Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (193)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Multumesc kiki pt poza cu branza.

Fiindca tot vorbiti de toale. Dia Massimo Dutti sau cum s-o scrie sunt in Bucuresti. Si eu am luat haine Zara din afara pe care scrie made in Romania. Vroiam sa va spun ca eu de la Zara ii cumpar Oanei haine intre 2 si 3 ani si ma indoiesc ca la primavara cand va avea 2 ani si 4 luni ii vor mai veni, iar ea e o fetita micuta, dar cu greutatea ok. Mari imi par cele de la Next, la care trebuie intors pantalonul un pic, cel de 2 ani de ex. Sunt in cautare de geaca, fetele din Bucuresti nu gasesc absolut nimic, numai uratenii si afara e un friiig.

Dbunny ce frumoasa esti!! si tanara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

pun linkul inca o data,era nelistat,POZE ,tura a doua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Adina Ale e o frumusete, nu pot sa nu remarc ce picioare frumoase are si va avea si sa ma mandresc in acelasi timp ca si Oana mea le are la fel de drepte si armonioase. Iar tu arati de parca nu ai fi nascut vreodata. Imi place mult poza din profil, unde are un nasuc fin si delicat.

Ktrinel Julia e o cretulina duulce si se vede, intr-adevar, ca e independenta. Te rog, precizeaza, Julia coloreaza in interiorul contururilor din cartea de desenat? Ca o vad tare preocupata la masa si are carte de desen (noi mazgalim foi).

De cand ploua si e frig afara, Oana se plictiseste in casa, ea vrea fuga, catarat,iar plastilina si creioanele o atrag jumate de minut dupa care vrea altceva si tot asa. In schimb, cand vine cineva cu un copil de varsta ei(destul de rar, trebuie sa repetam cat mai des) se bucura si vrea sa se joace impreuna, cara jucariile sa i le arate, s-o fi plictisit de mine?

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Buna dimineata!

Va invit la o .

Referitor la cresa, nu vreau sa ma judecati ca sunt o mama rea, ca n-o schimb sau ca nu-i iau bona. Am scris si ieri, Stfey vrea cu mine si nu cu altcineva. Probleme sunt mai multe de rezolvat si una ar fi sa-mi revin eu si s-o duc , pentru casotul ca sa nu planga pe drum ii spune... ca merge numai sa vada cresa si apoi o lasa acolo, ceea ce nu e corect fata de ea, pentru ca acum nu mai are incredere in ce-i spune. Dimineata cand l-a vazut imbracat a inceput sa spuna ca nu cu tati.
Apoi la cresa i-au schimbat grupa, e tot la grupa mica unde 75% sunt copii noi si plangaciosi, ca si ei sunt rupti de langa mama. S-au schimbat si doamnele. Si cand te duci acolo si vezi ca toti urla, parca tie adult iti vine sa te duci in lume.
Cand am du-o in mai, era liniste si pace, copii erau deja acomodati, iar ea fiind cea mai mica se plimba din brate in brate la doamne. Ieri a vorbit sotul cu ele si parca a fost ceva mai bine, dar nu ma imbat cu apa rece. Ieri a mancat si a dormit bine. Acasa a facut ceva mofturi, dar mult mai putine decat in ultimele zile si a fost mai calma.
O alta problema sunt maselele. O chinuie ultimul rand de masele si la cresa merge fara biberon, ci cu sticluta din aia cu dop care se trage si nu are ce roade si e o alta problema care o chinuie.
S-au adunat mai multe si.... am ajuns unde am ajuns.
Azi ma duc eu s-o iau, asa cum sunt, ca sotul are niste probleme si am sa ma duc putin mai tarziu, sa pot sta de vorba eu cu ele.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dia, da Massimo Dutti e in Buc in Mall Baneasa. Camsile si puloverele barbatesti sunt superbe.
Iar Dbunny, te uarsc mi-ai adus aminte de Barcelona, ma oftic ingrozitor. Vreau sa revin cat de curand. A fost cel mai frumos concediu. E orasul inimii mele. Am stat in Callela si zi de zi cu trenuletul plecam in Barcelona. Am plecat cu 15 kg de bagaje si ne-am intors cu 35. De aia nu ma bag la discutii de marci/haine ca io-s irecuperabila la acest capitol.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Adina, sa va fie de bine concediul. Ce mare s-a facut Ale....si frumoasa foc.

Aka, legat de gradi de stat/particulare, daca vrei mai multe detalii gasesti la Prieteni din totdeauna/Iasule mandra cetate capitolul 78 cum a dus copilul la gradi particulara si a ajuns cu el la psiholog. Deci nu-i musai ca daca dai o caruta de bani sa fie si ok. Si nu e singura care se plange.
Cand a mers Stefy din mai pina a luat pauza din cauza spitalizarii.... etc, a fost ok. Acum s-au mai schimbat unele lucruri, dar eu inca am speranta ca va fi ok, dupa ce am sa pot sa ma misc si sa o duc eu.

Dia, cand o intreb ce face acolo, vorbeste frumos, spune ca i-au dat sa manance, ca s-au jucat, acasa vine cantand, daca ii pun si acasa Cutiuta muzicala, danseaza si o intreb unde a invatat spune ca la "chesa", o intreb daca ii place acolo, spune ca da, ca e frumos, dar cand o intreb daca mai merge si maine spune cu zambetul pe buze ca nu.... Cand pleaca le face cu mana si spune pa si da pup cu degetelele....Iar dimineata dupa ce a intrat la copii, nu mai plange, dar nici cum era inainte nu e. Se duce si se aseaza pe bancuta si sta acolo cuminte pina mai vin si alti copii. Dar se joaca pe urma, dupa ce se linistesc si ceilalti.
Deci nu stiu daca problema e de acolo. Vreau sa ma conving care e de fapt problema.

Asiza, te inteleg perfect, ca si eu ma tin de un capat de ata........... Ma bucur ca la voi e mai bine. Sper sa ajung si eu sa spun ca-i mai bine.

Teutz, multumim.

Dbunny, sa-ti fie de bine tunsoarea! Iti sta foarte bine. Vazut si frumuselul cu pijamale noi.

dianav, si Stefy face la fel cand "are musafiri". NU stie ce sa mai faca, cu ce sa se mai joace... si asa plange dupa ce pleaca....

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

Dia, da Massimo Dutti e in Buc in Mall Baneasa. Camsile si puloverele barbatesti sunt superbe.
Iar Dbunny, te uarsc mi-ai adus aminte de Barcelona, ma oftic ingrozitor. Vreau sa revin cat de curand. A fost cel mai frumos concediu. E orasul inimii mele. Am stat in Callela si zi de zi cu trenuletul plecam in Barcelona. Am plecat cu 15 kg de bagaje si ne-am intors cu 35. De aia nu ma bag la discutii de marci/haine ca io-s irecuperabila la acest capitol.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

merci de info, o sa-i spun lui lulu, ca si acum spune ca puloverele si camasile luate de acolo au fost cele mai cele... ca sa nu mai suspine, poate sa traga o tura de shopping in mall la buc, ca la barcelona nu cred ca mai ajungem prea curand
si noi din barcelona am plecat cu inca 3 valize in plus , noroc ca eram cu masina :))
kiki, dar sotul tau cum e, tot irecuperabil? ca al meu e inebunit dupa shopping si suntem irecuperabili amndoi, asa ca noi cand plecam tb sa avem bani de shopping, ca altfel mai bine nu plecam. si de la barcelona si de la paris am venit cu cele mai multe bagaje suplimentare... si e ieftin sa-ti cumperi haine in barcelona, si acum ma apuca jalea cand ma gandesc... ca sa nu mai spun ca haine cumparate de la zara, mango din barcelona le-am vazut la noi in magzine dupa 1 an jumate

lacramioara, nu te-a judecat nimeni, incercam numai sa gasim ceva solutii pt tine, ca poate reusim sa te ajutam cumva... stiu ca ti se rupe sufletul cand o vezi asa :(

Mergi la inceput

dianav, acum m-am uitat pe o rochita si pe un trening de la zara si scrie pe ele 3 ani. si-i vin perfect oanei. dar, intradevar, oana e mare pt varsta ei

Mergi la inceput

Dia, am spus ca nu vreau sa fiu judecata, nu ca m-ati judecat, ca deocamdata nu ma simt judecata. Simt ca sunteti alaturi de mine, ca intotdeauna, si vreti sa ma ajutati. NU stiu ce m-as face fara voi si fara sfaturile voastre.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

dbunny, putem da o fuga in octombrie la arad, nu cred sa fie o problema... in cel mai rau caz, dau eu o fuga dimineata cat e oana la gradi... stii de cat timp imi tot propun sa ajung la carrefour la arad? (numai cu bebinuta ne-am propus in vreo 2 weekenduri ) dar nu mi se arata, ca mie nu-mi vine s-o car pe oana la shopping, prefer sa petrecem altfel timpul... iar dimineata pare asa scurta, nu apuc sa fac mai nimica...
iti sta tare bine tunsa bob (si e f important ca te simti bine asa tunsa), mai baga niste poze sa te mai vedem! si eu tb sa-mi fac programare la tuns ca nu ma mai suport (de 1 luna imi tot propun sa ajung)

Mergi la inceput