Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (193)
Raspunsuri - Pagina 16
Madana spune:
buna mamici si fulguleti frumosi.
Imi pare rau ca nu am mai scris. Mai intru din cand in cand dar sincer nu apuc nici macar sa citesc toate postarile.
Bia mea e bine, creste si e o nezdravana. Momentan e putin racita dar o tratam si speram sa-i treaca in curand.
Cu dermatita stam f bine, in sensul ca nu s-a mai manifestat de cateva luni bune, desi am inceput sa-i mai dau biscuiti simpli, sticks-uri si chiar paine.
Am reusit sa ne mutam in casutza noastra de vreo 3-4 luni si Bia are camera ei care-i "lace" foarte mult.
Din pacate am avut probleme cu bonele. Prima era neseriaosa, a doua nici nu mai vorbesc, iar a treia, chiar credeam ca e potrivita, pur si simplu nu a mai venit intr-o zi. Asa ca .... dezamagire totala din punctul asta de vedere.
Ne-am hotarat sa o inscriem la o gradinita particulara, chiar am gasit o fradinita care ne place (950 lei pe luna cu program de la 8-18). Acum incercam sa tratam raceala sa putem sa mergem la gradi. Nu mi-am inchipuit ca o sa am asa emotii, mai ales ca stiu ca o sa planga la inceput (ca toti copiii banuiesc), dar sper sa se acomodeze repede.
In rest suntem toti bine, si ne gandim serios ca Bia ar avea nevoie de o sora sau un frate :-)) .
Ma gandesc la voi chiar daca sunt codasa la scris.
Va pupam dulce.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
mamica fericita de
superba Andreea-Bianca 01.12.2006
varsta Bianca
poze Bianca
iulia-stefy spune:
Salut!
Am culcat dominisoara si am ajuns si eu la PC.
Deea, felicitari pentru job.
Roxana, aseara cand am scris mesajul, eram pe fuga, dar acum, dupa ce am citit si mesajul Dianei, imi dau seama ca are dreptate. Cred ca ar fi bine sa te apuci de scris, ca ia talent.
Si cred ca e un sentiment normal ceea ce simti. Si eu simt la fel si cred ca orice mama ar trebui sa simta la fel. Dar nu puteam s+o spun in cuvinte asa frumos cum ai spus-o tu.
Monica, o
pentru prietenul vostru. Cata suferinta poate fi pentru un copil de 7 ani si pentru un parinte care il vede asa.... Sa-i ajute DD sa treaca peste momentele astea. Chiar nu se mai poate face nimic?
Am vazut pozele si aveti niste ingerasi tare dragalasi. Ma bucur ca Dragos e indragostit de surioara lui. Cred ca e greu cu doi.... dar ma uitam azi in parc la doua fetite, cu aproape 2 ani diferenta intre ele ce frumos se jucau impreuna si la Stefy care era singurica si nu stia cum sa se bage printre ele. Pentru copil e bine sa mai aiba un frate/sora, dar nu stiu daca o sa fiu in stare sa fac asta pentru ea.
Madana, bine ai revenit. Ma bucur ca Bia e bine si voi la fel.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
a_deju spune:
poze de week-end, calde-caldute :) nu le-am mai pus pe slide, la cererea telespectatorilor :)))
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Donia spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui a_deju poze de week-end, calde-caldute :) nu le-am mai pus pe slide, la cererea telespectatorilor :))) |
Yeah, baby!
Vai de mine, ca atatea lebede la un loc n-am vazut in viata mea... le ingrasati, asa-i? Desi n-ar trebui, ca de acum ai servici
Monica, ce papusica mica e Teodora, iar Dragos tot calare pe ea... el pare asa mare si nazdravan pe langa ea.
Imi pare rau de prietenul vostru

kikineata, frateeee, da' ce preturi aveti la panatalonii de trening...! [omulet lesinat]
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
lizzy spune:
am intrat la voi sa plang. zau, numai sa plang 

sunt singura si inutila. asta e singurul sentiment care m-a coplesit brusc: o inutilitate extrema. bey ce naspa e sa fii singur cuc! 
no, nu va speriati nu s-a intamplat nimic grav, doar ca familia mea a plecat pt 1 saptamana la praid, la salina, de dragul aerosolilor, pt copii. si eu nu am putut merge cu ei 

si plang si plang de juma de ora de cand au iesit pe poarta si ma simt asa de goala si de pustiita fara ei!!! ioi, ce doare...
n-am putut sa-mi iau concediu, este absolut imposibil acum, iar alin si ai mei numai saptamana asta puteau merge cu copiii, asa ca s-au dus cu totii, numai eu am ramas singura in casa asta imensa si goala!!! offfffff
si pana duminica viitoare e un veac!!! offff
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Donia spune:
dianarus
nici nu stiu ce sa zic... imi pare rau ca esti atat de trista.
Dar chiar nu ai ce sa faci ca sa treaca ziua de azi mai repede? mai frumos? mai usor?
O carte buna si o baie lunga? O ciocolata? Un castron de floricele si un film preferat?
Sau sa sortezi pozele cu copiii? Sa te gandesti la un album frumos pentru fiecare?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
lizzy spune:
apai draga mea donia, drept sa-ti spun ciocolata e tocmai gata, mai am o bucatica, jur
si-am zis ca sortez jucariile ca si asa sunt vraiste prin toata casa. si ma gandeam sa "redecorez" azi mobila din camerele lor, am luat zilele trecute niste autoadeziv cu motive dragute sa mai inveseleasca atmosfera, si cred ca ma ocup de ele acum. ![]()
a_deju, felicitari pt job. faine tare pozele! zi-mi ca-i rujat eric in primele poze! ![]()
lacramioara, big big hug! 
gazzella, tot am vrut sa te intreb. cum faci tu pastele? ziceai ceva de "al pesto" si alte denumiri de-astea de bucatarie italiana. de retinut, eu sunt total pe langa, habar n-am cum gatesc italienii.
in alta ordine de idei, desi NU am pus, intentionat, nici un medicament in bagaj, am asa o presimtire proasta legat de marc... asa presimt ca se va imbolnavi iar, in max 3 zile!
offff
si v-am zis ca de la mine pana la praid sunt numai 70km? si ca i-as face intr-o ora jumate daca vreau? dar mi-e ca daca ma duc acolo intr-una din zile (asa, dupa serviciu) vor plange copiii dupa mine si eu dupa ei mai rau decat daca suntem despartiti... offfff... 
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Teutz spune:
Salutare, minunatelor!
Noi suntem ok, se pare ca mucii s-au cam dus, ca azi n-a mai fost nevoie sa o aspir deloc.
Alexia e tot mai vorbareata pe zi ce trece... Bine, vorbareata era ea oricum, dar acum intelegem si noi ce spune.
Imi vine sa o sorb cu paiul de drag cand o aud spunand cate o chestie pe care o inteleg, cu vocea ei cristalina de copil mic...
In fiecare zi ne surprinde cu noi cuvinte.
In ultima perioada ne-a zapacit cu cataratul! Peste tot! In locuri in care nici nu ma gandeam ca ar putea ajunge... se urca fara probleme! Am observat, de fapt, ca-i place adrenalina... cred ca la 5-6 ani o sa-mi ceara sa o duc sa faca bunjee-jumping sau cursuri pentru sarituri cu parapanta!
Am fost ieri in Ikea si i-am cumparat un cort mic... a fost in delir cand i l-am montat acasa! Ce-a mai chiut, ce-a mai topait in cort, se arunca i toate directiile de bucurie. Si-a carat papusile acolo, le-a aliniat frumos...
Dianav, am admirat-o pe scumpa de Oaua.

Yagmur 
Dianocica, bine ai revenit! Ceva poze de saptamana asta?
Roxanico, esti de belea!
E absolut normal ce simti pentru puiul tau! M-am topit eu cand am citit ce declaratie de dragoste ti-a facut David, dar tu!
Fibroadenoamele mele de la san trebuie urmarite, asa a spus dr. ginecolog, care mi-a prescris si un medicament pe care trebuie sa-l iau zilnic timp de doua luni. Peste o saptamana trebuie sa sun la spital, sa vad daca au venit rezultatele la analizele de sange si de la secretia din sanul stang. Mai vedem atunci ce si cum. Si dr. care mi-a facut ecografia a spus ca, fiind mici fibroadenoamele, nu crede ca e cazul sa fie scoase, doar urmarite deocamdata. Doamne ajuta! 
Lacramioara 
Kikineata, pupam vorbareata mica!
Mormelvio, ai asa o frumusete de flacau si tu-l tii ascuns, mai? Te asteptam mai des pe la noi. 
A_deju, felicitari pentru job!
Foarte frumoase pozele! Chiar ca in primele poze zici ca-i dat cu ruj motanul, asa are un botic!

Monicabb, cat sunt de dulci Dragos si Teodora!
Imi pare rau de prietenul vostru bolnav! E trist, foarte trist!
Dianarus 

Madana, bine ai revenit!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Yagmur spune:
Neata.
Am ajuns si eu la postarea Roxanei... pur si simplu minunat.... sint total emotionata....
Am vazut si poze superbe cu Julie (cat este de frumoasa)... si marea valuroasa cu printesa cu ochi de caprioara din Turcia...
Nu am chef de nimic.. Luca are o taietura sub ochi si ochiul umflat... a cazut ieri pe trepte la Denis acasa.... inca face crize cand nu-i convine ceva.... plin de vanatai pe frunte... in fine, trecem si peste asta... cred ca sint eu prea colerica... ce sa fac sa ma simta mai linistita???? Iarasi ma mut cu biroul.. la 2 luni am de carat dosare, birou, PC.... m-am saturat...
Se vede ca este luni
.. va las pana nu va stresez prea tare...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
iulia-stefy spune:
Salut!
Va ofer o
si va doresc o saptamana linistita.
Am dus domnisoara la cresa. Cu ceva miorlaituri, cu explicatii, cu aratat copii care merg la scoala.... a mai zis ea ceva pe legea ei, dar nu ca zilele trecute. I-am promis ce de aici inainte va merge cu mami. Azi are spectacol... si sper sa-i placa.
Deea, ce mare si frumusel e motanul Eric.... si ce de lebede....
Diana, capul sus mamica curajoasa. O sa treaca si saptamana asta. Stiu ca la tine va trece cel mai greu. Un
apasat si un buchet de
, dar nimic din lume nu e ca atunci cand sunt copiii cu tine. O sa fie greu cand vii acasa si e goala, dar trebuie sa gasesti ceva dragut de facut, care sa stii ca-i va bucura si pei la intoarcere si poate n-o sa-ti mai fie asa greu. Iti doresc sa treaca repede timpul si sa se intoarca puiutii acasa.
Teutz, ma bucur ca Alexia e mai bine.
Yagmur, pentru Luca incearca unguentul cu arnica pentru vanatai, se trag foarte repede si frunza de varza zdrobita. Asta i-o pui seara dupa ce adoarme si pina dimineata durerea s-a dus. Multa sanatate si un
apasat sa-i treaca la flacau.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)