Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (193)
Raspunsuri - Pagina 9
Dia1609 spune:
adina, superbe pozele, iar hotelurile din antalya parca ar fi facute de acelasi arhitect :))... ne pove cum a fost? ai fost cu mama ta pe post de ajutor? am vazut ca n-ati avut parte numai de vreme buna, m-am mirat, ca stiam ca-n antalia nu ploua pana toamna tarziu. ce mortala e ale la discoteca, mi-a placut de numa'.
Dia1609 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinazot Inca o tura de POZE Adina si Alessia Maria(30.10.2006) |
adina, ceva nu e in regula, likul asta nu se incarca, da page not found
Dia1609 spune:
ktrinel,ti-ai spalat toate pacatele cu asa o povestire lunga despre voi :)... da' io era sa ratez pozele (pt cine le-a ratat, sunt trecute cu "restanta")... si cum a fost asa smooth trecerea? adica cum a renuntat la suzeta? nu o mai cere nici acasa? ce-mi plac pozele de tare, se vede de la o posta ca e un copil f independent si f matur dpdv psihic...
si noi tot pe dora coloram :) , iar doar de pe perete e in continuare de referinta :)).. atat ca doar s-a mai diversificat: sleepers cu dora, papuasa dora, agrafa cu dora (pe asta a pierdut-o, si acum suspina dupa ea ), fotoliu gonflabil cu dora, carti de colorat cu dora, etc ![]()
chiar, restul fulguletilor indragesc un personaj din povesti/carti asa de mult? ca oana are 2 : pe dora si pe alba ca zapada -de fapt 9, ca-i are si pe pitici
(ii stie pe fiecare din piticiii lui alba ca zapada pe nume, ii are figurine mici si in principiu nu plecam fara ei sau fara alba din casa)
edit ca sa zic ca ktrinel asta se incapataneaza sa arate ca o scolarita 
Dia1609 spune:
se vede ca-s fara barbat acasa nu?
ca am cam monopolizat forumu'
... amr 3 zile, asa ca suportati-ma la ceas de noapte cu povesti :))
asiza spune:
Usurel, usurel cu laudele ca mi-o iau in cap
...
Vroiam sa va povestesc putin despre intalnirea asta de 10 ani de la terminarea liceului...Fetelor, a fost minunat...bine, stiam ca va fi fain, da' nici chiar asa. Noi oricum am fost un colectiv foarte unit....invatam, da' si chiuleam pe rupte, mergeam in excursii peste tot, la chefuri...si dupa 10 ani am avut bucuria sa intalnesc aceiasi oameni faini, deschisi, desi drumurile noastre s-au despartit, iar unii au ajuns judecatori, altii sunt someri, unii stilisti, altii traducatori sau administratori de firme proprii etc etc....Insa totul a fost extrem de degajat, nimic formal, am discutat la fel ca-n liceu, parca ieri ne despartiseram...la fel si profii, s-au simtit super fain, nu se mai dadeau dusi de la restaurant...si nu ne-am putut desparti dupa intalnirea propriu zisa, nuuuu....a fost musai sa ne mai vedem o data, intr-un pub, dupa vreo 3 zile, ca nu ne mai venea sa ne luam ramas bun...si-am stabilit ca urmatoarea adunare e peste 5 ani, nu peste 10...aaa, si-au venit fosti colegi stabiliti prin America, Anglia, Spania, Italia DOAR pentru intalnirea asta...
Revin...ma duc sa mai citesc ceva din urma...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
| citat din mesajul lui roxanica2006 asiza, la voi cum mai e?? ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)David al meu |

...eu zic ca din ce in ce mai bine...dimineata plange de cand intram pe usa gradinitei pana il predau educatoarei, apoi, cum dispar din peisaj, se linisteste si se joaca...cand merg dupa el e vesel, spune bye-bye la toata lumea, cand il intreb daca a fost frumos la gradi imi spune ca da, spune ca mai venim si "mune" (maine), imi spue ca s-a jucat cu "shina" (masina) si alte cele...a inceput sa si manace gustarica de la ora 10.00 (ceea ce pana acum nu prea s-a intamplat), asa ca eu zic ca e ok...evident ca nu sunt inca 100% multumita de toate cele de p-acolo si voi avea unele aspecte serioase de discutat la sedinta cu parintii, insa ma pot declara multumita totusi pentru moment, in orice caz mai multumita decat saptamana trecuta cand am fost gata-gata sa-l retrag de vreo 2 ori...Aka, ma bucur ca si voi v-ati acomodat la gradinita!
Dia, daaaa, avem si noi un personaj preferat: Mickey Mouse, de fapt sunt preferate cam toate personajele din seria Mickey Mouse Clubhouse...avem Mickey mare de plus, carte cu Mickey si prietenii sai, toate DVD-urile aparute din seria pe care am mentionat-o mai sus si-l pomenim mereu pe istetul asta de Mickey...Da' scuzati ignoranta, cine-i Dora???
Ktrinel, fetita mare aia mica
Adina, pozele alea din avion mi-au dat fiori pe sira spinarii (stiti ca urasc sa zbor, da?), in rest am savurat fiecare bucatica...Al doilea link nu se poate accesa...Sunteti frumoase amandoua si elegante

Va pup. Noapte buna
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
a_deju spune:
hai mai asiza, n-o stii tu pe dora zi explora
??? nu c-as sti io prea multe.. :)) da' o to vaz in fata ochilor pe unde ma-nvart :)) dora, peppa pig, upsy daisy si soricica aia balerina, care habar nu mai am ce nume poarta.. aaaa..si toata nebunia cu high school musical, 1+2.. da' asta deja e pt grupa mare :)))
..in alta ordine de idei.. intalnirea de 10 ani.. ce frumos :) a mea e la anu'.. am un maaaare semn de intrebare daca va exista au ba... iubirea vietii mele a fost in clasa cu mine, dintr-a 5a pana intr-a 12a.. si tot dijaba, ca nu s-a intamplat niciodata nimic intre noi.. but still.. ce vremuri faine :))
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Dbunny spune:
| citat din mesajul lui Dia1609 dbunny, hai sa te dexzamagesc: stii ca Bershka se produce in romania? ps: sa nu ma uiti si pe mine cu ultralevura, bine? dc vrei, strange comenzile de la fete si le trimit eu in tara |
Nu stiu sigur cat e de spaniol tex-ul, dar daca adeju zice o fi adevar..
da, anumite produse de la berska si H&M sunt made in Romania, dar firma e spaniola...Inditex se numeste, si sunt mai multe ele pe lista, colega mea de munca a lucrat ca si contabila in madrid la ei, si d'aia stiu...
Si ca sa-ti fac in ciuda, azi i-am luat o www.flickr.com/photos/dbunny/2888547642/in/set-72157601922484976/?rotated=1&cb=1222375435230" target="_blank"> pijamuca lui Dani de la Carrfur marimea 23 luni cu labute...frica mi-e ca dupa prima spalare nu i-o mai fii buna, partea de sus e rosie cu maneca lunga...
Ha! deci daca n-aveti carrefour la tm, dai o fuga la sf de octombrie la Arad?[blink! omulet caruia i-a venit o idee...]
adinazot v.a priit vacanta, tare frumosi sunteti...ati gustat smochinele proaspete? ca Dani a gustat acu nu de mult si mie-mi plac asa de mult ca am vrut sa-mi plantez un smochin in curte!
Asiza...si eu ma tot uitam dupa tine in poze

Ktrinel promit sa bag poze cu www.flickr.com/photos/dbunny/2873928660/in/set-72157601922484976/" target="_blank"> capu' ciopartit , m-am tuns bob, si nu-mi pare rau...

Dbunny si
Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Teutz spune:
Salutare, minunatelor!
Lacramioara, o pup dulce Stefy, draga de ea! 
Laura, ma bucur ca Dani e bine si ca ai mai dat un semn de viata. 
Ruxandra, Azi Matei mi-a facut una bucata confidenta.. prietena lui, de la gradinita.. ca-s de doi ani.. ba la cutite, ba in amoruri.. donsoara cu nabadai, i-a zis ca-l iubeste. [omulet batand languros din gene] Wow, e tare boierul! Mama, ce ne asteapta peste cativa ani!![]()

Yagmur, pupam obrajorul rugbistului, ca sa treaca repede!
Dia, am vorbit azi cu Dandusa si sunt sanatoase si ea si Crinuta. Pe Crinuta o chinuie a treia masea din seria a doua. Dana e suparata ca nu i-au instalat netul nici acum, maine se implinesc trei saptamani de cand a depus cererea. Inca asteapta si spera.![]()

Asiza, esti super de super! Coafura, rochia cu trandafiri, bluza galbena… iti vin extraordinar de bine! Si ce distractie pe voi, nene, la intalnirea de 10 ani!
La noi nu s-a facut si nici nu se va face, din pacate.
Donia 
Roxanica, am si eu o stare tare aiurea zilele astea, ca ma tot gandesc ca peste cinci saptamani incep serviciul… 

Ktrinel, vazut si admirat scumpete de Julia, fetita mare si independenta… Ce bine ca n-a avut probleme de acomodare la noua grupa! 
Adina, foarte, foarte frumoase pozele din Antalya! Ale e superba, in poza asta m-a topit de tot!
Dbunny, sa-ti fie de bine tunsoarea! Iti sta excelent! Vazut si frumusete de blondut cu motocei si pijamale noi. 
Multa sanatate mamicilor si copilasilor bolnaviori!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)