zicea multa lume?Ca ultima luna e cea mai grea.Si eu ziceam:,,Nu cred,de ce ar fi cea mai grea?"Acum le dau dreptate.In sensu ca nu mai trece timpul,burtaca e tot mai grea...si nu mai ai rabdare sa iti vezi minunea...Dar,curaj,si vei vedea ca va veni si momentul mult asteptat!

raluca ce face Anais?Dintisorii?

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Heiii, unde umblati fetelor? Cred ca faceti zacusca si muraturi de nu mai dati pe aici

Bionda, nu mai ai foarte mult si iti tii odorul in brate! Gata bagajul de spital?

Berarpiri, e cumintel copilul meu, dar de stau sa ma jos cu el sa-l amuz...Se mai joaca si singurel dar de obicei vine peste mine, cand fac mancare vrea sa taie si el legume, sa tina mixerul, sa puna sare zahar...uff si n-am mereu rabdare. S-a mai linistit de cand merge la gradi ca inaite valeu mama...eram si eu mult mai nervo si uite asa se enerva si el mai rau. La gradi acum ii place , dar pana s-a obisnuit, ce-a mai urlat, il lasam cate 5-10 minute (nu mai povestesc ca deja le-am facut capul mare fetolor atunci )
Aseara a zis prima fraza (in romaneste) . "Nu poate Eduard sa tina chitara" (nu pronuntate corect cuvintele)

Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

au fugit toate mamicutele?ce faceti sunteti la cumparaturi?
la noi nimic nou...cris a inceput sa manance mai bine,dintisori inca nu stam in funduletz(mai si dam cu capul de grtii ca mam mi-a luat paracolpi-le jos).eu tot prin umbalri,cumparaturi.de pus muraturi,nici gand(am o mama esperta,eu doar cer).in rest sanatosi si voinici.pup

mamica de cristian

Mergi la inceput

Helooooooooo!!!!E cineva aici?!Haideti mai fetelor lasati treaba putin sa bem cate o

Mamicilor ce va mai fac copilasii?
Gravidutelor, nu dati nici voi semne de viata!In curand voi fi si eu o fericita.Sunt in cd ma gandesc!!!

evl p

Mergi la inceput

unde e de mamicute?

Aha m-am prins faceti la sotiori.

evl p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,mamici si gravidutze!
Eu o am pe mama la mine si parca sunt si mai ocupata ca inainte.De fapt,problema mea,ca a oricarui Capricorn de altfel,e ca sunt un "control freak" si le vreau pe toate cum le fac eu
Anais se schimba pe zi ce trece,e tot mai energica,incepe sa-si exprime nemultumirea daca vreau s-o duc la somn si nu are chef...Am inlocuit masa nr 2 cu mar cu biscuite (cam 200 gr),dar cu supa nu prea avansam,nu se omoara dupa ea. Dintisorii se inalta,e tare amuzanta cand si-i pipaie,la inceput era tare nemultumita ca se musca cand sugea degetelulIar problema constipatiei e rezolvata,face singurica de cand cu marul!
Acum va las,ma cheama datoria!
Sa aveti o zi buna!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput