Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (193)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

danita, voi cum mai sunteti. Multumesc mult pentru sfat. Unguentul cu arnica, chiar a dat rezultate.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DIA,a fost f fain,am prins si 2 zile cu nori si ploaie,dar a fost asa de placut,ne -am plimbat mult pe plaja,am mancat cat cuprinde,ne-am odihnit.Am fost cu soacra nu cu mama.M-a ajutat mult cu Ale,am simtit de data asta ca am fost in concediu.Sunt f multumita!Ale a fost f fericita,de data asta a si mancat la mese,data trecuta a fost teroare,nu manca nimic.Hotelul a fost ok,nu am nimic de reprosat.Ale a dansat la minidisco in fiecare seara,ii placea la nebunie cand se urca pe scena,era turbo,se misca in toate felurile si o rupea la fuga pe acolo printre copii.Am prins trei zile f frumoase cu soare,am stat la plaja ,am facut baie,apa marii superba,calda,dar pe la ora 17 deja trebuia sa ne cam retragem ca se facea mai racoare.A fost fain.
ASIZA,DBUNNY,TEUTZ,DIANAV,LACRAMIOARA,multumim de aprecieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Dia Sunt taare curioasa ce o sa zica sotul tau despre aventura ajungerii in Baneasa vineri dupa masa intr-o zi ploioasa. Eu lucrez in intersectia Piata Presei si pana la Ikea, Mall si ce mai e pe acolo poti face pana la 45 minute pe un drum de maxim 10 minute fara trafic. Iar parcarea e o mare de masini, desi Mall-ul fiind foarte mare nu pare nicicand aglomerat.

Mai ziceti-mi si mie, ca tot vb de shopping, daca merg la Viena cam pe 5 ianuarie gasesc reduceri? Ca eu am fost in ianuarie pe la jumatea lunii, nu in Viena, si deja erau cam terminate hainele.

Mergi la inceput

Da, ziceam ca fetita mea nu e inalta si de la Zara hainele intre 2 si 3 ani ii vin fix ca lungime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dia1609

Citat:
citat din mesajul lui a_deju

in privinta straturilor di pi didisubt, avand in vedere si deoarece aici is intre 10 si maaaxim 15 grade cam de cand am venit, a avut tot timpul maieu, o bluzita si geaca pe deasupra (ma rog... sosete si blugi/trening.. de-astea). nu caciula, ca nu suporta, si nici nu cred ca va presta asa ceva de bunavoie iarna asta. dar oricum, nu caciula la doar 13 grade , ca doar e vara, ce ma-sa.. problema majora la noi e ca am cam intarcat balaia body-urilor... si chiar eram curioasa, dianav, unde ai gasit body-uri pt 3 ani??? ca pe-aici nu se exista asa ceva, ultima marime e 18-24 luni, pe care eric le-a purtat de la un an si cam pana cand am ajuns aici.. si de fapt, 18-24 e ultima marime pt cam toate chestiile bebelusesti (vezi si pijamale alea de-a-ntregul, cu labuta cu tot, dupa care eram io inebunita si care chiar erau utile, fin'ca eric nu sta invelit nici daca-l lipesti de paturica..).
..si divagand, again, ca doar la asta ma pricep cel mai bine..daca i-ati vedea, bai nene... 13 grade... in papuci, in chiloti, bebelanii de cateva luni in body si-atat...si-i doare-n pix.. si nu le curge niciun muc, mai behaie unii, dar dupa cum spuneam, ii doare-n pix... valeleuuu.....

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

zi repede cate vrei, ca eu am facut stoc de la iana de 36 luni, tip maieu si cu maneca scurta. da' zi repede-repede ca iana e pe duca, in 1-2 sapt cica inchid magazinul si fabrica si se muta in china :).
ps: pt oana sunt mari alea de 36 luni, acum poarta de 24 luni sau 24-36 luyni (am gasit cateva si marimea asta intermediara)

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

si eu si eu si eu....please....am lasat mesaj offline pe messenger. pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Iulia inca odata si eu iti spun ca tare ma impresioneaza ce povestesti tu de voi si in special de Stefy. Sper sa gasiti o solutie convenabila si sa stai linistita, ca fara liniste nu te poti concentra nici la serviciu.

Fiindca nu fumez si nici cafea nu beau, voi sunteti pauzele mele de relaxare la serviciu.

De luni incep un curs. Sunt taare frustrata ca trebuie sa stau pana la 6 jumate la serviciu, asta in conditiile in care Oana are o masa in intervalul asta orar, iar ta-su niciodata nu i-a dat sa pape altceva decat mancare rece care se mananca nu mana. De schimbat never ca e taaare scarbos. De la curs nu pot sa zic pas, nu stiu cum voi face. Lunea si miercurea se intampla. Mizez pe faptul ca va fi relaxant si nu voi veni decat lunea. Nu mai spun ca nu plec nicaieri, zic pas la toate plecarile de la serviciu. Am senzatia ca odata ce am devenit mama, gata, s-a terminat cu mine. Nu fac nimic, nu coafor, nu magazine, Oana Oana si iar Oana. 4 zile a venit mama si am plecat si eu vara asta un pic, in rest nimic. Tare ma gandesc sa vina cineva sa faca mancare.

Mergi la inceput

dianav, iti multumesc si tie, ca si Diei, ca ma sustineti. Mi-e greu, sufleteste, mi-e greu, ca o vad asa, si eu nu ma pot duce cu ea sa vad despre ce e vorba,dar sper sa treaca.
Azi nu poate sotul s-o i-a de la cresa si pot nu pot va trebui sa ies sa o iau eu si am sa vad si eu ce e pe acolo, ca ma simt asa rupta de lume. Cu voi pe forum ce mai vorbesc si la telefon, in rest....

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Sa ma invatati si pe mine sa pun poze fara sa se vada ditamai link-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Lacramioara departe de mine gandul sa te judec. si la noi la fel a fost la inceput, a plans mult cu toate ca am lasat-o progresiv. prima zi cel putin, cand a stat jumatate de ora a plans tot timpul, de fapt ea nu a mai stat cu altcineva pana atunci. si educatoarea de acolo doar ii supraveghea, Cris era obisnuita sa se joace cineva cu ea, si faptul ca nu o cunostea, si alt mediu cu totul nou, a fost foarte greu. numai cand imi aduc aminte cum se agata si plangea mi se ridica parul pe mine. la noi a fost cu totul altfel cand am schimbat gradinita, pur si simplu se duce de drag.
imi place emoticonul asta tare mult. aveti grija de voi, o sa vezi ca o sa se reobisnuiasca. sa vezi ce bucuroasa o sa fie azi cand o sa te vada ca te-ai dus sa o iei. sa o pupacesti tare si din partea noastra.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

aka, multumesc pentru incurajare.

dianav, asa umbla si Stefy cu caruciorul in toate directiile. Asa m-a impresionat cand am vazut-o pe Oana....

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput