MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (36)
Raspunsuri - Pagina 10

micio spune:
Roxali, deci te apuci de sport, bravo! N-am comandat deocamdata haine de pe site-ul "laredoute", o cunostinata a luat , spune ca sunt bune calitativ.
Georgiana ti-ai gasit tinuta pt nunta? Distractie placuta!
Katia, este micuta Giulia pt vorbit si pupat , nu toti isi arata afectivitatea prin pupicuri! Sanatate, sa treca repede raceala.
Eduard si-a descoperit pasiunea de taiat cu foarfeca, s-a plictisit repede de hartie a trecut la o patura, iar aseara mi.a taiat o suvita de par ... Cine stie cum se numesc in italiana carticelele alea din care decupezi, lipesti sa faci forme, animalute?
Weekend placut fetele!
Eduard-19.01.'06

bionda spune:
Salut fetelor!Care mai e viata voastra?Eu azi sunt in forma mare fac curat,spal,calc,nu stiu ce am patit dar am un chef nebun de facut treaba.Maine merg la un gratar am descoperit un loc minunat,undeva la munte iarba verde,izvor(dau la undita, abia astept!!)
Voi ce planuri aveti pt weekend-ul asta?
evl p

georgyiuly spune:
Buna seara fetelor!!!
Eu tocmai ma pregatesc de nunta...mi-am gasit si rochie, dragutica doar ca trebuie sa ma obisnuiesc eu cu noul meu statut de gravida.Oricum rochia pleaca de sub sani asa ca se potriveste doar ca mi se pare mie ca imi face burta si mai mare.Cui nu-i place sa nu se uite, nu???
Oricum nu cred ca stam prea mult ca iubitelul meu drag ieri s-a ales cu muschiul lombar sucit si abia a condus pana acasa, ieri am stat vreo 6 ore la pronto soccorso ca avea probleme cand respira.Bine ca nu a fost ceva mai grav...ca noi avem amintiri urate cu pronto soccorso din pacate.Oricum cu un calmant ajungem si la nunta.
Pupici si week-wnd placut!
georgiana

georgyiuly spune:
Tot eu!!!
Katia: daca va fi fetita o va chema Daria Giulia iar daca va fi baiat cred ca Sebastian, inca nu m-am hotarat.Oricum taticul este innebunit dupa numele de Giulia.
georgiana

dana7mi spune:
ciao mamicutelor!
am trecut si eu sa va salut si sa vad ce va mai fac puisorii. Noi suntem binisor (un pic de raceala, tuse), insa mergem inainte. Eu sunt super ocupata cu munca iar acasa nu reusesc sa am timp si pt. mine.
Ale

dana7mi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micio![]() ![]() Cine stie cum se numesc in italiana carticelele alea din care decupezi, lipesti sa faci forme, animalute? Eduard-19.01.'06 |
Bricolage animato
Ale

neliaCris spune:
fete,eu cand ma trezesc pe la 7 nu e niciuna sa mai convorbim si noi...apropo
un subiect super la in 1 sau 2 mergem mai departe.sa vedeti cum o femeie de 37 de ani ma face troaca de porci si imi spune ca ea la varsta mea (22 ani) facea scoala nu copii si ca eu trec prin viata ca gasca prin apa.i-a uitati si va mirati si voi....
la subiectul "sotul meu". luati subiectul de la inceput si vedeti pana unde duce...
mamica de cristian

Roxali spune:
Ciao fetelor!
Am fost la botez, aparat ioc...ca nu functioneaza...nici nu stiu unde sa-l duc sa mi-l repare.
Micuta cristiana e vecina noastra de casa...e o grasuta si o dulcica,dar nu a avut parte de tatic ...ca dansul cand a ramas mamica ei gravi a plecat
Nelia ai scricat subiectul fetei...e mult ca nu mai citeam si pe la alte subiecte...mi-ai deschis apetitul
o zi buna fetelor
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

neliaCris spune:
de ce,roxaly? ?cu ce am gresit eu?eu am raspuns la intrebarea fetei si am incercat sa o fac sa isi ridice moralul.eu asa fac cand am probleme si functioneaza...ma mint singura ca asa mi mai bine,ca traiesc super si fara un barbat,plang zbier,ii injur,imi spun ca oricum nu era de mine,apoi o i-au cu soacra,apoi cu mama,apoi chestia ce v-a ramane in istoria Dc-ului cu femeile au 9 vieti,si tot asa pana intr-un final cand vine sotul acasa mi-a trecut-
ce era sa ii spun?i-ati o funie si sapun sa alunece mai bine...tot ce am spus in mesaj era de inviorare,cine a luat-o ca atare ,sa o i-a bine...si...eu vorbeam din experienta...sunt maritat ,am copil,fac mancare,spal,tin casa masina sotul si copilul si pe mine,si nu cred ca am trecut ca gasca prin apa pana acum...iar femeile chiar daca fac copii la 18 ani si nu facultate nu sunt josnice sau curv...pardon...tot femei si mame sunt,va pupicescazi al meu a lucrat full time.eu tot singurica,numai eu stiu ce e in sufletul meu dar macar nu ma apuc de facut bascalie pe DC.PUP IAR.VA LAS.
mamica de cristian

micio spune:
Buna dimineata!
Dana, multumesc de raspunsul referitor la carticele, am gasit ceva pe net, Eduard nu poate inca sa decupeze dar facem impreuna.
Roxali, auguri pt vecinica! E trist cand auzi de pariti ce nu-si doresc copiii, multa putere mamei sa poata sa o cresca si educa!
Bionda, ai prins peste?
Georgina, cum v-ati distrat la nunta?
Nelia, si eu ma trezesc pe la 7 dar nu prea am timp de forum ca trebuie sa pregatesc copil de gradinita.Cum mai e bebe, a inceput sa pape lapte?
Noi am fost sambata la o aniversare, unde Eduard s-a jucat cu copiii, nu a mai fost asa "disperat" ca era intr-un loc nou, sa stea sa ma caute cu privirea in permanenta, astazi era nerabdator sa plece la gradinita, cand il duce taica-su vine ma pupa pe obraz, zice ciao mama si pleca
Eduard-19.01.'06